michal2009 Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Čus chytrolíni! Jde mi nahovnec řadit - když vybrnknu jedničku, nesjede doprostred na neutrál a zašprcne se nalevo to samý dvojka.. prostě se tak pěkně nevrací.. tkže diagnoza táhla?? Jak je náročná tato oprava? nebo nedá se to někde přitáhnout? zítra jsem chtěl měnit přvodový olej, nevadí potom, když budu cvičit s táhlama, nebo mám počkat až táhla vyměním, protože bych jinak olej musel dělat znovu? má někdo zkušensti? je to SURNE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Skus to cele premazat. Ak nepomoze tak len nastavit-nastelovat radenie.Vymena oleja v prevodovke nema nic spolocne s radenim.Su 2 druhy radenia. 1.lankove.2.napevno.Nepises ktore mas ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 díky, díky, provedu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Pokud ti to dobře řadí,tak na táhla nemakej,sundej manžetu a promaž kulisu řazení,občas se tam dostane prach a vazelína zatuhne.Jak to rozchodíš,tak to bude pracovat,jak má.Sem tam namáznu i na převodovce všechna kluzná místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauLofWoCC Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Je i na 1,6L 74kW tak pojebané řazení nebo jen 1,6 75kW??? Mě to za studena jde někdy blbě řadit 1,2,3, jak se to ohřeje tak de blbě někdy 1,2 a jak se to moc ohřeje...třebas 150km a více tak de snad ztuha řadit všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs1971 Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Čus chytrolíni! Jde mi nahovnec řadit - když vybrnknu jedničku, nesjede doprostred na neutrál a zašprcne se nalevo to samý dvojka.. prostě se tak pěkně nevrací.. tkže diagnoza táhla?? Jak je náročná tato oprava? nebo nedá se to někde přitáhnout? zítra jsem chtěl měnit přvodový olej, nevadí potom, když budu cvičit s táhlama, nebo mám počkat až táhla vyměním, protože bych jinak olej musel dělat znovu? má někdo zkušensti? je to SURNE! Zdravím. Dělá mi to samí co tobě. Už si to vyřešil? Mám 1.6 74kW. Jak si zjistil, jestli máš táhla nebo lana? Já myslím, že mám táhla, ale nevím to určitě. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasV1 Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 (editace) Zdravím :-) Já mám 1.9 81kw .. A jediný co blbne je to , že nejde dávat jednička ! Když jakoby naznačím že chci dát dvojku tak tam jedničku dám normálně ,ale jakmile jí tam chci dát třeba z vyřezené trojky tak to nejde , vždy jen přes tu dvojku. Neví někdo co s tím ? Přijde mi to jako když kola v převodovce jsou volný a tim že tam dám dvojku tak si je porovnám. Má někdo pro mě odpověd ? :-) Editováno: 8. Listopad 2010, autor: LukasV1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.