Leftfield Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Škodovka oslobodí Yetiho Volskwagen sa rozhodol, že automobilka Škoda bude vyrábať športovo-úžitkové vozidlo. Bude vychádzať z konceptu Yeti, ktorý už firma predstavila. Česká dcéra najväčšej európskej automobilky Volkswagen Škoda Auto rozšíri svoju modelovú paletu o športovo´úžitkové vozidlo (SÚV). "Manažment sa pre to teraz definitívne rozhodol," uviedol predseda predstavenstva Škody Detlef Wittig pre nemecký magazín Automobilwoche. Príchod na trh sa očakáva začiatkom roka 2009, píše magazín vo svojom najnovšom vydaní. Vozidlo, ktoré bude vychádzať z už predstaveného konceptu Yeti, využije komponenty z Fabie a Octavie. S novým autom tak Škoda vstúpi do segmentu, ktorý podľa názoru pozorovateľov z brandže zaznamená v budúcich rokoch silný vzostup. Cenou i vlastnosťami má byť auto určené najmä pre mladých ľudí na trávenie voľného času. Rozmery vozidla ani ďalšie technické parametre zatiaľ nie sú známe. Základný rozmer dizajnérskej štúdie: je 3,82 metra dĺžka a 1,57 metra výška. Rozmery štúdie sa však od rozmerov sériového vozidla môžu odlišovať. Yeti má byť vozidlom na výlety, cyklistiku a vysokohorskú turistiku, prípadne ďalšie športové aktivity. Zadné výklopné dvere umožňujú vytvoriť nosič na bicykle, na podlahe v interiéri je odolný plast. Štúdia bola navrhnutá ako štvormiestna. Škoda Auto predstavila štúdiu Yetiho v minulom roku na autosalóne v Ženeve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Cenou i vlastnosťami má byť auto určené najmä pre mladých ľudí na trávenie voľného času. Rozmery vozidla ani ďalšie technické parametre zatiaľ nie sú známe. Základný rozmer dizajnérskej štúdie: je 3,82 metra dĺžka a 1,57 metra výška. Rozmery štúdie sa však od rozmerov sériového vozidla môžu odlišovať. Yeti má byť vozidlom na výlety, cyklistiku a vysokohorskú turistiku, prípadne ďalšie športové aktivity. Zadné výklopné dvere umožňujú vytvoriť nosič na bicykle, na podlahe v interiéri je odolný plast. Štúdia bola navrhnutá ako štvormiestna. Škoda Auto predstavila štúdiu Yetiho v minulom roku na autosalóne v Ženeve. Takto se jeví už Roomster, chybí mi auto nižší střední třídy, velikostně i cenově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Tak jsem to celé přečetl a pořád jsem čekal, že se dozvím něco nového, ale nestalo se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ja sem zaslechl ze pry neco jako FOX od VW by se mohlo delat ve Skode...ale jsou to jen klasicke drby si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Tak když už jsme u drbů, tak já jsem zase kdesi četl, že Roomster se bude vyrábět i pod názvem Volkswagen Polo (a ještě nějaké třetí slovo, které už si nepamatuju). Ale protože jsem to četl někdy v době konání ženevského autosalónu a od té doby ticho po pěšině, tak to asi pravda nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Tak když už jsme u drbů, tak já jsem zase kdesi četl, že Roomster se bude vyrábět i pod názvem Volkswagen Polo (a ještě nějaké třetí slovo, které už si nepamatuju). Ale protože jsem to četl někdy v době konání ženevského autosalónu a od té doby ticho po pěšině, tak to asi pravda nebude. no ja to taky cetl asi tak pred tydnem v nejakych novinach..melo to titluek tusim "Volkswagen si na Skode testuje zakazniky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 ten jety sport se mi moc líbí ale u roomstera tento pocit nezdílim. vídám ho několikrát deně a měl jsem už šanci v něm jet, fakt mě hodně serou ty přední boční okna, jak je z nich málo vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Yeti - spy photo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Yeti - spy photo :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 ten jety sport se mi moc líbí ale u roomstera tento pocit nezdílim. vídám ho několikrát deně a měl jsem už šanci v něm jet, fakt mě hodně serou ty přední boční okna, jak je z nich málo vidět Ty vole zase sem se nechal