WERT007 Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Koupil jsem si originální xenony do O2 potřeboval bych vědět jak nakodovat xenony ve vagu 805 ??? , nemám regulaci na kolečko ani náklonové čidla . Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Koupil jsem si originální xenony do O2 potřeboval bych vědět jak nakodovat xenony ve vagu 805 ??? , nemám regulaci na kolečko ani náklonové čidla . Dík za odpověď Tak to jsi s prominutim debil . Doufam, ze ti to nejaky zhnuseny ridic, kterymu tim budes svitit do ksichtu, na oplatku provede neco, co ti ty xenony zrusi. Takovahle hovada bych strilel bez vystrahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Tak to jsi s prominutim debil . Doufam, ze ti to nejaky zhnuseny ridic, kterymu tim budes svitit do ksichtu, na oplatku provede neco, co ti ty xenony zrusi. Takovahle hovada bych strilel bez vystrahy. A co ked ich ma nastavene aby svietili 5m pred auto???? To ze nema nivelaciu alebo kolecko neznamena ze ma HIDky a ze mu svietia setkym rovno do oci!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 To by byla zrovna taková hovadina, protože by nic neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 nastavíš to pomocí long codingu, stáhni si program a máš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk1s Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 (editace) nastavíš to pomocí long codingu, stáhni si program a máš to Tak zrovna tohle se ještě dá,ovšem HID jsou prasácké. Editováno: 29. Listopad 2009, autor: Luk1s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 v 805 to ide nakodovať bez inych programov, vojdi do jednotky centralnej elektriky /BSG/ daj kodovanie a vyhodi ti policka kde zaskrtnes xenony...teda ak to tvoja BSG podporuje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 [souhlasím,že tohle je prasárna. Pak si dá do kufru nákup a svítí to všem do ksichtu,pokud by to měl nastavené na nejnižší bod,trošku to ztrácí smysl ty xenony. Já když jsem je dávál otci na O1,tak jsem sháněl i čidla na náklony a ostřiky. Už to není takový rozdíl v tý ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 v 805 to ide nakodovať bez inych programov, vojdi do jednotky centralnej elektriky /BSG/ daj kodovanie a vyhodi ti policka kde zaskrtnes xenony...teda ak to tvoja BSG podporuje.... vyhodi ti políčka? ne každý vag.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 u mna to tak ide....ale ak u niekoho nie potom len Lcode, alebo coding calculator.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ereska09 Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Čau lidi, dokázal byste mi někdo pomoc, příp. poradit někoho, kdo by mi dokázal překodovat řídící jednotku na xenony, mám Octavii II RS, r.v.09 a nemám nikoho, kdo by mi s tím pomohl, sama nezvládám, přečetla jsem všechno možné, ale bohužel.. :-) díky ... email: ereska09@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 napiš odkud jsi a někdo už ti pomůže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ereska09 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 napiš odkud jsi a někdo už ti pomůže.. Jsem z Poděbrad, pokud je někdo poblíž, prosím o pomoc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnweb Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Ahoj, jsem majitele octavie 2.OTDI BKD rv 07/2006 a potřeboval bych poradit. Nevíte někdo kde nechat v Praze nebo okolí nakodovat xenony a funkci CORNER? Děkuji všem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 obávám se že u 2006 corner nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 presne tak u MR2006 to nejde. musel bys vymenit ridici jednotku - aspon to bylo receno me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.