Orbb Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Jeste je tam komplet carovy kod z toho seriove cislo nelze vycist ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 (editace) Otvor ho a pozri do vnúta možno tam ešte to číslo bude,môže byť aj na šasy alebo na plechoch. Hodil som do kalkul.toto čislo čo si dal vygenerovala tieto kody tak skús:5434 1434 Nedá sa zistiť kto je výrobca Symphony(GRUNDIG,BLAUPUNKT)? Editováno: 23. Červenec 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 No Symphony je Technisat, nie Grundig ani Blaupunkt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orbb Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Ok diky moc, testnu to, jen jeste potrebuju to kolecko :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 (editace) Igor a mysliš že toto bude nefungčné?Chcelo by to odskúšať,mohol by sa ozvať Orbb Editováno: 25. Červenec 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 vikino1: Podľa mňa to nepôjde - Grundig bolo ak sa dobre pamätám len prvé Symphony v starej Octavii... Symphony vo Fabii je na 100% Technisat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 (editace) Na Technisat som kalkulačku nenašiel,ale za pokus to stojí je tam viac možností. Orbb píše,že nevie pôvod a je staršie tak možno je to práve z Oct. Editováno: 25. Červenec 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Pomoc rádiem asi mám co nepodporu je komunikaci s canem a dá se stím něco udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 každý fábiový mluví po canu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 jde mi o to že mi nejde na maxidotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Volvak: Bohužiaľ sa s tým nedá robiť nič - jedine vymeniť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 musí mít v čísle dílu jakékoliv písmeno na konci, jestli nemá tak je k ničemu pak jen nakódovat na 00405 a nehledě na to, že je to tu 100000x omletý dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 z toho vůdec nemám radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 z toho vůdec nemám radost předpokládám, že jsi po načtení rádia vagem, neviděl žádné číslo rádia, ale pouze slovy nápis Technisat, tak přesně tohle rádio to neumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 JE TAM ČÍSLO 6 PÁR 0 A NA KONCI ZASE 6 ,teď to nevim musel bych se na to večer podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 ani nemusíš, na konci to chce písmeno jakýkoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 NEMÁM A MŮŽU MLÁTIT A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 tak kup jiný ne? v čem je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 koukal a dotázal v bazaru nikdo mi nedokázal odpovědět jestli má písmeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 koukal a dotázal v bazaru nikdo mi nedokázal odpovědět jestli má písmeno no přeci když to kupuji tak na rádiu je štítek s číslem a pokud je na konci čísla písmenko jde na maxík............pokud ne bude to asi jedno z prvních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 na většině starší ten štítek nebude pravě teď jsem dostal nabídku a zase nemá štítek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 mám dotaz,když neni štítek dá se číslo najit někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 na většině starší ten štítek nebude pravě teď jsem dostal nabídku a zase nemá štítek To spíš budou nějaké černoty když to nemá štítek vyděl jsem staré symphony a štítek mělo takže myslím že se lepí od začátku.Možná to jde zjistit přes vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 mám dotaz,když neni štítek dá se číslo najit někde jinde Otvor ho a pozri na šasi alebo na plechoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 na většině starší ten štítek nebude pravě teď jsem dostal nabídku a zase nemá štítek To spíš budou nějaké černoty když to nemá štítek vyděl jsem staré symphony a štítek mělo takže myslím že se lepí od začátku.Možná to jde zjistit přes vag přes vag to jde každopádně, ale setkal jsem se i s rádiem, které napsalo místo čísla jen Technisat Symphony, většinou to jsou rádia opravované ať už od brm nebo jinde, prostě přehraný soft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.