zorap1 Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Zdravím! Mám takový problém z centrálním zamykáním. Po výměně stahovačky u spolujezdce mi přestalo fungovat zamykání centrálem na těchto dveřích a po zamčení nezačne blikat led dioda, tyto dveře musim zamknout klíčem. Jak jsem, tak zkoušel zamykání a odemykání ze vnitř auta, tak mi přestalo fungovat osvětlení po otevření dveří u řidiče a signalizace rozsvícených světel. Také když někam dojedu, vystoupím a chci něco vyndat z kufru, tak musím otevřít přední nebo zadní dveře od spolujezdce, mohl by mi někdo poradit? Škoda fabia combi 1,2HTP, 47KW. Alarm cobra, centrál- asi originál. Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 (editace) Případ bodu 1 to bude chtít na AVG, ale vydím to na nějaký problém po výměně(zapojení,zámek,atd.). Bod 2 je na 100% mikrospínač ve dveřích řidiče, standartní problém. Hledej zde Editováno: 15. Červenec 2010, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.