pavel1978 Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Ahoj, dříve mi to dělalo jen za studena ale teď už po každém nastartování zavrčí startér, je to dost nepříjemný zvuk tak bych to chtěl odstranit ale nevím jestli nebudu muset vyměnit celý startér, poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 To mi dělá taky, asi bude lepší do toho nevrtat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1978 Vloženo 15. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 a to já se v tom i hrábnu, ale chtěl bych vědět jestli to má cenu, jestli nebude potřeba vyměnit celej startér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Jak do toho hrábněš, tak bude právě asi třeba ten nový startér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 taky mi to začalo dělat a pátral jsem po odstranění a bylo mi řečeno, že to nic není, že se jen pomaůeji vrací pastorek, že to ničemu nevadí. už mi to dělá cca 2 roky a vše v poho, auto jezdí stále 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Jo jo, pastorek mě hned napadl, když mi to začlo loni dělat, no dělá to jen v zimě a na funkci to nemá vliv. Prostě nemá cenu do toho vrtat, když to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1978 Vloženo 16. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Jasně, taky mi to dělá dlouho, jenže jsem asi divnej, protože ten zvuk mě hrozně s..e. Tak by mě zajímalo, jestli jde pastorek buď vyměnit, nebo opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipo Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Je to pastorek.Ked je už starý alebo unavený tak ho pretočí a urobí to ten strašný zvuk.Že sa o dá aj odstrániť mám tu poblíž jednu firmu čo sa tým zaoberá tak uvidím ako to dopadne.Potom sa tu ešte ozvem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 to vypadá na volnoběžku ve startéru, řasem se to zanese prachem z šmírem, mě pomohlo rozebrat, vyčistit, namáznout vazelínou, teď už to po 60 tisících dělá znova, ale já tak min.15x denně startuju,připomínám startér v Octě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1978 Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Je to pastorek.Ked je už starý alebo unavený tak ho pretočí a urobí to ten strašný zvuk.Že sa o dá aj odstrániť mám tu poblíž jednu firmu čo sa tým zaoberá tak uvidím ako to dopadne.Potom sa tu ešte ozvem Ok, určitě dej vědět, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Jasně, taky mi to dělá dlouho, jenže jsem asi divnej, protože ten zvuk mě hrozně s..e. Tak by mě zajímalo, jestli jde pastorek buď vyměnit, nebo opravit vyměnit to jde určitě. musíš vyndat celý startér, rozebrat a vyměnit, jen si nesem uplně jist, jak dlouho ti to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1978 Vloženo 19. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 A dělá Ti to taky nebo jsi jeden z mála kterýmu to neřve ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Fišer1 Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Ahoj, mam Fabii taky a taky mi to dělalo a dělá to vyschlá planetová převodovka starteru, stačí rozebrat, vyčistit a namazat pořádně nějakou kvalitní vazelínou a bude klid.Ale ten starter se nevyndavá úplně nejlíp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 A dělá Ti to taky nebo jsi jeden z mála kterýmu to neřve ? dělá mi to taky, ale hlavně za studena. ale jak říkám, už je to delší donu a nijak to neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beatle Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 (editace) Ahoj, začal mi to taky starter dělat. Jak moc je to nebezpečné pro setrvačník? Nerad bych ho kuli tomu oddělal... EDIT : Opraveno. Pomohla výměna futer, vyčištění a promazání. Snad to nějakou dobu vydrží... Editováno: 28. Říjen 2011, autor: Beatle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.