DISKUZNÍ PROSTOR K SOUTĚŽI FABIA 2010 - Stránka 4 - Soutěž - ( nejen ) nej Fabia - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

DISKUZNÍ PROSTOR K SOUTĚŽI FABIA 2010

Doporučené příspěvky

V 3. 1. 2011 na 21:47, raca napsal:

" + nějakej echtovní zvýraznovač a jeto ... :smich:

svatá pravda předsedo, taková tučná rúžovááá by to spravila kol5 že ty máš Jindro po pár koscích zrzavýho vždycky ty nej nápady:D samosebou že s tebou držím a souhlasím :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a zrzavýýý zrzavýýý ty já mám nejradši :D sektíky, vínečka, šampáňa, kaviárek, humříky...čoveče z tebe je snob jak vyšitej :kuk::p:smich: držel jsem - je odhlasováno, tak končím :D, to víš jeden hlas od tebe...druhý odemne...takže dva jsou doma :smich: kecám, zas tak sebestřetnej nejsem lol

Odkaz ke komentáři

V 3. 1. 2011 na 21:47, raca napsal:

dej to úplně na začatek...k čemu je na úvodní strance 2x odkaz butik????? úplně na h...o, podle mě by stačil jeden a misto druhyho může bejt "soutěž" + nějakej echtovní zvýraznovač a jeto ... :smich:

tato lišta není ještě hotová, pracuje se na finální podobě, tam to být nemůže

Odkaz ke komentáři

Teď jsme to s Pticou na podmět od Standise zkoušeli a jediné na co jsme přišli, že když smažete hlas a znovu hned neodhlasujete, počet halsujících zůstává.

Když někdo odčtete hlas a dáte ukázat hlasování, je třeba poté znova zmáčnout "Smazat můj hlas" a opět se dostanete do hlasování.

Na nic víc jsme s Pticou nepřišli

Tak se snažte, hlasujte, 8 plaket je již připravených :)

post-5-0-23544500-1294526335_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jj bude to tak, bohužel někdo nám v tom pořád dělá guláš :-( že se na to lidi nevy.. když chtěj hlasovat tak ať hlasujou, ale brát zpět hlas a nedát ho nikomu jinému mi přijde hloupý a ještě k tomu dělají bordel v celé soutěži.

Odkaz ke komentáři

mně to teda taky hlava nebere...kurňa tak snad odhlasuju a neřeším, nedělám v tom guláš, nebo snad nevymejšim strategie :doh ...to tu za chvilku dopadne jak v nějaký státní zakázce lol to mazání hlasu by dle mne ani být nemuselo...hlasování je vždy, když už je výběr aut uzavřeno = počet aut se nezvyšuje, nové nepřibívají, není proto přeci třeba aby hlasující mazal svůj hlas....pokud chce hlasovat, vybere si favorita odhlasuje a The End...když hlasovat nechce, nemusí.....tímto to spěje jen k bordelu v hlasování a strategiim, což mi příjde škoda, protože já to beru jako oddechovou soutěž, kdy lidi mají nezaujatě ocenit práci a snažení na autě....ale jen můj názor

PS: asi naverbuju celou rodinu, ať si dá každej nick a odhlasuje :w00t1::smich:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...