micho123 Vloženo 21. Květen 2010 Vloženo 21. Květen 2010 Ahoj, je mi jasný, že to není to samý jako origo, ale co poměr cena/výkon? Jsou u toho všechny díly? Máte s ní (popř. s tím typem co to inzeruje - objevuje se na dosti místech)nějaký zkušenosti? Ty prachy jednoho nepoloží, ale zase abych měl loketku na rok, to taky nechci.... Díky moc, mějte se Michal http://inzerat.i-bazar.cz/1380110-nova-loketni-operka-golf-bora-octavia-i/ Citovat
notobi Vloženo 21. Květen 2010 Vloženo 21. Květen 2010 podle fotek bych do ní nešel už jen z toho duvodu že ty šrouby jaký tam jsou na fotce si neumim představit kam bych je dal orignál je uchycenej jinak a líp a seženeš ho po bazarech i za miň Citovat
mahony1 Vloženo 22. Květen 2010 Vloženo 22. Květen 2010 Nedoporučuji.Nesedí na šrouby,hliník.odlitek nejhorší kvality.Po měsíčním používání lítá opěrka,jako by nebyla přidělaná.Za tyto peníze moc špatná kvalita. Citovat
HanyZ Vloženo 22. Květen 2010 Vloženo 22. Květen 2010 dneska mi přijde za hoďku cca, tak uvidíme. Notobi - šrouby dáš podle obrázku dole - modré šipky. Návod taky pro jistotu přiložen, mělo by to pasovat. Každopádně - dávat za originál opěrku novou cca 5000 Kč je moc, a co kdo prodává, tak je neoriginál v 99% neoriginál. Citovat
PROCHY603 Vloženo 22. Květen 2010 Vloženo 22. Květen 2010 HANYZ:Obcas si treba pozriet aj BAZAR tu na fore. Original nove opierky su tu na predaj za 2500kc komplet. LINK: Citovat
notobi Vloženo 22. Květen 2010 Vloženo 22. Květen 2010 (editace) to HanyZ já vim kam se dávaj šrouby originál loketky i ten návod je na originál, ale na fotce ty neorigo jsou šrouby uplně jiný a tudíž na nic ORIGINÁL JE ORIGINÁL Editováno: 22. Květen 2010, autor: notobi Citovat
HanyZ Vloženo 22. Květen 2010 Vloženo 22. Květen 2010 (editace) jj notobi, origoš je origoš.... dneska jsem montoval napodobeninu za 1500 Kč... šrouby, trojnožka a vše přesně jako u originálu, šrouby pasují přesně atd.. Je samozřejmě možné, že jich dělají více typů a měl jsem štěstí. Ale maximální spokojenost. Foto hodím zítra do svého vlákna - Hanyzova Octavia P.S: notobi přijmi omluvu koukal jsem detailně na ten odkaz výše, a ty šroubky jsou fakt divné. Já měl na přichycení do karoserie 2x 17ku šroub s matkou a jedenkrát ten spešl, který se šroubuje na uchycení ruční brzdy a také 2x imbus na smontování opěrky - tedy dílů, které opěrku drží. Ale jinak to vypadá dobře ty díly (trojnožka apod.), ale podle mě špatné šrouby. Editováno: 22. Květen 2010, autor: HanyZ Citovat
micho123 Vloženo 23. Květen 2010 Autor Vloženo 23. Květen 2010 díky moc za názory. přesně toho hliníku se bojim, je tu někdo, kdo ho má už namontovanej dýl? druhá ne nepodstatná věc je, že pokud k tomu chyběj origo šrouby, tak jsem čet, že se sice daj koupit u škodovky, ale někde okolo kila za jeden a to už pomalu ztrácí kouzlo Citovat
