Hospoda u SUPA
Pokec pro superbaky
42 témat v tomto fóru
-
Kluci mame to tady Tlachejte, Tlachejte ...
-
-
- 9,3tis odpovědí
- 1,2mil zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Jaký je rozdíl v dojezdu mezi 3. vs 4. generací Superbu s 2.0 TSI při stejné nádrži 66l?
-
-
- 1 odpověď
- 1,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj vsichni. Kdo vi co presne znamena ze je neco "na tuzku" Nebo "je tam tuzku videt" mysleno tedy v kontextu kdy nechci rict "na ho...no" nebo "je tam ho..no videt" Absolutne nevim s com tohle ma spojitost a z ceho to vzniklo. Diky, M.
-
- 0 odpovědí
- 1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, musím za sebe říct že jsem velice zklamán novými rozměry S4 proti S3. Fyzikalni parametry rozhodně horší pro jizdu. Úzký, dlouhý, vysoký. S velkými převisy. Zmenšený rozvor i rozchod. Naopak ještě prodloužená karoserie. Zvětšené převisy. Snížený najezdní uhel. Těžiště (bezPluginu) více posunuta jen na přední kola. Fyziku nikdo neokecká. Mám takový pocit za každou cenu zhoršit každý parametry aby si uživatel šel koupit něco jiného.
-
-
- 12 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
škoda forum je zrejme miesto pre najmúdrejších ľudí na svete :D Súvisí značka auta s inteligenciou vodiča? Podľa štúdie majú najnižšie IQ vodiči bavorákov a fiatov | TVNOVINY.sk
-
- 0 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, přemýšlím, že si koupím S3 po FL 206 kw v LK, hledám něco max do starého, nicméně nový Superb už stojí 1,5 - 1,6 mio, ten který se mi líbí tak 1,2 - 1,3 ..říkám si, že už to nemá daleko k BMW 3 možná i 4 ..a jsme úplně jinde. Namátkou jsem se dnes díval a S3 2018 Sportline 172 tisíc najeto 690 tisíc, zdá se mi to nebo se trh zbláznil? Čekací doby, ceny, vše se neuvěřitelně urvalo. Jak to vidíte Vy? budete dál jezdit ve Škodovkách?
-
-
- 4 odpovědi
- 4,6tis zobrazení
-
-
Jen muj osobní postřeh , ostatní si ho nenechte vnutit poslední dobou tady na foru zaznamenávám dotazy od FERDŮ co se přihlásej , vznesou JEDNIM příspěvkem dotaz at už rozumnej nebo debi...nechytrej a čekaj na spasení světa Když se jim dostane odpovědi-í tak už ani nemaj tu slušnost vyjádřit výsledek rad-y ... chápu že je těžky to vyfiltrovat kdo je slušnej a kdo vykuk , ale asi už nemam sílu ani chuť někomu s prvním dotazem po registraci před ,,pěti´´ minutama poradit ...... JE TO FAKT JEN ZA MĚ
-
-
- 2 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s nákupem auta z programu škodaplus? Plánuji koupi ročního SIII z tohoto programu, nájezd kolem 30tis.km, 2.0TDI 4x4. Co jsem si vyhlídl přes inzeráty, tak auta vypadají jako nové a hned bych s některým odjel. Myslíte, že je možné i v tomto programu naletět a koupit třeba stočený nebo havarovaný kus tak jak v obyčejných bazarech?
-
-
- 6 odpovědí
- 37,7tis zobrazení
-
-
Dobrý den, máte zkušenost z donwgrade? Ze TSI 162 na 140kw? jak to jede? Jde to aspon trochu? Z Bi-Xenonu na LED (ale ne matrix) Jak to v noci vypada? a nakolik se projevi ze Bi-xenovy měly automatickou regulaci sklonu zatimco LED jen mechanicke? Nevite škoda už nedělá u Superbu "Rear Traffic Alert"? Takové ty radary vzadu, co sleduji zda nekdo z boku nejede? A když tak vam zabrdí auto? Varovna svetla ve dverich Jak jsem pochopil u STYLE taky nejsou? A současné SUPERBy (z roku 2021) když jsou nové ještě pořád vržou?
-
-
- 1 odpověď
- 3,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Na silnicích potkáte mnohé a mnohé už jste v mých videích viděli. Pokud si někdy říkáte, že řidičák občas dostane i úplný magor, tak v dnešním videu je jeden extra kousek. https://www.youtube.com/watch?v=tEWxDfriPmU
-
- 0 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
-
Ahoj vsichni, po dohode se sejdou jsem pripravil nabidku pro superbaky Jedna se o oznaceni superb klubu ikonkou dalsi vyhody spocivaji ve vetsim prostoru pro prilohy a moznost vetsiho poctu pm zprav... Co si otom myslite? Mate zajem se nejak lisit?
