David Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Taky mám fólie, zatmavení 50%. Vidím z toho bez problémů, i v noci. A rozdíl teplot? Když auto stojí 3 hodiny na přímém slunci, tak mám pocit, že je to úplne jedno (mám černou... ) Asi největší rozdíl je, když se jede s fólií a slunce svítí z jedné strany do auta. Tam je výrazně cítit, že teplo přes sklo sálá na ruku o dost méně. Jinak co se atestu týče, na to bych se vyprdnul. Jednak ta nálepka je většinou bílá a i když je pod fólií tak kazí celkový dojem. A pak, s těma klukama se dá domluvit, že Ti ty nálepky dají a ty si je můžeš nalepit kam chceš. Mám doma ještě asi 5 nepoužitých Bruxafolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Tak jak co říkají páni policisté na folie vpředu po 1.7.? má už někdo negativní zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Tak jak co říkají páni policisté na folie vpředu po 1.7.? má už někdo negativní zkušenost? asi ne...ale vadit jim to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Tak jak co říkají páni policisté na folie vpředu po 1.7.? má už někdo negativní zkušenost? asi ne...ale vadit jim to bude no proto se ptám zítra vezu autí na folie hlavně kvůli prckovi a pořád přemýšlím jeszli jen zadek a pátý dveře bez řidiče a spolujezdce nebo komplet..jedu do autoskloholesovice, kde když si dám dopředu nejsvětlejší mi daj i atest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Pokud máš zatmavený přední skla už z výroby, tak ti na ně atest nikdo nedá a nebo možná dá, ale to je buď sebevrah a nebo na tom atestu je vše špatně. Na zadní a pátý není problém, já jsem dostal kartičku, kde je napsaná firma která to dělala, jaké folie, propustnost a myslím že něco o homologaci. Nevím jak je to z oknama které nejsou už z výroby zatmavená, to se budeš muset zeptat, ale pochybuju že je na autě máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Už to tady bylo 100x řečeno atest mají fólie ale není povolená jejich "montáž" na přední boční skla (jednoduše řečeno) je to jako by jsi měl spoiler s atestem a namontoval ho na přední kapotu takže ten atest klidně dostaneš ale poliši ti řeknou že na předních bočních nemaj co dělat. Ale co taky mám ... a tmavý http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=213086 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Máš parvdu, trošku jsem to pomotal. Když jsem byl já nechat si udělat folie, tak ten maník říkal že mi je klidně dá na předek, ale nenapíše mi je. Já jsem tím jen chtěl říct, že teď potom nejspíš půjde naše slavná M.P. Sám mám pruh na předním skle, taky čekám kdo mě za to vyprudí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Jeste jedna moznost, dat dopredu trochu propustnejsi, a tvrdit ze je to vissi tonovani z fabriky, "sunset" ze tomu zikaj ve skodovce Uz nekodo zkasli za folie vpredu? pochlubte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 taky na to cekam .. chce to ted proste porad vozit minimalne dvoulitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Máš parvdu, trošku jsem to pomotal. Když jsem byl já nechat si udělat folie, tak ten maník říkal že mi je klidně dá na předek, ale nenapíše mi je.Já jsem tím jen chtěl říct, že teď potom nejspíš půjde naše slavná M.P. Sám mám pruh na předním skle, taky čekám kdo mě za to vyprudí. No já si myslím, že slavná MP nemá zatím ani páru co může a co ne. Neviděl bych to tak horký mám tam nějaký známý a jsou rádi že vědí za co dát body a zaco ne takže než začnou prudit s technickým stavem ještě to potrvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Pruh na předním okně snad ukecám, přece jenom to je proti sluníčku dobrá věc. Možná mi pomůže že mám v řidičáků napsáno : BRÝLE NUTNÉ Nosím sice kontaktní čočky, ale na tomhle bych to mohl postavit, teda pokud z protějškem bude řeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 jj, ja som si dal spravit minuly tyzden- najtmavsie co tam ma a za 3500 sk- vyzera to fajn, vzadu sa yazdi fajn, dozadu **cu vidno ale to bolo aj bez folii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 projizdim casto uzavrenou casti mesta, kde stoji benga skoro