Přejít na obsah

Jak zrušit osvětlení kufru? (Octavia I)


kiwi

Doporučené příspěvky

Zdarec chlapi,

protoze mivam casto a dlouze otevrene dvere do kufru, potrebuju natrvalo zhasnout obe zarovky osvetleni. Nasel jsem uz navody, jak rozebrat zamek dveri a zrusit kabel odpojovace osvetleni ale jako mnohem jednodussi mi prijde proste a jednoduse vyhodit zarovky. Mate s tim nekdo zkusenost? Nepodelam neco tim, ze prerusim okruh vytazenim zarovek? Mozna je dotaz ponekud dementni ale ja jsem elektrikar asi jako je beduin znalec skialpinismu ;)

Predem dik za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Píše, že není elektrikář, takže zapojit vypínač pro něj bude asi problém lol - ale jinak bych to řešil asi taky tak. Když vyndá žárovky tak by se snad nic stát nemělo.

Do zámku bych se nevrtal, nikdy nevíš kdy budeš potřebovat původní stav.

Editováno: , autor: lucky.jack
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Píše, že není elektrikář, takže zapojit vypínač pro něj bude asi problém lol - ale jinak bych to řešil asi taky tak. Když vyndá žárovky tak by se snad nic stát nemělo.

Do zámku bych se nevrtal, nikdy nevíš kdy budeš potřebovat původní stav.

:palec2: Ved som mu sem nepisal NAVOD jak to ma zapojit- vypinac. ;):)

Urcite sa najde niekdo z rodiny+kamarati ktory mu to spravia-namontuju.

Editováno: , autor: PROCHY603
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdarek a není jednodušší když otevřeš dveře tak např. šroubovákem nebo i klíčem zacvaknout zapadku zámku a při zavírání vzít za kliku zamek se otevře, je to nejjednodušší řešení, i když s tím vypínačem dobrej nápad,žarovky bych nevyndaval nevíš kdy se ti bude hodit světlo :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na OII to jde taky ale musí se to umět pořádně zacvaknout. Ale je to nesmysl pak člověk velmi rychle zapomene a bum z dveřma a je to na :prc: Jinak pokud jde o to aby to nesvítilo tak možností je dost od vyndání žárovky,odpojení konektoru,přerušení + a napojení na vypínač.To by snad zvládnul každej ne? Na tom nic není.

Editováno: , autor: acek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Zdarec, já jsem na tom stejně - asi jako beduín znalcem skiaplpinismu. :o(

Za zkurvená světla v kufru mě už pěkně serou. Mě naopak trápí to, že občas při zavření kufru zhasnou, ale poslední dobou pořád svítí. Něco mám asi špatně v tom zámku (v servisu to už bylo a závada je zase zpátky). Chci se tě proto zeptat, jestli bys mi neposlal ten plánek, o kterém jsi psal, nebo neporadil, jak se do toho dostanu, abych to tam promazal? Pokud sohlas, pak prosím na nneill@seznam.cz

Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

For PROCHY603:

Než to zamkneš a hodíš "varovanie", tak si to prosím pořádně přečti.

Kdybych našel podobné téma na permanentně svítící světlo v kufru, tak bych to sem nepsal.....nebo se ti snad mé téma podobné s tématem instalace vypínače???????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem stejný problém, proto jsem ho vyřešil diodami v tapecirungu kufrových dveří. Diody jsou samozřejmě viditelné z venku a tudíž vždy poznám, když není kufr správně dovřený. Nebo jsem to špatně pochopil a kufr máte otevřený dlouho schválně?

post-43534-0-65261300-1295906961_thumb.j

post-43534-0-18013800-1295906986_thumb.j

post-43534-0-77483100-1295907005_thumb.j

Editováno: , autor: Tetrosy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

For PROCHY603:

Než to zamkneš a hodíš "varovanie", tak si to prosím pořádně přečti.

Kdybych našel podobné téma na permanentně svítící světlo v kufru, tak bych to sem nepsal.....nebo se ti snad mé téma podobné s tématem instalace vypínače???????

