liborch Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Ahoj lidi, Připlatil jsem si do svého Activa palubní počítač za 3500,- Kč Popis: MFA - Multifunkční ukazatel Multifunkční ukazatel (palubní počítač) poskytuje kromě údaje o denním čase celou řadu dodatečných informací: vnější teplotu, okamžitou spotřebu, průměrnou spotřebu, ujetou vzdálenost, dobu jízdy,průměrnou rychlost, ukazatel servisních intervalů a dojezd. Předpokládám, že oproti maxidotu je displej stejný akorát je tam zablokováno pár funkcí. Už někdo řešil překodovat MFA na MAXIDOT? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Neni to stejne jsou to dva ruzne pocitace. Maxidot ma jine budiky nez MFA. Toto je Maxidot A toto je MFA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 To ale neni MFA z Yetiho . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Prosím,prosím,mohl by dát někdo na fórum fotku jak vypadá Yeti s MFA displejem.Nemůžu to nikde najít.Mám ho obědnaný a uvažuju jestli to ještě změnit na maxidot.Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Nic neřeš a dej maxíka a neprohloupíš a pozdějc nebudeš litovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Na stránkách skoda-auto.cz dej konfigurovat yeti active a ve 4 kroku je obrazek i maxidotu i mfa. Jen klikneš na i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Už to mám.Já mám totiž obědnáno Active a ten displej MFA není součástí????????Co tam potom je z displej?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Klasický zelený panel s oranžovými kontrolkami a čiernym spodkom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Klasický zelený panel s oranžovými kontrolkami a čiernym spodkom? Moc díky za odpověd,v pondělí jdu obědnat MFA,ten zelený je strašný a myslím že maxidot až tak nepotřebuju,nevidím v tom nějak obrovský rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 No ja som si Maxi-DOT veľmi obľúbil. Nastavíš tam kopec vecí, ktoré by si inak musel nastavovať cez VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Omluva. Nevedel jsem ze Yetak to ma jinak nez F II.... OMLUVA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 No ja som si Maxi-DOT veľmi obľúbil. Nastavíš tam kopec vecí, ktoré by si inak musel nastavovať cez VAG Kopec vecí??????Např????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 (editace) To by mě taky zajímalo co nastavíš na MAXÍKU.......co by jsi jinak dělal VAGem nebo VASem :) Editováno: 30. Říjen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 (editace) Vykopirovano z manualu - ke stazeni na skoda-auto: • Language (Jazyk / Lang.) • MFD Data (Údaje MFD) • Convenience (Komfort) • Lights & Vision (Světla a vidění) • Time (Čas) • Winter tyres (Zimní pneu) • Units (Jednotky) • Assistant (Asistent) • Alt. speed dis. (Druhá rychl.) • Travel mode (Cestov. režim) • Service interval (Servis. Info.) • Factory Setting (Tovární nast.) V menu komfort: Rain closing (Zav. za deště) Door open (Otev. dveří) ATA confirm (Potvrz. zab.) Window op. (Ovl. oken) Mirror down (Sklop. zrcát.) Mirror adjust. (Nastav. zrcátek) V menu svetla: napr. denni sviceni, trojblik apod. . . . Editováno: 30. Říjen 2010, autor: mylys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 31. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Klasický zelený panel s oranžovými kontrolkami a čiernym spodkom? už jsem viděl yetiho bez počítače, ale zelený panel rozhodně nemá, je to černobílé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 31. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 V příloze jsou fotky obou palubních počítačů předpokládám, že panel přístrojů je shodný, že by nějaký jiný software? MAXIDOT.doc MFA.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 to se teda pleteš! budíky jsou jiné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 samozřejmě že jsou jiné budíky.jinak maxík na Yetiho umím když tak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 (editace) Tak objednal jsem maxidot Editováno: 1. Listopad 2010, autor: Distephano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 takže jsi objednal MAXÍKA ...a dobře jsi udělal........ ach ta čeština :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 takže jsi objednal MAXÍKA ...a dobře jsi udělal........ ach ta čeština :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Stane se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Ahoj lidi, Připlatil jsem si do svého Activa palubní počítač za 3500,- Kč Popis: MFA - Multifunkční ukazatel Multifunkční ukazatel (palubní počítač) poskytuje kromě údaje o denním čase celou řadu dodatečných informací: vnější teplotu, okamžitou spotřebu, průměrnou spotřebu, ujetou vzdálenost, dobu jízdy,průměrnou rychlost, ukazatel servisních intervalů a dojezd. Předpokládám, že oproti maxidotu je displej stejný akorát je tam zablokováno pár funkcí. Už někdo řešil překodovat MFA na MAXIDOT? díky Ahoj, mám Activa bez palubního počítače. Rozumím tomu tak, ža za 3.500 se dá bez problémů dodatečně pořídit? Normálně v autor. servisu? Díky za odpověď. Jsem z toho svýho yetiska ještě trochu zmatenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 20. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Ahoj, mám Activa bez palubního počítače. Rozumím tomu tak, ža za 3.500 se dá bez problémů dodatečně pořídit? Normálně v autor. servisu? Díky za odpověď. Jsem z toho svýho yetiska ještě trochu zmatenej. Dodatečně nelze dodělat, pouze z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 a na to jsi přišel jak že nejde dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.