porad, staveli me uz x-krat a nikdy nerekli na folie ani slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Horší to bude do Německa ,u nás to nikdo řešit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 nemecko, rakousko, chorvatsko, slovinsko...vsechno tohle uz jsem projel a nic. pravda, mam jen 33% zatmavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 tak to je v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Já po foliích taky toužim-teda moje auti ,jsem předobjednanej SEM a byl jsem ujištěnej že jsou folie MADICO kvalitní.Nemá s nima někdo zkušenost?Nebo s tou firmou?Ten J.Hejra je totiž z celý Prahy asi nejlevnější(aspoň na netu sem nic levnějšího nenašel),není to podezřelé? pozn.:atest dává taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasilek Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Cau chlapi chci si taky nechat zatmavit okna porad te mi nekoho s kym mate dobrou skusenost. Nejlepe tak okoli Jihlavy. dik moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 tak ja mam 30tky folie a zatim OK, je pravda ze kdyz me zastavuji tak stahuji okynka...na pru z te same folie na elk¨nim skle jsem byl upozornen a tak sem ho i s prasklym celnim sklem vyhodil... zatim dikybohu jezdim bez uhony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 tak ja mam 30tky folie a zatim OK, je pravda ze kdyz me zastavuji tak stahuji okynka...na pru z te same folie na elk¨nim skle jsem byl upozornen a tak sem ho i s prasklym celnim sklem vyhodil...zatim dikybohu jezdim bez uhony No ja ti preji at to tak zustane nadale, ikdyz vim, ze jsou hoodne vysazeny na tmava skla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jelínek Jiří Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) Pánové zákon hovoří jasně ikdyž s aplikací je to horší. Zatemnění předního bočního skla na propustnost zjevně nižší než 70%, § 36 odst. 2 písm. zákona č. 341/2002 Sb. Závady na vozidle, které ohrožují bezpečnost. Byl bych zvědav jak ti někdo na silnici prokáže že tvoje fólie toto nesplňuje. Muselo by se to změřit kalibrovaným optickým přístrojem, který policie nevlastní a nevlastní ho ani správní orgán, na který by putovalo případné oznámení přestupku v případě, že by jste nesouhlasili na místě s přestupkem, což je Vaše právo. Kdo stanoví co je pojem zjevně nižší???? co je to za pojem??? Žádnej policajt to na místě od oka neposoudí a neposoudí to ani STK protože nemá čím. Editováno: 8. Srpen 2008, autor: Jelínek Jiří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Stačí jim na to vzorek skla s maximálním možným zatmavením a určí to porovnávací metodou.Už před časem to tu někdo psal a tehdy jsem tomu sám nevěřil.Je to ale tak.Zrovna nedávno jsem se bavil s jedním vedoucím STK a na tento problém jsem se ho ptal a přinesl mi ukázat zatmavené sklo s označením % zatmavení a s homologační značkou.Není to žádná aktivita STK,ale jedna firma prý tyto vzorky vypracovala na požadavem MDČR právě pro tyto účely.Ješte mi ukazoval příručku s fotodokumentací dalších přestupků.Bylo tam nafocený snad úplně všechno,od popraskaných rámů a brzdových kotoučú až po přesvícený rampy na střechách,nebo řady vlaječek za okny.Zatím jim prý přišla jenom na náklaďáky,ale čeké se i na osobáky.Podle další jeho informace MDČR školí tým techniků,kteří budou na požádání vyjíždět na kontroly společně s PČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jelínek Jiří Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Tak to je pro mě nová informace, ještě jsem se stím nesetkal, ani o tom neslyšel. Proti fóliím, které splňují normy nic nemám, ale takový přez kerý neni vidět ty mi vadí a úplně nejhorší jsou ty zrcadlový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 když zůstane propustnost 70% mužete mít folie i na předních bočních sklech a bezpečnostní folie nesmí přijít na přední a zadní sklo,které jsou brány jako uniková cesta z vozu. To sem vyčetl v zákoně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 ja mam predni 72procent s atestem pokud tam nemas stitek s napsanou propustnosti tak mas problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.