mahony1 Vloženo 23. Květen 2010 Vloženo 23. Květen 2010 (editace) Ahoj Jak jsem už psal.Na hlin.držáku jsem musel upravit díry a to probroušením /nesedí na tunel,tím pádem se zmenší material kolem a teď trnu,zda držák nepraskne.Jinak šrouby jsem měl v balení,takže nic jsem nepořizoval.Jen se bojím,zda loketka vydrží./moc se po ní neválím-myslím tím loketku,jak jinak,že jo?/ Osobně bych příště už šel na vrakáč,nebo prostě origo. Editováno: 10. Květen 2011, autor: Wojnar Odstraněná zbytečná citace. Citovat
HanyZ Vloženo 23. Květen 2010 Vloženo 23. Květen 2010 (editace) mě osobně tedy hlin. držák pasoval naprosto přesně. Editováno: 10. Květen 2011, autor: Wojnar Odstraněná zbytečná citace. Citovat
Pary Vloženo 26. Květen 2010 Vloženo 26. Květen 2010 Čaute škodováci, mám octávu z r.v. 97 a chtel bych se zeptat, jestli origo opěrka: http://forum.skodaho...ifiirooloketky/ by tam pasovala. Bolí mě už ruka, když si ji nemám kam opřít Citovat
HanyZ Vloženo 26. Květen 2010 Vloženo 26. Květen 2010 tvůj odkaz není správný každopádně koukni sem - mám neorigoš... Citovat
Emiiilio Vloženo 10. Květen 2011 Vloženo 10. Květen 2011 trocha to tu ozivim kupil som origo laktovu opierku, ale bez skrutiek a laveho krytu pantu opierky napisete mi, ze ake skrutky treba a kde by sa dal zohnat ten kryt? diky Citovat
wlkus Vloženo 10. Květen 2011 Vloženo 10. Květen 2011 Date nekdo k dispozici sve postrehy ci zkusenosti s takovou tou nahradou za originalni loketku? Tady v Ove se prodava za 1499 "nahrada" za origo dil, bude to asi takova ta cina o ktere jste se tady bavili, mam do toho jit, nebo to je fakt sunt? Citovat
PROCHY603 Vloženo 10. Květen 2011 Vloženo 10. Květen 2011 trocha to tu ozivim kupil som origo laktovu opierku, ale bez skrutiek a laveho krytu pantu opierky napisete mi, ze ake skrutky treba a kde by sa dal zohnat ten kryt? diky SERVIS SKODA. Citovat
PROCHY603 Vloženo 10. Květen 2011 Vloženo 10. Květen 2011 Date nekdo k dispozici sve postrehy ci zkusenosti s takovou tou nahradou za originalni loketku? Tady v Ove se prodava za 1499 "nahrada" za origo dil, bude to asi takova ta cina o ktere jste se tady bavili, mam do toho jit, nebo to je fakt sunt? Za 2300kc mas komplet original laktovu opierku. link: http://forum.skodahome.cz/topic/105379-loketni-operka-octavia-igolf-ivbora-nova-a-original-2200/page__pid__1496791#entry1496791 Citovat
wlkus Vloženo 11. Květen 2011 Vloženo 11. Květen 2011 Dekuji chlape, takze z toho soudim ze je tedy lepe koupit original, dle obrazku to ale vypada stejne jako to co jsem chtel koupit. Doufam ze to tu nikomu nebude vadit, kdyz dam link - http://www.autodilyjimo.cz/loketni-operka-s-octavia-i-vw-golf-iv-bora-syntkuze-cerna-p1995 , tady je verze kozenka maji i latkovou, kterou chci koupit ja, tady jen bylo vice obrazku Citovat
HanyZ Vloženo 11. Květen 2011 Vloženo 11. Květen 2011 tu co jsi dával v odkazu na exter. web mám v autě už nějaký ten měsíc a pořád pohoda. A to jsem najel cca 30 000 km s tou opěrkou. Citovat
wlkus Vloženo 12. Květen 2011 Vloženo 12. Květen 2011 jou, diky moc! me se prave zda ze to neni zas az takovy ten sunt, uchyceni vypada ok a defacto se to montuje stejne jak ta originalni a preci jen je v tom rozdil 700 ... Jeste jednou diky za info, pujdu do te neorigo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.