:palec2:STALE TO JE ROVNAKA TEMA OHLADNE OSVETLENIA KUFRA.:feve:

TVOJA ZAMKNUTA TEMA NIE JE OHLADNE OSVETLENIA V KUFRI:;)

TVOJA TEMA: http://forum.skodahome.cz/topic/101921-rozvicene-svetlo-v-kufru/page__p__1473113__fromsearch__1#entry1473113

Pravidla SKODAHOME.cz nového fóra (aktualizováno 1.března 2010)

Všichni účastníci fóra jsou povinni se po registraci seznámit s těmito pravidly a dodržovat je. V případě aktualizace pravidel, bude jejich změna oznámena ve vyvěšeném příspěvku, se kterým je každý povinen se seznámit.

Na fóru si každý může vybrat některý druh přihlášení a tím i výhody a přístupy do různých sekcí. Základní - jen registrovaný účastník fóra, jenž má omezený přístup do klubových sekcí a může mít pouze jednu fotogalerii – album na fotografie svého auta. Počet fotografií je omezen na 10.

Klubové – členové klubu SKODAHOME.cz mají přístup i do klubových sekcí, různé výhody, včetně slev u vybraných firem podmíněných nákupem na klubové karty. Další výhodou je možnost mít tři fotogalerie – garáže na svá auta. Počet fotografií v jedné garáži je zvětšen na 30.

Facebook – tito účastníci budou mít pouze základní přístup na stránky fóra, bez možnosti psát SZ a mít vlastní fotogalerii – garáž.

Fórum je hlavně koncipováno pro soukromé subjekty a pro komerční odkazy-inzerci jsou zde určené samostatné sekce. Pro firmy tu máme i sekci rejstřík firem, a nebo se lze dohodnout na větší inzerci admin(at)skodahome.cz.

  • Při zakládání svého alba v Galerii uživatelů vždy vložte alespoň jednu fotografii, jinak bude Vaše album bez varování smazáno. Galerie uživatelů je pouze na zveřejnění fotografií Vašeho automobilu, jejíž jste autorem. V albu mohou být fotografie pouze jednoho vozu, na další musí být zřízena nové album. Za zveřejněné fotografie nese odpovědnost uživatel alba a provozovatel může nevhodné fotografie (obsahově, porušení autorský práv atd) bez varování smazat.
  • Předmět příspěvku by měl vždy co nejvíce vystihovat obsah daného tématu. Tlačítko „PŘIDAT ODPOVĚĎ“ (nebo |ODPOVĚDĚT|, |VÍCENÁSOBNÝ CITÁT| či |ADD REPLY|) je určeno k reakci již na zveřejněný příspěvek, tlačítko |ZALOŽIT NOVÉ TÉMA| či |NEW TOPIC|) slouží k zadání nového příspěvku. Poznámka: Nezakládejte stejný dotaz do více sekcí najednou!
  • Před vložením nového TÉMATU se nejdříve přesvědčte, zda se již podobné téma ve fóru nenachází. Jestli ano, pokračujte v existující diskuzi přidáním svého dotazu pomocí tlačítka |PŘIDAT ODPOVĚĎ| (nebo |ODPOVĚDĚT| či |ADD REPLY|).
  • Při vkládání nového tématu se řiďte těmito pravidly.
    - Název tématu nesmí obsahovat odkaz na webovou stránku (skrytá reklama) nebo název firmy, ale musí stručně vyjádřit obsah řešený v něm.
    - Nové téma nesmí být vloženo za účelem pouze reklamy na konkrétní výrobek. V prvním příspěvku při založení tématu vždy přesně formulujte, jakým směrem má téma směřovat a zde již smí být uvedena webová adresa na dané téma.
    - Při zadání nového tématu nebo příspěvku používejte standardně nastavenou barvu písma. Jiné barvy použijte pouze v případě, chcete-li zvýraznit část textu, která je důležitější než-li zbytek textu.
    - Příspěvek v případě porušení pravidel může být bez varování odstraněn. Rovněž mohou být smazány zbytečné, nesmyslné a urážlivé příspěvky, stejně tak jakýkoli pokus o vyvolání konfliktu (jako třeba odkazy na konkurenční stránky atd.).
  • Při odpovídání na určitý příspěvek používejte správně CITACI (|ODPOVĚĎĚT| nebo |VÍCENÁSOBNÝ CITÁT| - necitujte bezprostředně předešlý příspěvek. - Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky.
  • Nepoužívejte sprostá slova a ani jiné urážky, jinak bude příspěvek bez předchozího varování smazán. Stejně tak jakýkoli pokus o flame bude bez varování odstraněn. Zbytečné, nesmyslné a urážlivé příspěvky se budou též bez upozornění mazat.
  • V případě neslušného, vulgárního nebo jinak nevhodného chování moderátor (nebo admin) může udělit uživatelům varování jako upozornění na nevhodné chování. Jestliže uživatel bude v nevhodném chování pokračovat, může dostat další varování. V případě třetího varování dostane rovnou i zákaz na fórum přispívat po určitou dobu (podle situace), případně úplný zákaz vstupu na fórum. Nevhodným chováním se myslí spamování, zakládání off-topic v tématech jiných uživatelů, hrubé urážení, ale i porušení jiných pravidel fóra.
  • Tlačítko |NAHLÁSIT| slouží na nahlášení závadného příspěvku moderátorům a administrátorům diskusního fóra. Nepoužívejte tlačítko |NAHLÁSIT| na přidání vaší odpovědi na původní příspěvek v diskuzi! V případě, že bude zaznamenáno zneužití uvedeného tlačítka, bude uživateli zvýšeno varování se všemi z toho vyplývajícími důsledky.
  • Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený obrázek. Administrátor však má právo nevhodný podpis (obsahující příliš velký obrázek, je-li podpis příliš dlouhý nebo obsahuje nevhodný odkaz) upravit do přijatelné podoby. Podpis nesmí obsahovat odkaz na jiné weby. stránky (po dohodě s administrátory může být udělena vyjímka)
  • Provozovatel fóra, administrátoři fóra a ani moderátoři fóra jednotlivých sekcí nenesou žádnou odpovědnost za příspěvky a jejich obsah.
  • Používání češtiny/slovenštiny s háčky a čárkami na boardu není zakázáno, její použití je čistě na vás.
  • Při zadávání inzerátu uveďte co nejpřesnější popis prodávaného zboží a alespoň orientační cenu. Inzeráty bez uvedení ceny budou smazány! Rovněž budou smazány offtopic diskuse k prodávanému zboží, a jejich autorům bude zvýšena úroveň varování. Nepleťte si inzeráty s běžnými diskuzemi! - Posunutí inzerátu na vrchní pozici je povoleno maximálně jednou za 7dní. Po prodeji zboží je prodávající povinen napsat, že zboží bylo prodáno, následně moderátor inzerát uzavře a později bude smazán. Podrobná pravidla bazaru jsou k dispozici tady PRAVIDLA FORA SKODAHOME.cz.
  • Na serveru je zakázáno prodávat zboží z nekalé činnost, následky ponese sám pisatel. Administrátoři nenesou zodpovědnost za takové inzeráty, pokud však na takový narazí, neprodleně ho odstraní.
  • Toto je DISKUZNÍ FÓRUM, nikoliv novinky - pokud nebudete vůbec přispívat nebo server nebudete navštěvovat, může být Váš uživatelský účet zrušen bez předchozího varování.
  • Warez, linky na cracky programu a jiné odkazy na nelegalní software jsou zakázané. Tyto témata (topicy) budou mazány.
  • Zaregistrováním se na fóru SKODAHOME.cz jste se zavázali dodržovat pravidla tohoto diskuzního fóra a souhlasíte se zasíláním SZ (MESSENGER) o novinkách na stránkách SKODAHOME. V případě porušení těchto pravidel jste povinni akceptovat rozhodnutí administrátorů nebo moderátorů bez výjimky.
  • Pravidla jsou aktualizována dle potřeb provozovatele, které se může přizpůsobovat i chování uživatelů fóra. Pokud se změnou nebo doplněním nesouhlasíte, jste povinni zažádat o zrušení uživatelského účtu. Veškeré zveřejněné příspěvky se stávají majetkem fóra, bez nároku na smazání svých témat/příspěvků při ukončení uživatelského účtu.

dd772ee1add0eefd4e95df624708bb55.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...