Přejít na obsah

Vrzající opěrka


tomina

Doporučené příspěvky

  • o 5 měsíců později...

Chtěl bych znovu otevřít toto téma. Já jsem z toho úplně vytočenej. Mám problem s vrzající sedačkou spolujezdce. Měnil jsem svoje zachovalé sedačky za vyhřívané. Docela mě zklamalo, že je dělají koncernově v Polsku. Nemáte chlapy někdo zkušenosti, kde by byl zakopaný pes a šlo to odstranit? Když si vedle sedne ženská je ten pazvuk v mezích, ale když vezu svého tatíka tak mi z toho praská hlava. Uvažoval jsem už o tom, že to rozčalouním. Ozývá se to ze zádové opěrky. <_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to sem rád že nejsem sám komu to tělá :D jediný co mi na to chvíli pomáhá je, že výškovým nastavením sedačky hnu o zoubek nahoru nbo dolu. Příde mi to jako když se dá do tahu. No a pak mi to nevrže, teda do dalšího vystoupení a nastoupení. No ale vytáčí mě to dost silně :blbec:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě taky občas vrzne opěrka, ale to se musím víc opřít nebo když se auto hodně zhoupne. Dělá to jen sedadlo řidiče. Chtěl sem oddělat ten potah ale dole je spojenej takovým plastovým "zámkem" a ten nešel rozdělat. Je na to nějakej fígl? Myslím že by stačilo jen něco promazat, protože je to takovým slabý vrznutí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mi vrzala sedačka, byla špatně zacvaknutá bederka.

Díky za info a foto. Není mi jasné, do čeho se ten drátek "zacvakne" jak jsi naznačil. Ta konstrukce opěrky je pod čalouněním opěrky a zapadá do rámu sedačky? Jak moc složité je dostat se k ní? :huh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

zdravím, nechci zakládat nové téma, proto to hodím sem, vrže mi něco v sedadlu šoféra, sedačky nejsou s bederní opěrkou a uložení pojezdu (předfejsliftová má gumový silentblok) jsem vyměnil z fejsliftové sedačky (uložení s pružinou) a pořád to samé... je možné že by to mohla dělat ta vypadlá pružina z pod sedadla? vypadla mi i u spolujezdce ale tam to je cajk, nevrzgá to tak už nevím. Jo je to jako by to sedadlo mělo vůli a cele se kyve do uhlopříčky, co stím...poraďte...pěkně me to sere

PS. ty silentbloky byly o něcomálo pootočené

Editováno: , autor: sajfa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...