Vlasta Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 (editace) TADY JE DISKUZNÍ PROSTOR K SOUTĚŽI FABIA 2010. A zde dávejte svá autí. Editováno: 6. Říjen 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 zdarec pánové, tak právě začínám přemýšlet s jakým autem soutěžit:) jedna varianta je vytahnout fotku starýho(měl jsem ho do 06/2010)....ale asi to bude až s tím novým co jsem včera převzal....bude se muset fotit.... ...do 31/12/2010 času dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 a co takhle soutezit s obema :-)) Fabka byla krasna nova bude urcite taky paradni a to bude probihat stejne jako loni ? hlasovani ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Joo nebo máte někdo jinej návrh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 hlasování je blbost dopadne to jako loni kdy se na přední místa dostalo pár aut u kterých rozhodoval počet kamaradu a ne auto......lepší podle mě by bylo vybrat třeba tří členou komisi idealně z lidí co nesoutěží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 raca: něco do sebe ten tvůj návrh má..... komisy bych udělal klidně 5-ti členou...a hodnotit FI si klidně troufnu(sám jí už nevlastním). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 jasny luky čím větší počet tím lepší, tři sem navrh jako takový minimum.ted jen takový odvažlivce najít který by do toho šli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Jindro ono si nevybereš vždycky někdo bude "zaujatej" (ať už porota, nebo kamarádi) ....já bych to nechal tak, že co člověk to jeden hlas a nazdar.....nejsme na Tuning Cupu PS: je snad jedno jestli si zanadáváme na ty 3 členy poroty, nebo na Fabku co bude první, že je to jen díky kamarádíčkům....jsme "čecháčci" a to ne@sereš já jsem pro klasický hlasování a favorit je jasnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Já se ještě domluvím s Olinem jak hlasování ošetřit,máme 3měsice na to,něco vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Jindro ono si nevybereš vždycky někdo bude "zaujatej" (ať už porota, nebo kamarádi) ....já bych to nechal tak, že co člověk to jeden hlas a nazdar.....nejsme na Tuning Cupu PS: je snad jedno jestli si zanadáváme na ty 3 členy poroty, nebo na Fabku co bude první, že je to jen díky kamarádíčkům....jsme "čecháčci" a to ne@sereš já jsem pro klasický hlasování a favorit je jasnej no je to možny Honzo ale u klasickýho hlasování to je stoprocentní :-)))))........koukám že máme oba oba vkus na he"S"ký" káry :-))))) idealní porotci by jsme byli :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Já bych byl pro co člověk, to hlas Ale předem upozorňuji, že ZDE NENÍ ŽÁDNÁ POROTA a když to řeknu hodně jednoduše, záleží hlavně na tom, kdo pro své auto sežene co možná nejvíce hlasujících. Tak že může vyhrát naprostá seriovka nebo Fabča před šrotem. Proto by soutěžící neměli podcenit tak zvanou PŘEDVOLEBNÍ - PŘEDHLASOVACÍ KAMPAŇ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 potom si myslím že by se soutěž měla přejmenovat na Nejoblíbenější auto roku.... ..... safra tak si zase nezasoutěžím auto skoro v základu a kamarádu co bych na prstech jedný ruky spočítal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Jindo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Joo nebo máte někdo jinej návrh. možná by nemuselo být špatný, aby udělalo téma, do kterýho každý vloží svůj příspěvěk s hlasem pro jedno auto a v zamčeném příspěvku by se připisovali hlasy k příslušným členům a vedle by se vypisovali členové kteří už hlasovali, aby se předešlo hádkám - něco na způsob black a whitw list v bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 zdarec pánové, tak právě začínám přemýšlet s jakým autem soutěžit:) jedna varianta je vytahnout fotku starýho(měl jsem ho do 06/2010)....ale asi to bude až s tím novým co jsem včera převzal....bude se muset fotit.... ...do 31/12/2010 času dost Lukne šel bych do soutěže s novým i tak to bude krasavice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 nepřibere se do soutěže i Roomster??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 no stando když už se míchaj jabka s hruškama tak i ta švestka tam může bejt..... .... já sem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 potom si myslím že by se soutěž měla přejmenovat na Nejoblíbenější auto roku.... ..... safra tak si zase nezasoutěžím auto skoro v základu a kamarádu co bych na prstech jedný ruky spočítal.... no to teda nicmoc Jindro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 ty woe Honzo ty taky najdeš fotku na kdejakou kravinu................. ....... já bych se otypnul aspon takhle................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Proto by soutěžící neměli podcenit tak zvanou PŘEDVOLEBNÍ - PŘEDHLASOVACÍ KAMPAŇ Jojo to chce. Letos sem Fabku asi dávat nebudu. Sice vypadá trošku jinak, ale myslím, že by měli dostat šanci i jiní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Mates myslím že by jsi ji sem měl dát, udělal jsi na ní hodně práce a autí si to určitě zaslouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Tak už je tam ... chtělo by to ale nějak zvditelnit ... zatím tam moc aut není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 tak zatím je asi čas na vkládání fotek a nikdo nechvátá, do konce roku je pořád trochu času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 tak koukám, že se nám to začíná hezky plnit autama a jedno lepší jak druhý. jen tak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Tak už jsem tam taky a chci od všech hlasy a vyhrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.