Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zadny sroub tam neni. Mne se osvedcilo nejdriv odpojit kabel a potom vycvaknout jednotku. A byl jsem prekvapeny jakou silu jsem musel vynalozit na samotne vycvaknuti. Jeste jsem teda mel odpojenou baterku, jestli to je nutnost nebo ne, to nevim. A doporucuju pred vymenou si zkontrolovat PIN od radia a mit ho pak pri ruce.

Rádio naštěstí nemám origo, vycvaknout to šlo fakt blbě, teď už to ale dělat nebudu...tempomat zatim stejně ještě nemám a tak to neuspěchám..mám 3 jednotky...novou 087P...s tim ale musím na VAS což se mi moc nechce a pak použitý 087D a 087M tak snad jedna z nich půjde a tu novou pak tady  zkusím prodat ......nic víc než tempomat a corner neumí nebo jo?

Chlapy víte jak aktivovat DRL? 

Upraveno od Pavel Knothe

Zkus vypínač vedle pojistek....

post-516-0-19868000-1415794317_thumb.jpg

Případně, pokud máš novější ročník, tak už tam vypínač nemáš, ale zapíná/vypíná se to zastrčením příslušné pojistky na dané místo.. Ale to je všechno v návodu.

já mám 2013 a vypínač tam ještě mám

2013 mam, ale MR2014 v Ambiente a nie je. Ale uz som to tu asi pisal. A denne by nemalo byt aktivovane od kupy? Teda poistka zasunuta. Lebo nie kazdy poistku musi mat doma/v aute. Teda pokial nema vypinac

--

Z mobilu

Mám na voze Škoda Fabia 2 RS mlhové světlomety s funkcí corner,ale chtěl bych na vůz namontovat denní ledkové svícení.Corner vyhodím dám originální RS ledky a pak se musí vše nakodovat.Nedokázal by to někdo rozchodit z okolí Mladé Boleslavi?

Zdravím páni,

dá sa nakódovať americké svietenie? Teda aby pri zapnutých stretávacích svetlách svietili trvalo aj smerovky?

Videl som to na dosť veľa O2 a celkom ma to zaujalo.

• 1 měsíc později...

takže zatím asi toliko dodatečných funkcí

.

.

.

Změnit počet zablikání blinkrů

1. Zvolte řídící jednotku 09

2.Vyberte kanálu 43

3. Zvolte počet bliknutí 1 - 5

Více informací v adaptacích na předchozím příspěvku smile.gif

BTW: jednotka podporuje sensor deště 1K0 955 559 AH takže by to mělo jít dodělat

PS: postupně to budu doplňovat a pokud někdo na něco přijde (vystuduje jinde) ať to sem připíše a já to doplním smile.gif

Doplněno 13.1.2011

Jde taky u OC II zvýšit počet blikání? 

Upraveno od Pawouk
Upravena citace.

• 3 týdny později...

Zdravím páni,

dá sa nakódovať americké svietenie? Teda aby pri zapnutých stretávacích svetlách svietili trvalo aj smerovky?

Videl som to na dosť veľa O2 a celkom ma to zaujalo.

Já to mám a chci to vypnout,poradí někdo postup? díky

• 3 týdny později...

Byte 24

byt 4 - Přenosový protokol CAN sběrnice (0 = TP 1.6 / 1 = TP 2.0)

byt 5 - CAN Drive "vedení" je aktivní

Ví někdo co to provede, testoval to někdo?

Ten "bit 4" od sebe rozlišuje auta podle verze sběrnice CAN - konkrétně fábule/room do ročníku 2010 = do faceliftu mají CAN 1.6, po něm už CAN 2.0 - ve stejným autě musejí  mít všecky "krabičky" nastavený stejný rozhraní a stejnej protokol komunikace na něm, jinak "si nepokecaj" = nerozumějí si.

