JirkaW Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Na LCD displejích Climatroniku se mi po testu (tlačítka ECON+levé dolní nebo ECON+levé horní/vnitřní okruh) objevily následující čísla: 71(i) 00(h). Věděl by někdo, co to znamená? Měl by někdo k dispozici seznam chybových kódu tohoto typu Climatroniku? Pro lepší názornost přikládám foto. Děkuji předem za radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan155 Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Obávám se, že seznam těchle kódů nebude, ale normální diagnostika by to mohla říci. Zkoušel jsi to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristinno Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Obávám se, že seznam těchle kódů nebude, ale normální diagnostika by to mohla říci. Zkoušel jsi to? čaw,tak tieto chybové kody by zaujmali aj mňa,mal som problém s klímou nechladila ale sem tam ju zoplo,na diagnostike neukazovalo ziadnu chybu ale na climatroniku písalo 0e5 02H,nikdo mi nevedel povedať čo je to za chybu,všecia mi hovorili že je zlí kompresor.Tak som ho vymenil za noví,a potom som zistil je ten kompresor bol ok ale chyba bola v el.venlile ktorý ja na tom kompresore,stačilo vymenit ten el.ventil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter2774 Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Zdravím, ja mám OII 2005, po vlastní diagnostice climatroniku mi napíše tyto kódy: 333 09h Klasická diagnostika mi dáva hlášení: Adresa 08: Klima/topení Labely: SVO\1K0-907-044.lbl Řídící jednotka: 1Z0 907 044 H Díl: ClimatronicPQ35 084 0304 Dílna #: WSC 00000 000 00000 VCID: 3B7142C303F9 2 závad nalezeno. 00819 - vysokotlaky snimac (G65) 009 - preruseni / zkrat na kostru 00229 - tlak v chlazeni 002 - dolni hranice prekrocena Po kontrole systému je tlak OK - ani nic nechybělo!! Čidlo vyměnený. ZÁVADA JE ALE STÁLE STEJNÁ. JSEM UŽ ZOUFALÝ - Prosím PORAĎTE Díky všem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tvola Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 čaw,tak tieto chybové kody by zaujmali aj mňa,mal som problém s klímou nechladila ale sem tam ju zoplo,na diagnostike neukazovalo ziadnu chybu ale na climatroniku písalo 0e5 02H,nikdo mi nevedel povedať čo je to za chybu,všecia mi hovorili že je zlí kompresor.Tak som ho vymenil za noví,a potom som zistil je ten kompresor bol ok ale chyba bola v el.venlile ktorý ja na tom kompresore,stačilo vymenit ten el.ventil Ahoj. Dneska jsem si rutinně projel taky klimu a napsala mi stejnou chybovou hlášku. Udělal bys mi fotku toho ventilu, kde se nachází(který to je), popř. kde bych ho sehnal?? Děkuju za odpověď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristinno Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 čau,tak zoženieš ho isto v škodovke,ale to bude asi trochu drahe,ventyl je priamo v kompresore,idu donho kable,je uchyteny len segerkou,foto mozem dat,nafotim a dam to sem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts