Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

podle fotek bych do ní nešel už jen z toho duvodu že ty šrouby jaký tam jsou na fotce si neumim představit kam bych je dal orignál je uchycenej jinak a líp a seženeš ho po bazarech i za miň

Vloženo

Nedoporučuji.Nesedí na šrouby,hliník.odlitek nejhorší kvality.Po měsíčním používání lítá opěrka,jako by nebyla přidělaná.Za tyto peníze moc špatná kvalita.

Vloženo

dneska mi přijde za hoďku cca, tak uvidíme.

Notobi - šrouby dáš podle obrázku dole - modré šipky.

Návod taky pro jistotu přiložen, mělo by to pasovat.

Každopádně - dávat za originál opěrku novou cca 5000 Kč je moc, a co kdo prodává, tak je neoriginál v 99% neoriginál.

post-34550-12745286566181_thumb.jpg

post-34550-12745286995663_thumb.jpg

post-34550-12745287045281_thumb.jpg

Vloženo (editace)

to HanyZ já vim kam se dávaj šrouby originál loketky i ten návod je na originál, ale na fotce ty neorigo jsou šrouby uplně jiný a tudíž na nic ORIGINÁL JE ORIGINÁL

Editováno: , autor: notobi
Vloženo (editace)

jj notobi, origoš je origoš....

dneska jsem montoval napodobeninu za 1500 Kč... šrouby, trojnožka a vše přesně jako u originálu, šrouby pasují přesně atd.. Je samozřejmě možné, že jich dělají více typů a měl jsem štěstí. Ale maximální spokojenost. Foto hodím zítra do svého vlákna - Hanyzova Octavia :)

P.S: notobi přijmi omluvu :) koukal jsem detailně na ten odkaz výše, a ty šroubky jsou fakt divné. Já měl na přichycení do karoserie 2x 17ku šroub s matkou a jedenkrát ten spešl, který se šroubuje na uchycení ruční brzdy a také 2x imbus na smontování opěrky - tedy dílů, které opěrku drží. Ale jinak to vypadá dobře ty díly (trojnožka apod.), ale podle mě špatné šrouby.

Editováno: , autor: HanyZ
Vloženo

díky moc za názory. přesně toho hliníku se bojim, je tu někdo, kdo ho má už namontovanej dýl? druhá ne nepodstatná věc je, že pokud k tomu chyběj origo šrouby, tak jsem čet, že se sice daj koupit u škodovky, ale někde okolo kila za jeden a to už pomalu ztrácí kouzlo :aggressive:

Vloženo (editace)

Ahoj

Jak jsem už psal.Na hlin.držáku jsem musel upravit díry a to probroušením /nesedí na tunel,tím pádem se zmenší material kolem a teď trnu,zda držák nepraskne.Jinak šrouby jsem měl v balení,takže nic jsem nepořizoval.Jen se bojím,zda loketka vydrží./moc se po ní neválím-myslím tím loketku,jak jinak,že jo?/ Osobně bych příště už šel na vrakáč,nebo prostě origo. :palec2:

Editováno: , autor: Wojnar
Odstraněná zbytečná citace.
  • o 11 měsíců později...
Vloženo

Date nekdo k dispozici sve postrehy ci zkusenosti s takovou tou nahradou za originalni loketku? Tady v Ove se prodava za 1499 "nahrada" za origo dil, bude to asi takova ta cina o ktere jste se tady bavili, mam do toho jit, nebo to je fakt sunt?

Vloženo

Date nekdo k dispozici sve postrehy ci zkusenosti s takovou tou nahradou za originalni loketku? Tady v Ove se prodava za 1499 "nahrada" za origo dil, bude to asi takova ta cina o ktere jste se tady bavili, mam do toho jit, nebo to je fakt sunt?

Za 2300kc mas komplet original laktovu opierku.

link: http://forum.skodahome.cz/topic/105379-loketni-operka-octavia-igolf-ivbora-nova-a-original-2200/page__pid__1496791#entry1496791 ;)

Vloženo

jou, diky moc!

me se prave zda ze to neni zas az takovy ten sunt, uchyceni vypada ok a defacto se to montuje stejne jak ta originalni a preci jen je v tom rozdil 700 ...

Jeste jednou diky za info, pujdu do te neorigo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...