Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Můžete mi někdo napsat jestli absolutně lícuje zadní část této opěrky s displejem před zadními sedačkami s teplotou a časem. Optimálně hodit fotky z boku. Moc děkuju.

Vloženo

Děkuju, já měnil prostřední držák na pet lahve za typ s roletkou a tohle jsem si myslel, že to moc po slícování přečuhuje. tak jsem ladil, ale prostě přesně do roviny jsem to nedostal.

• o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

Mohl by mi prosim vas nekdo zmerit rozmery ramecku co je okolo hodin a tlacitek na vyhrev sedacek (az ten venkovni - ten cerny matny) jak je na obrazku ?

EDIT: A pokud je ten ramecek kuzeloviteho tvaru (coz z te fotky nejde videt), tak prosim o zmereni horni a dolni sirky toho ramecku

post-3278-0-51291900-1295628744_thumb.jp

Editováno: , autor: kully
  • o 2 týdny později...
  • o 3 roky později...
Vloženo

Zdravim. Dnes som upratoval a nadvihol som laktovu opierku no ked som ju chcel dat dole asi 6cm od vodorovnej polohy mi ju nieco blokovalo.. tak som sa a tym hral az som zatlacil a nieco som pocul dnu odletiet. Nato skusam polohovanie a to mi nefunguje. Strasne ma to stve lebo polohovanie vyuzivam stale. Teda mali stie niekto nieco take popripade co vsetko je potrebne dat dole aby som videl cosom zlomil... dakujem

Vloženo (editace)

popolník , display , sú tam nejaké 4 20tky torxy a potom zadný panel dole , potom záleží ako to chceš rozobrať , vpredu zhodiť bočné kryty , rámik okolo šaltápky , vypínače , nejaké tie šrobiky a máš to von 

post-51372-0-55470100-1399563499_thumb.p

post-51372-0-75358900-1399563606_thumb.p

post-51372-0-27574200-1399563636_thumb.p

Editováno: , autor: suri.
Vloženo

Dakujem za navod. Tak som sa teda nato pozrel a dostal som sa az k uchytenie opierky. Problem je ze ten zubok ktory drzi polohu je na oboch stranach zlomeny a neviem ani vybrat ten cely pliesok lebo mi pride ako zalisovany spolu s laktovou vid foto. Je tam iba ten okruhly dzindzik a neda sa to ani srubovat ani nic teda ani to nemozem vybrat von. A dalsia otazka je vobec v etke takyto nahradny diel alebo som s polohovanim laktovej opierky skoncil?

post-83570-0-89757300-1399720546_thumb.j

post-83570-0-46301400-1399720574_thumb.j

post-83570-0-60016400-1399720621_thumb.j

post-83570-0-82117000-1399720652_thumb.j

Vloženo

A ako sa teda rozoberie? Vidis ako je prichytena k stredovemu tunelu na mojich foto. Teda ziadne sroby. Ako to teda pojde dole? A vies mi dat nejake cislo objednavavie alebo nieco podla coho mozem hladat? Potom cela laktovka sa meni spolocne aj s tym plieskom co ma tu zarazky na polohovanie ktore mam ja zlomeme?

Vloženo (editace)

Dakujem za info. Teda pojdem sa opytat do skody co to bude stat. Mam cierny interier s alcantarou tak treba mi tu opierku v ciernej kozenke. Neviem teda ci si mal umysel do toho textu vlozit link hdilo ma to na superskoda.com ale s errorom . Teda neviem suri ci si chcel hodit link kde predavaju tie opierky ak ano budem povdacny

Editováno: , autor: kerky18
Vloženo

to bola anglická stránka a nejde mi to otvoriť už , nejdú mi sem vkladať odkazy ani do správ ,neviem čo s tým

v škode sa spýtaj kľudne aleo Octaviacka látková je 189€ , takže rátaj aspoň tak ... 

Vloženo

To az tak? Cakal som do 100eur. Ak mas este nejake odkazy a ako hovoris neidu sem vlozit posli mi na sucko.tomas@gmail.com

to lacnejsie vyjde kupit cely pouzivany tunel aj s tou opierkou. Nasiel som na nete za 110e

Vloženo

nemam ziadne odkazy len to co je na nete , nikdy som to na superbe neriešil ., raz zlomenu na octavii - oprety chlap o otvorenu laktovku plnou silou a raz praskajuca na OII 2004 s kovovym zaistovanim  , ine nič ... vždy som to rozoberal kvoli Constructu , co mi pripomina ze jeden originál na SII Automat tu mám ... 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...