Co znamená "Drive vedení je aktivní" by musel vysvětlit někdo, kdo to překládal, možná by bylo i lepší napsat sem anglánský nebo dojčský znění, ty překlady do češtiny u těchhle věcí jsou jako od prasete...

• 8 měsíců později...

Chlapy potrebujem pomoct. Je niekto z vas v okoli brna s diagnostikou? Potrebujem zistit ci je mozne dokodovat do komfortky MF volant. Jedine co viem ze tam nemam uz fabricku komfortku ale lepsiu lebo pred dvoma rokmi som domontovaval tempomat a to som musel k nemu kupit aj komfortku. Vyberat ju nechcem lebo sa bojim ze by sa jej nieco stalo. Diky za rady

• 1 měsíc později...

Caute nieje niekto z vas v okoli hodonina ? Breclavi ? Holica? ze by sme sa pohrali s mojou fabiou a ponastavovali zopar veciciek... dakujem 

kde a ako nakódujem/prekódujem diaľkové kľúče? po výmene jednotky na to nemôžem prísť. jednotka by mala byť kódovaná správne podľa pôvodnej. k autu mám štítok čo bol pri kľúčoch, kde je nejaké 7 miestne číslo, pred číslom je "E"...mám prístup k VAG vrátane kábla

Fabia II, 2013 (MR2014), facelift

V 09 BCM  To najdeš v Přizpůsobení (Adaptace) Zadáš počet klíčů a potvrdíš stiskem tlačítka na 1. a pak 2. klíči. Je to omezeno krátkým časovým intervalem. Předtím se podívej jestli máš vymazané všechny chyby na této jednotce.

Predtym som to prehliadol. Bol som teraz v aute, no neuspesne. Skusal som tlacidlo odomykania, zamykania, mazal som chyby. Velmi z toho mudry nie som...

edffa0c78314e6a4261f1d18735737d9.jpg092ca0dfa55df5683ca86469be794bd6.jpgb62ab2eb46259b3df06adc9fedd95090.jpgfddb36950d71635dd825b1911423d918.jpg

Najprv stlacit tlacidlo na kluci, potom test a save alebo naopak (test, stlacit, save)?

--

Z mobilu

• 2 týdny později...

Caute potrebujem poradit. Mam kabel modry VAG KKL 409.1 auto je skoda fabia 2010 1.2 TSI po FL a problem mam ten ze ten kabel neviem nainstalovat na WIN 7 64 bit. ked sa mi to aj podarilo tak som sa cez ten soft nevedel spojit s autom lebo mi to vyhodi chybu nelze najit HEX. co mam robit pripadne mate niekto link alebo tie ovladace na ten kabel? a soft? 

dakujem 

kludne mi napiste ked tak na michal@mkproduction.sk 

Sežeň si někde starýho notebooka s Win XP 32bit a budeš mít po problémech - na W7 32b chodí jen některý verze KKL a na W7 64b nechodí pro jistotu žádný ...

Modry KKL nie je pre modely do roku 2004? Cize vhodny pre F1?

Na F2 potrebujes HEX-Can co ja viem

--

Z mobilu

no záleží pro jaké účely ... pokud ti jde jen o diagnostiku, tak s KKL vydržíš i pro FII/Roomster do faceliftu, pokud však chceš nastavovat, tak už ne

Po FL je ti KKL kabel na nic, potřebuješ HEX-CAN.

čiže potrebujem nejaky HEX-CAN kabel viete mi aj nejaky prosim poradit aky kupit? ci to je jedno? kupim na ebayi? dakukujem vam. Popripade nieste niekto v okoli hodonina ? ze by som sa za vami zastavil ? dakujem

moze to byt napriklad tento: http://www.ebay.com/itm/VAG-K-CAN-Commander-1-4-obd2-Diagnostic-Scanner-tool-COM-cable-For-Audi-Skoda-GU-/371449138268?hash=item567c180c5c:g:yrkAAOSwFnFWBVa6&item=371449138268&vxp=mtr 

Upraveno od twix2v1

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.