nachytat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 YES YES YES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Pokud to bude na platformě POLA,bude zase malé auto,něco jako PANDA.Spíš by měla Škoda udělat něco jako Santa-FE nebo podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 no aspon na podvozku octavie .. ale nie fabie naco dalsie male auto . fabia room yeti .. uz je toho vela .. naco yeti velkosti rooma staci urobit Cross Rooma . no nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 O tom nedávno mluvil Kulhánek, že Škoda chtěla velký SUV, ale VW to zamítl a Yeti je takový "kompromis". „Názor, že nás koncern do ničeho nepouští a že musíme být tou ´popelkou´ s levnými vozy, není pravdivý. Je to pouhá fáma a věřte, že vím, o čem mluvím. Jediný model, který jsme těžce probojovávali, byl offroad. Začal s tím můj předchůdce Ludvík Kalma a pokračoval jsem s tím já. Ale to byl skutečně jediný projekt, se kterým jsme neprorazili (jak ale vidíte na připravovaném modelu Yeti, vypadá to, že jsme koncernové vedení přeci jenom nakonec přesvědčili).Jinak ale v tomto směru žádné problémy nebyly a měli jsme skutečně ´volnou ruku´. Ta fáma vycházela možná částečně i z toho, že jsme ukázali studii Tudor na platformě Superbu, která se opravdu povedla a všem, i nám, se velmi líbila. Tu nám ale opravdu nikdo z koncernu nezakázal, ta se prostě efektivně vyrábět nedala.“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak jsem na to zvědavej http://www.novinky.cz/ekonomika/novy-model...3529_jm7uc.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 no uvidíme. Ale pravdou je, že škodovce chybí nějaké velké rodinné auto. Přeci jen když se teď rodí více dětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 No nevim jestli se rodi vice deti ..ale porodny zase snizily a vse se nechutne zdrazuje ...dneska mit deti neni nic laciniho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 No nevim jestli se rodi vice deti ..ale porodny zase snizily a vse se nechutne zdrazuje ...dneska mit deti neni nic laciniho... porodný nic neřeší, s dětmi je vždycky míň peněz a nezáleží na době, jinak yetti bude fakt malý auto, ale do hor super, ne vždy je tam potřeba patrol nebo land cruiser, Cosby: jak jsi na tom s SUV, jsem se byl na pár podívat - nových, ale nevím, co se týká výbavy tak CRV od Hondy, ale zase ten vzhled, na SantaFe nemám reference Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Trošku k tématu: "V září začne zkušební výroba terénního vozu Yeti." (dnešní MF Dnes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Trošku k tématu: "V září začne zkušební výroba terénního vozu Yeti." (dnešní MF Dnes) Taky to u nás říkal kolega co MF Dnes četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Trošku k tématu: "V září začne zkušební výroba terénního vozu Yeti." (dnešní MF Dnes) Taky to u nás říkal kolega co MF Dnes četl No jsem zvědavý co to bude za teréňák - teď je v SM test OII Scout, Room Scout a další teréňáky, Room nevyjel ani do třetiny tratě - sjezdovky, OII tak do půlky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tak jak lidičky???něco co nového o yetim nebude???Vždyt ke konci roku se ma rozjet výroba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Co říkáte na kiu soul???není to malinko kopie yetiho?? http://news.auto.cz/zeneva-2008/seriova-ki...este-letos.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 porodný nic neřeší, s dětmi je vždycky míň peněz a nezáleží na době, jinak yetti bude fakt malý auto, ale do hor super, ne vždy je tam potřeba patrol nebo land cruiser, Cosby: jak jsi na tom s SUV, jsem se byl na pár podívat - nových, ale nevím, co se týká výbavy tak CRV od Hondy, ale zase ten vzhled, na SantaFe nemám reference co koštuje ta honda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 U Yetiho mají být změny oproti konceptu co byl představený.Nevíte jaké změny to budou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.