Host Strojvůdce Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Koukni tady a tady a tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 diky, tak ten treti kablik dam zase do hajzlicku a budu muset na navstevu do Skodovky:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Pak zase napiš. Já odcházím pracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak jsme vyzkouseli jeste jednu symphony a taky nefunguje, tak to vypada na navstevu u pana VASila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 tak jsem hledal v DP a k radiu je tam jen toto, ale je to hooodne stary vydani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Hm. Tak jsem koukal do VISu a tam je taky jen tohle. Ale u oktyvky je i LCD displej přístrojů, tak jestli to je stejný nebo ne, to vůbec netuším. Doufám, že ten můj servisák to bude umět, ale až 10týho. Kurňa a Cosby se klidně dovolenkuje. Kdo to dělal, ať se nám ozve. Ale teď na to koukám, tak ten kód vyjde stejnej, u oktávky s LCD+CD+aktivní anténa jako u fábie s CD. Takže tomu vůbec nerozumím a nechám si poradit. A jestli to nebude fungovat, tak........asi nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 ja se k tomu taky asi dostanu nejdriv v pondeli...... leda Martinoslav , kdyby to v Usti domluvil, tak bych si i vylet udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Can High komfort Pin 9 na kombi přístrojit nebo Pin 12 sv.XS2 na BSG s pojit s pinem 8 na Rádiu a Can Low komfort Pin 10 na kombi nebo Pin 9 sv.XS2 na BSG s Pinem 9 na Rádiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Remus: diky , uz je propojeno, jen to nemaxidoti, musime vydrzet na nekoho s VAGem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Tak symphony se skutecne musi kodovat aby fungovalo po spojeni s maxitrotlem. Ovsem zpusob kodovani je rozlicny pro ruzne verze radii. Tzn., ze na dalku vam prd poradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 a kdy muzu prijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Ty?? Nikdy Prijed pristi tyden s Klacou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 kdy, kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 kdy, kdy? kdýýý? v úterý jsem asi v České Lípě a N. Boru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 kodování je 405 - nap.ant., zobrazení na displeji, bez cd měniče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Remus: díky JaKr: Jeste nevim..... ale doma budu 100pro, tak se pri ceste muzes zastavit, jestli to nebude rovnou i vylet do Usti Uz mas prohozeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 jj., volant je na svém místě, původní v regálu a povedlo se mi i ponechat bag v bagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 foto foto foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 foto foto foto do pr..., foto mám ve foťáku a zapoměl jsem doma kabel, takže snad navečer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 No teda, Jardikuuu..... Tos mi zkazil odpoledne : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 No teda, Jardikuuu..... Tos mi zkazil odpoledne : na nic nečekám, už spěchám, dofakturuju a jedu domů a hned posílám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Tak se mi to libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Tak se mi to libi já že proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 ahojte, chcem sa len opytať kde sa da a za kolko zohnať MaxiDOT? asi ste ich nemali od vyroby že? to by to radiop bolo zapojene spravne mne nejde ani tak o to radio, ved mam pioniera ale maxi sa mi dosť pači:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 cauves, da se sehnat tady na Foru v bazaru a cena cca 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.