Sleep77 Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Chci se zeptat,zda jsou pedály z fábie,stejná jako pedály z Octávie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Tak fajn,borec už je stejně nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 na co potřebuješ pedály? dávaš z automatu manuál??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Nene,ja mám obyčejné a chtěl jsem ty RS (chromové) ,jeden týpek to nabízel za 500,- na Fábku no a já než jsem to zjistil,tak jsem to prošvihnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jde mi přesně o tyto pedály http://www.milotec.net/205_01_640.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 tak jako ostatní mohu jen potvrdit ano jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jde mi přesně o tyto pedály http://www.milotec.net/205_01_640.jpg To, o čem píšeš, nejsou pedály... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jde mi přesně o tyto pedály http://www.milotec.net/205_01_640.jpg To, o čem píšeš, nejsou pedály... že by to byla pouze "guma" s kovem, která se nasadí na ty pedály ( ovšem předtím nutno sundat brzdový a spojkový - myšleno tu gumu a nasunout ty nové a na plynový jen nasunout, že ) a né celé pedály, to asi Neználek Aka myslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jde mi přesně o tyto pedály http://www.milotec.net/205_01_640.jpg To, o čem píšeš, nejsou pedály... že by to byla pouze "guma" s kovem, která se nasadí na ty pedály ( ovšem předtím nutno sundat brzdový a spojkový - myšleno tu gumu a nasunout ty nové a na plynový jen nasunout, že ) a né celé pedály, to asi Neználek Aka myslí Za prvé nevím, proč mi říkáš Neználek (jestli kvůli tvému trapasu z koly, tak spíše nazívej neználkem sebe.. ), ale jinak jsi to trefil přesně. Podle mého, když půjdu do krámu a objednám si pedály, tak mi přijdou pedály... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jde mi přesně o tyto pedály http://www.milotec.net/205_01_640.jpg To, o čem píšeš, nejsou pedály... že by to byla pouze "guma" s kovem, která se nasadí na ty pedály ( ovšem předtím nutno sundat brzdový a spojkový - myšleno tu gumu a nasunout ty nové a na plynový jen nasunout, že ) a né celé pedály, to asi Neználek Aka myslí Za prvé nevím, proč mi říkáš Neználek (jestli kvůli tvému trapasu z koly, tak spíše nazívej neználkem sebe.. ), ale jinak jsi to trefil přesně. Podle mého, když půjdu do krámu a objednám si pedály, tak mi přijdou pedály... to nebylm trapas pouze neznalost a již v příspěvku u kol jsem zmiňoval, že mě asi někdo opraví, tak pa Neználku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 ....to nebylm trapas pouze neznalost a již v příspěvku u kol jsem zmiňoval, že mě asi někdo opraví, tak pa Neználku Aha, tak dobře nebyl to trapas, ale TVOJE neznalost a pro MĚ nazveš Neználkem. Tak to je hustý. No nic, snad se tím smíchem nepotrhám. Čau. P.S.: Taky spoustu věcí nevím, ale nesnažím se dělat chytráka, víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Snowman: .....jeden tvuj prispevek je lepsi nez druhej...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Snowman: .....jeden tvuj prispevek je lepsi nez druhej...... to je dobře ne asi Aka nezná literaturu s Neználkem, jinak by věděl co to byl zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 jde mi přesně o tyto pedály http://www.milotec.net/205_01_640.jpg To, o čem píšeš, nejsou pedály... No tak jsem se blbe vyjadril,no ale ja jsem je jeste nikde nevidel a tak jsem soude podle obrazu a podle toho ze Octa RS je ma v zakladu usoudil,ze jde o pedaly a ne o nejake gumy s chromem ... chapes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Snowman: .....jeden tvuj prispevek je lepsi nez druhej...... to je dobře ne asi Aka nezná literaturu s Neználkem, jinak by věděl co to byl zač Díkes za malou podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Já bych řekl, že Snowman je spíš trapnej. No, ale je to třeba jen můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 heh...Snowmane, to nemelo znit jako tvoje podpora, spis mi prijde, ze mluvis z cesty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Ah joo borci,uz toho nechte,ja jsem jen napsal blbost a ted je tady z toho halo . .. . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Ah joo borci,uz toho nechte,ja jsem jen napsal blbost a ted je tady z toho halo . .. . . . Prosím tě, není tu halo kvůli tobě, ale kvůli někomu jinému... Jinak tu fakt někdo nabízel ty návleky v sekci "bazar", tuším kolem 400,-. Jinak přímo ve škodovce to prodávají kolem 800,-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Muzu vas ubezpecit je skodovka ta inzeruje taky jako pedaly i kdyz jsou to vlastne "navleky" viz.skoda : Pedály z nerezové oceli - pro sportovnější pocit při ovládání vozu - zároveň zvyšují komfort a bezpečnost ovládání vozu - sériové provedení shodné s modely RS Cena s DPH: 809,60 Kč DPH: 19 % Cena bez DPH: 680,30 Kč Objednací číslo: FCA000001 Hmotnost: 0,16 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Tak to pak nema cenu asi kupovat starsi,pac me je nabizeji za 600+ postovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.