Přejít na obsah

Klíče na DO


Burtablajs

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Zdarec,mám dotaz,tak doufám že se mezi náma najde odborník,který mi poradí.Mám od auťáku jen jeden klíč ten klasický dvoutlačítkový ne vystřelovací.Chtěl bych si nechat přidělat ještě jeden,pro jistotu.Dostal jsem od známého vystřelovák,že ho někde našel a chci to udělat z něj.No a teď ta otázka.Když si do něj nechám udělat planžetu,jak to bude s imobylizerem,musím někde (kde?)sehnat jinou tyčinku imo.,nebo se nějak nechá přenastavit,ta co je v něm.Oba klíče mají frekvenci 434 Mh.Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahoj všichni,

může mi někdo poradit? Mám dva trojtlačítkové, vystřelovací klíče. Jeden z nich mi přestal fungovat, zřejmě nějaká chyba v signálu. Chtěl bych vědět, jestli se mi podaří spárovat starý klíč z nějaké jiné fabky popř. škodovky s moji fabčou? Klíč je v poho, potřebuju jen tu druhou půlku. Nechce se mi kupovat nová od škodovky. Předem díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DO jde parovat libovolne bez ohledu na to jestli uz byly naparovany (immo nejde)

jen se koukni aby meli stejnou frekvenci, stejny typ vysilace, je to na nem napsany

Ahoj,

neviš přesně jak se to paruje...nekde jsem cetl, že to stačí zasunout do zapalování, pootočit do první polohy a zmáčknout jednotlivě tlačítka. Myslíš, že na vrakáču by se dali sehnat nějaky klíčky? Jinak dík za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Přidám taky svůj problém: OI 12/2001 (klíč se dvěma tlačítky). Přestalo fungovat DO napřed na jednom klíči. Vyndal jsem ze skříně druhý a pokračoval v používání. Bez problému jsem otevřel auto cca na 25m. Po čase přestal fungovat i druhý klíč. Koupil jsem nové baterky a vyměnil za staré. Jenže auto jsem otevřel jedině, když jsem byl s klíčem u okénka řidiče. Stejné u obou klíčů. Vyzkoušel jsem ještě jednou nové baterie do DO, ale nic nepomohlo. Furt musím být u okénka řidiče. Spárováno asi tedy je, jinak by to nešlo vůbec. Ale proč jen z blízka? Nemohla se hnout třeba frekvence? Kdyby to fungovalo alespoň z cca 5ti metrů. Takle naložím něco do kufru a musím jít k řidičovi a zamknout. Zkoušel jsem párovat více způsoby, ale problém furt stejnej.

Poradíte někdo co s tím?

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj, nedávno jsem ztratil dálkové ovládání k otvírání dvěří u své Octávky (rv.98). Do auta se naštěstí dostanu (přední dveře mi jdou otevřít i zavřít šroubovákem) :) Kolik by stála oprava, nové dálkové, asi i zámky, klíč atd.? Náhradní bohužel nemám, jsem již 3 majitel... Díky za rady -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím,

mám už 1000x zmíněný problém. Octavia r.v. 2000, dvoutlačítkové ovládání na klíči. Mám dva klíče, jeden byl k autu bez baterek a druhý s, kde dálka fungovala jen v těsné blízkosti dveří a musel jsem se snažit. Koupil jsem nové baterky do prvního klíče a vyměnil baterky v druhém klíči - výsledek DO nefunguje ani na jednom. Všechny postupy na spárování pomocí zámku selhaly. Navíc když odemykám dveře zámkem u řidiče, otevřou se pouze tyto dveře bez jakékoliv snahy centralu otevírat ostatní. Zajímalo by mě jestli je to normální nebo nějaká zrada. Případně budu vděčný za jakoukoliv další radu ohledně zprovoznění DO na klíčích. Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Nemůže mi někdo prosím poradit jakou mám komfortní jednotku? Chtěl bych Vystřelovací klíč pro mou octavii 12/2004 1.9tdi 66kw ALH krátká? Mám takové to vajíčko dvoutlačítkové 434mhz mám jen přední okna v El zadní jsou manuál. Vag nemám bohužel. Potrebuji vědět jestli mám třetí generaci jednotky jinak ty přední okna jdou stahovat klíčem v zámku jestli to má nějaký význam a další dotaz jestli bych mohl použít i 433mhz klíč. Děkuji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč myslíš že by to nešlo? Otec má stejnou motorizaci i stejný mr jako já jen to má v kombiku a všechny 4 okna El tak si myslím že by mohlo i ke mě má i stejne orig klíče jako já (myslím ty dvoutlačítkové vajíčka nevystrelovaci)

 

Edit:

Tak podle etky bych měl mít komfortní jednotku s číslem 1C0959799A o jakou generaci jednotky se tedy jedná? g3? A jaký Vystřelovací klíč bych eventuálně mohl použít? Když moje orig klasické klíče s DO mají 434mhz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...