Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Ostatní

Vše, co jinam nepatří

1. Zahájeno uživatelem robisrobis,

zdravim vlastnim roomster 1.2 model 2010 chtel bych se informovat na kolik pripojistit celni sklo? 10 000,- nebo 20 000,- ? za odpoved diky

• 5 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem emkon,

Řada lidí řeší dilema, zda se vyplatí vyměnit starou Fabii za novou. Proto zakládám tohle téma. Napište sem svoje postřehy a zásadní rozdíly mezi F a FII.

3. Zahájeno uživatelem milans14,

Zdravím, víte někdo jaký je mezi těmi to barvami optický rozdíl ??Mám v konfigurároru R. Atractive v této barvě a zajímal by mě jestli má někdo zkušenost jak tato barva vypadá ve zkutečnosti.Díval jsem se i na konfig. Scout, ale tam ta barva na výběr není.Nevíte jestli jde objednat? Díky

• 14 odpovědí
    • 9,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem axedawe,

Zdravím vás všechny, před měsícem jsem si koupil vysněnou Škodu Fabii magic červenou corridu a asi po 14 dnech jsem na střeše začal pozorovat idvné malé flíčky,ale vždy když auto stálo na slunci.Je jich několik stovek,běžně je jen tak nespatříte ale pokus se podíváte podrobněji,jsou všude na střeše. Oč jde,tuto věc jsem předal prodejci a požádal ho o přeskoumání věci.Prodejce fleky viděl a řekl že to musí posoudit někdo z ml.Boleslavi.Po 14 dnech dorazil technik z automobilky a byl doslova za 10 min. hotov se slovy to jste si udělal sám a pod.Přitom viděl že krycí lak není narušen a fleky jsou pod ním, tak mi nabídl přeleštění v rámci spokojenosti, jsem mu řekl že jestl…

• Pozitivní
    • 51 odpovědí
    • 22,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem vormen,

mám měsíc nový auto a v techničáku je jako palivo BA 85 místo 95, ale tak to jsem nějak neřešil. spíš jak brouzdám po fóru, tak jsem zjistil, že nový HTP motory mají kód CGPA, CGPB, ale já mám zapsáno jen CGP, tak nevím, jestli to taky není špatně. teď je to jedno, stk za čtyři roky, ale aby nebyl v budoucnu problém s přepisem, pač na úřadech sedí kolikrát...., no to je jedno. A případně jestli se někdo setkal s něčím podobným a jak bych měl teď postupovat. Díky za každou připomínku.

• 9 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem wifizn,

Caute, nemate niekto skusenosti ako odstranit male ciastocky od vapna s laku auta?

• 18 odpovědí
    • 8tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem buchty_s_makem,

ahoj, zakládám tohle téma protože jsem tu nic nenašel. letos se chystám na delší dovolenou: ukrajina+balkán. chci se zeptat jak by jste připravily auto na dlouhou cestu? plánovaná cesta je na 5000-6000km po cestách i necestách, tak nevím jaký náhradní díly si pro jistotu vzít sebou. auto je 2,5 roku starý a má najeto 50000km. jako základ beru sadu na lepení a hasičák. poradí nějakej zkušenej cestovatel?

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem ronny,

tak jsem si rikal,ze na FB chybi ucet pro skodu fabii II (skoda felicia tam je,fabia I rs taky a sposta dalsich aut),tak jsem ho vytvoril taky https://www.facebook.com/pages/%C5%A1koda-fabia-II/220654021296576?ref=ts chtel bych,aby slouzil pro fanousky FII a pro lidi co sem jim 2kova fabie libi.budu rad kdyz se tam nekdo z vas prida,ale nikoho nenutim.je to ciste na kazdem z vas.pridavejte tam treba fotky a popisy uprav co jste na fabce delali a tak dale co vas napada

• 8 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem kropec,

Ahoj, zajímalo by mě jak veliký může být rozdíl ve výkonu u fábií RS I. a II. Dočetl jsem se, že nová frsII. má 132kW/250Nm - myslíte, že by se mi těžko přesedalo z frsI. 125kW/400Nm ? Plánuji výměnu - odrazuje mě ten točivý moment.. (těžko upravit vozidlo v záruce) díky za odpovědi, V. )

• Pozitivní
    • 15 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem hurfo,

Dobry den Zaujimalo by ma co najdem hned po kupe vo vozidle. Kupil som Fabiu a po prevzati a dojazde domov ma zarazilo ze v kufri nemam ziadnu vybavu. Chybali vesty, tazne lano, vystrazny trojuholnik a lekarnicka. Keby ma zastavili cestou policajti tak som nahraty. Zaroven ma na tuto skutocnost predajca neupozornil a necakal som ze nieco take moze byt. Je to trochu trapne lebo tie veci maju hodnotu cca 15 - 20 € ale pokuta je najnizsia 60€. Fabia je vo verzii elegance so 16" kolesami na ktorych ale neboli krytky skrutiek ale boli v kufri (ze oni ich na auto nedavaju). Ja som sa ale rozhodol krytky dat a vtom som prisiel na to ze ich je len 19 z 20 a chyba pomocka na v…

