Přejít na obsah

Jak vyndat plast v kufru?


Gappa

Doporučené příspěvky

Potřeboval bych poradit,jak mám vyndat plast na levé straně kufru vedle koncového světla a vyměnit za jiný,praskl mi při výměně kon.světla.Nevíte cenu.

Nevím v čem chceš radit. Normálně ho chytneš a pak silou zatlačíš směrem do auta. Jde to sice blbě, ale jde to. Ten plast je ke kastli přichycenej takovejma zobáčkama a stává se, že ti nějaké zůstanou na kastli. Ty vyndáš, zakoupíš novej plastovej díl, na něj nandáš ty zobáčky a nacvakneš zpátky.

Jinak abych nezapoměl, tak než sundáš ten boční plast, tak musíš sundat ten plast co je okolo zámku 5-tých dveří. Ten je přichycen 2 vruty do kastle a 2 plastovými matkami u rezervy. Pak ho musíš tahem nahoru vycvaknou z kastle. Stejný princip uchycení jako u bočního plastu. Může se stát, že při vyndavání ti praskne ten úchyt co na něm drží ty plechové zobáčky - ale to už je riziko podnikání. Lépe to popsat neumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...