Přejít na obsah

Jede na 3 válce, 1.8T


aivos

Doporučené příspěvky

Zdravím mám takový problém

Cívka a svíčka na druhém válci mi nejedou (nedavaji jiskru) , vím ze obje jsou vporadku pac na kabelech k ostatním válcum jedou... Kdyz jsem na pinech kabelu 2. válce měřil napětí bylo tam podobné jako na 1. válci (který jede) ale stejne to NIC nedelá...

nevite cim by to mohlo byt nebo kde hledat chybu??

Motor 1.8T AEB 110kW

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svým způsobem můžeš být rád, že se závada projevila tak, že válec nezapaluje vůbec, protože při opravě na závadu přijdeš a odstraníš. Horší by bylo, kdyby to chvíli jelo na č a potom na tři. Ale to Ti asi moc nepomohlo, žee?? Máš možnost auto připojit naVAG, jak Ti pitris.K? Pak bys měl jasno... Než složitě hledat závadu... Každopádně projdi poctivě kabely k cívce a pokud můžeš zkus je proměřit ohm metrem (pípákem), jestli nejsou ve zkratu s kostrou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TAk to je snad záhada nad vsechny záhady :D

Dneska sem prozvonil kabely od ŘJ motoru k ŘJ zapalovani a vsecko vporadku... pak jednotlive kabely od ŘJ zapalovani k civkam a taky vporadku... pak sem nastartoval a ŘJ motoru davalo stejne signaly, i ŘJ zapalovani davala stejne signaly na vsechny kabely...

Ukostrene jsou taky vsechny cívky... a proste kabely na 1.3. a 4. valci davaji bomby ale na 2. valci nic, z zadnou civkou s zadnou svickou :D a pritom signal tam jde stejny jako na ostatni... :(

ja uz sem fakt bezradny... Nekdo nejaky tip?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...
  • o 1 rok později...

Ahoj všem.

Mám teď v garáži kamarádovo auto-a ten samý problém...ten kdo zakládal tohle vlákno nenapsal, jestli to bylo tím modulem!!!.

Každopádně-1 válec neháže jiskru-cívkou to není a diagnostika nic nepíše-kabely jsme kontrolovali a propípávali a zatím nic nenašli.

Ale vůbec se mi nelíbí ta řídící jednotka zapalování co je umístěná na tělesu vzduch.filtru.Jdou z ní 4 kabely-každý na jednu cívku.

Mohla by být závada v něm,ale nemám možnost si ho půjčit-nevíte jestli se nedá nějak proměřit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...