• 7 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem milans14,

Zdravím, může mi prosím někdo vysvětlit jaký je podstatný rozdíl mezi MAXI DOTEM a Multifunkčním ukazatelem ? U některých výbavových verzí je v základu právě Multifunkční ukazatel a v konfigurátoru je za příplatek MAXI DOT. Někde jsem se dočetl,že Multifunkční ukazatel je obdoba maxi dotu.Je to pravda, nebo je lepší si připlatit za maxi dot??? Děkuji.

• 8 odpovědí
    • 9,8tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem ahojx,

Zdravím všechny, přemýšlím o koupi roomstera scouta tsi 64kw, v barvě safari, což je barva určená jen pro tento model. Zaujala mě poměr cena/nabídka příslušenství. Auto v barevné kombinaci safari jsem viděl jen na fotkách nebo videu na internetu, kde vypadá velice hezky. Bojím se však, že v reálu to tak slavné nebude. Někde jsem dokonce četl článek kde se posmívají plastovým krytům, které slouží jen na ozdobu. Předem děkuji za názory a rady. p. Stanislav

• 14 odpovědí
    • 5,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem luke46,

Jaké jste dostali slevy při pořizování nového auta?? Popřípadě jak moc jste tlačili na prodejce?? ----------------------------------------------------------------------- Slyšel jsem že se dá dostat až na slevu kolem 10% + některé prvky výbavy zdarma....

• Pozitivní
      • Negativní
    • 44 odpovědí
    • 10,1tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem hatatitla,

Zdravim, Zaujimalo by ma ci sa da nejako zistit ze auto bolo kupovane s predlzenou zarukou a ak tak s akou variantou? Malo by to zrejme byt v zarucnom liste, ale to sa da pripadne dopisat bez problemov... Viem si to nejako overit v servise alebo podla vyrobneho cisla? Ked mate niekto predlzenu zaruku kde ju mate uvedenu vy?

• 12 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Kani,

Zdravim, kdyz jsem koupil Olivka (Roomster 1,4 16V), tak jsem ostatni roomstry vzdy zdravil a vzdy my na pozdrav bylo odpovezeno, posledni dobou, kdyz nekoho z roomstristu pozdravim, tak nepozdravi, da se rict, ze na pozdrav odpovi kazdy 15ty roomster to se mezi roomstristy uz nemame radi, nebo nepotkavam ty spravne lidi? mohl by se tedy tento zvyk ktery je videt hlavne u motorkaru (kde to plati vzdy) zavest Kani

16. Zahájeno uživatelem Tomino Men.,

Mám pre vás otázku, popoprosím odpovede Jeden známy sa nevie rozhodnúť medzi Fabiou a Polom. Polo je krajšie, ale má drahší servis. Fabia veľmi vydarená nie je, ale ma lepšie výbavu. Ide o Trendline (+delené sedadlá, 5dv., Central s DO) a Ambiente (+metla, paket L {central s DO + Climatic}). Motor buď 1.2TSI (63kW) pre fábiu, alebo 1.4 16V (Polo/Fabia). Čierna, samozrejme. Ďakujem za vaše hlasy

• 29 odpovědí
    • 11,5tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem NOD32CZE,

Zdravim všechny,uvažuji do budoucna výhledově za půroku či za rok koupit jedno z výše uvedených aut.Otázka je jaké znich koupit...Moc se mě líbí Fabie v kombiku a skvělá by byla v TSI 63kW také jsem měl možnost vtom sedět na letošním autosalonu bohužel kvůli dlouhému čekacímu listu jsem neměl možnost se vtom svést...Když jsem si porovnal problémy ze ceedem sw a fabií jsou docela podobné tak už vážně nevím... Máte někdo zkušenosti s motorem TSI 63kW? Do čeho by jste šli Vy?

• Negativní
      • Pozitivní
    • 49 odpovědí
    • 18,7tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem správce sítí,

Ahoj ve spolek. Minulý týden se mi stala velmi drobná bouračka, ani se tomu tak nedá říct. Paní měla na Cliu kouli, takže mám v nárazníku přesně na hraně promáčklinu a odřený lak. Měnit to asi nechci, případně až bude něco většího. Nicméně mám znehodnocený přední nárazník u své FII Combi. Madam je pojištěna u Kooperativy a dnes mi přišlo potvrzení o náhlašení škodné události. V dopise jsem se to nedočetl, tak se ptám tady. Jaké mám možnosti postupu při nároku na náhradu? Musím si nechat - auto opravit a pak poslat pojišťovně fakturu, - nebo stačí cenová nabídka na opravu a žádat peníze, - nebo to chce v servisu nutně prohlídku zhodnocení škod? Poslední varianta by byl…

• 7 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Majk,

Tak se mi dnes večer pokusili ukrást Roomstříka,první pokus se nepovedl tak čekám druhý útok.Dnes si odnesli budíky a řj motoru.Poradte jak zabezpečit.

