Přejít na obsah

Vyplati se koupit?


fiser

Doporučené příspěvky

Zdravim panove, mel bych na vas prosbu ohledne rady, Je rozumne koupit Škoda Octavia 1.9 TDI 81kW 2001 najeto 130tis-serviska super stav 1,majitel ,koupeno v ČR cena 130 tisic,? auto sem videl je to fakt pusinka,motor slape jak hodinky,jen vaham jestli jsou ty penize adekvatni za 10 let stare auto, co myslite??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vybava je myslim klasicka-- Klimatizace, 4x airbag, ABS, ASR, palubní počítač, 4x el. okna, el. a vyhřívaná zrcátka, radio na CD, central na DO, imobilizer, posilovač řízení, výškově stavitelné sedadla a volant, zadní stěrač. 1.majitel, nehavarované, servisní knížka - pravidelný servis. Super stav. 2x klíč + kode karta. Český TP, STK a emise do 10/2012. Nové brzdové kotouče a desky. Auto plní emisní normu Euro 3 - bez poplatku. Doživotní záruka na původ vozu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja nevim, 10 let uf, no ja mam o 2 roky starsi octavii a ze bych neco kupoval mladsi jen o 2 roky to teda nee a za ty prachy taky ne. Vzdyt je to kupa penez.

Stari vozu bych uz shanel neco ke 3 rokum.

Vzdyt je aut v bazarech, ale vse prebrane, takze shanet kdo prodava osobne svuj vuz a nemusis zustat jen u Octavie ktera se kreslila a projizel prvni prototyp v roce 1994

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...