20. Zahájeno uživatelem MartinSatek,

Ahoj, mám novou Fabii 1.4 tdi 59 kw, najetých 2900 km. O slabém výkonu a vysoké spotřebě jsem psal již v jiném fóru, ale co mě ale nepříjemně překvapuje je to, že na plnou nádrž najedu pouze 600 km. Jo, je to nové auto, musí si to sednout ale: - když tankuju plnou (na počítači je dojezd 10 km a ručička nádrže na nule), vypne mi pokaždé pistol při 37 litrech, přitom 45 litrů objem. Kdyby vypla jako ustaré Fabky řekněme při 44 litrech a dojezdu 10 km, vše bych chápal. Možná bych i na tu plnou odjel těch zvyklých 700 km, ale tohle... Začínám nějak po těch 3 tis, najetých km věřit, že nové fabky jsou pěkně nepovedené auta. Stará sloužila naprosto spolehlivě, ale tady je to…

• 29 odpovědí
    • 18,5tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Václav Š.,

Já dneska, když jsem couval do garáže. Couval jsem, couval, najednou koukám, že jsem nějak blízko u vrat, ale říkal jsem si, že to ještě vyjde a bohužel nevyšlo. Odneslo to pravý zrcátko, jsou tam dva docela hluboký škrábance. Jeden na lakovaný části, druhej na černý části. Zkoušel jsem to vyleštit takovou pastou na škrábance, ale je to houby platný. Tak se chci zeptat, jestli by na tu plastovou část zrcátka fungoval ten fígl s tím zapalovačem. Nerad bych, aby to pak bylo ještě horší...

22. Zahájeno uživatelem Alice18,

Vo Svete motoru 5/2010 bol test Roomster-Fusion-Venga. Moze to niekto naskenovat a zavesti na forum? Vdaka

23. Zahájeno uživatelem Sunclean,

Chci koupit malé 2 až 3 roky staré MPV. V nejužším výběru mě zůstal Note a Roomster. Poslední týdny mého rohodování směřují k Roomsteru ačkoliv jsem škodovku při úplně první selekci podvědomě vyřazoval. Přiznám se, že jsem nikdy něměl jiné auto než japonské i když vyrobené v Beneluxu nebo Británii:-). Jde hlavně o to, že mým představám (najeto do 40 tisíc, stáří do tří let) odpovídají tak tři Nissany v republice. Na druhou stranu velká nabídka Roomsterů je pouze ve dvanáctistovkách. Takže jsem se zasekl na motorizaci. Dá se tímhle motorem odvézt rodina na čtrnáct dní do chorvatska aniž bych musel nějak extra řadit, co v tomhle případě spotřeba? I když většinou auto bude …

24. Host Makyn20
    Zahájeno uživatelem Host Makyn20,

Když si tak pročítám tyto stránky, tak mě tak nějak napadá otázka: Myslíte si, že takovéto stránky mají i uživatelé jiných značek nebo je škodovka tak poruchvá, že potřebuje aby jejich uživatelé tady řešili závady. Ani náhodou se nechci nijak navážet do škodovky ani do těchto stránek, protože po facelitu vypadjí fakt dobře Já osobně mám Fabii II, už taky byla na reklamaci s pár menšíma vadama tak nějak musím přemejšlet, jestli kdybych se rozhodl pro jinou značku, jestli by to bylo jiné. budu vděčnej za Vaše názory.

• 10 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem djpetr,

Zdravím Vás pánové.Prodal sem dřívější auto maníkovi,kterého sem odvidění znal již delší dobu.Domluvili sme se na dni,kdy se oba sejdem na odboru dopravy na přepis.Jenže,stala se smůla a já na ten den musel jet pryč a proto sme se domluvili,že si udělá přepis sám a já vůl důvěřivej mu dal velkej TP do ruky.Samozdřejmě,že hned po návratu sem ho urgoval,že bych chtěl TP vidět pro mou kontrolu.Začlo vyhíbání se této skutečnosti.Nedalo mi to a zašel sem se na dopravák optat,zda je ono auto psáno pořád na mě a ono pořád bylo.Maník se mnou nekomunikuje,ale vím,kde občas auto stojí a napadlo mě,zda bych ho dohnal k přepisu tím,že bych sundal z auta RZ.Ale nevím jak on se může za…

• 55 odpovědí
    • 10tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.