-
-
- 89 odpovědí
- 259,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, stala se mi taková nepříjemná věc vozidlo bylo v servise po pojistné události a dneska mi volal majitel servisu, že v něm začlo hořet a 2 vozidla z 5 jsou totálka zbytek je jen od kouře. A právě to moje zůstalo celé jen je prý začouzené a navrhují nějaké čištění. Nemohla kouřem na vozidle vzniknout nějaká větší škoda? A je vůbec možné vozidlo zasažené takovým kouřem důkladně vyčistit? Díky za rady
-
-
- 6 odpovědí
- 11,8tis zobrazení
-
-
Zdravím,nevím kam přesně směrovat můj dotaz,tak snad nebude vadit,když to šoupnu sem.Nemáte někdo známeho nebo zkušenosti s firmou z Prahy,která dokáže pofoliovat například i chromové lišty kolem oken?Měl jsem kontakt na "firmu" dvou šikovných kluků,kteří to dělali kvalitně u jednoho z nich ve větší garáži za "pár" kaček,bohužel jsem ztratil kontakt.Nechci za to dávat bambilion ale kdyby byla ta možnost,rád bych místo chromových lišt kolem oken černou lesklou jako například tuším u edice Monte Carlo.Předem díky za všechny tipy.
-
- 0 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
-
-
Když má většina řidičů obě ruce levé… A ti, kteří mají pravou ruku, zas nemají brzdy.
-
- 0 odpovědí
- 5,6tis zobrazení
-
-
Poraďte prosím kam v Praze na výměnu oleje a filtru v DSG... oslovil jsem pár servisů škoda a cena kolem 7500. Je to ok? Diky Kodl
-
- 0 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
-
-
zdroj: diskusia na https://www.tipcars.com/magazin/poradna/sest-duvodu-proc-ne-koupit-ojetou-skodu-superb-iii.html david_s, 03.01.2019 02:56 Zdravím, nejsem majitelem SuberB 3, ale napíšu krátkou osobní zkušenost z dvoudenní sl.cesty v Německu, cca 1700km.Shodou okolností jsme byli nuceni použít škodovku ( 2,0 diesel 140kW, 4x4, druhá nejvyšší výbava po LK), místo obvyklého přibližovadla. Nejdříve pozitiva.Dostatek místa pro 4 cestující a jejich zavazadla.A teď realita:Auto nejede, 140kW je jen papírových, stačí tak do 150km/h, pak se asi zatáhne ruční brzda nebo co.Tvrdé sedačky, po 2 hodinách jízdy jsme lezl z auta jak po 900km v jiném autě, 18" kola ve spol…
-
-
- 8 odpovědí
- 21,4tis zobrazení
-
-
Ahoj byl někdo na exkurzi ve ŠKODA AUTO V KVASINÁCH ? mam ji objednanou na zítřek ze synem … kdyby ju měl již někdo za sebou dejte vědět zda to stálo za to Milan
-
- 6 odpovědí
- 18,5tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Který bude lepší a spolehlivější? Mám v plánu motor 2.0 TDI
-
-
- 4 odpovědi
- 16,8tis zobrazení
-
-
Zdravim. Mohol by mi miekto proadit najlepsiu moznost? V praci mam moznost nakonfigurovat si firemne auto ale badam nad tym co by bola najlepsia kombinacia. Fixne podmienky su: Combi + Automat + Vylucne 2,0 TDI a iba 110KW, biela alebo cierna metla, navi, cena ideal 1 000 000 CZK - podla konfiguratora. Vsetko naviac musim doplatit zo svojich. Po 4 rokoch ide auto prec, takze doplacat velmi nechcem. co by som tam chcel... Automatická třízónová klimatizace Climatronic, Virtuální pedál, Malý kožený paket (3-ramenný multifunční kožený vyhřívaný volant pro rádio a telefon s ovládáním DSG) Rozpoznání dopravních značek Zadní parkovací kam…
-
- 15 odpovědí
- 36,4tis zobrazení
-
-
Zajímalo by mě,jestli je tu někdo fundovaný a může popravdě říci,jak je to se zaměstnaneckými vozy. Já mám info takové,že zaměstanci nesmí vyřizovat vůz pro další osoby.Mohou si je koupit pouze pro sebe a podmínka je vlastnit jej rok. Je to tak?
-
-
- 5 odpovědí
- 19,2tis zobrazení
-
-
Čaute všeci, chci vás poprosit o radu... Mizíme s frajerkou cca na rok do Anglie a nechce se mi nechávat Supa jen tak stát rok na asfaltu. Přemýšlel jsem nad prodejem, ale na to ho mám moc rád. Takže jsem se domluvil s bráchou, že ho bude rok užívat, pač chtěl stejně svojí oktávu prodat. Auto tedy bude v provozu než přijedu mým bratrem, otázka ale zní..? Mám auto na něj radši přepsat, nebo existuje nějaká jiná možná varianta, či to nechat být? Bráchovi věřím, takže se nebojím o nějaké okradení a podobně. Řídí taky v klidu, ale nikdy nevíte co se stane a jak by to potom bylo s řešením pojistky. Nebo mu ve věci řešení s autem udělit třeba na rok plnou moc? Máte …
-
-
- 6 odpovědí
- 21,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem, chci se s vámi rozdělit o zkušenost s koupí nového vozu Škoda Superb III. Auto mám od září a najel jsem jen 3.000 km. Důvod? Neustále něco opravují v rámci záruky. Neuvěřitelné je, co může za opravdu zfušované auto opustit závod Škoda a navíc jak rychle od toho servis dává ruce pryč. A to mluvím o autě za skoro milion korun! - špatně namontovaná přední kapota (jasně měněné přední šrouby, které drží kapotu) - takhle vyjelo ze závodu - po 14ti dnech výměna setrvačníku - chod motoru doprovázel neuvěřitelně hlasitý hluk - upozorňuji, že šlo o nový vůz a tohle prošlo výstupní kontrolou - neustále bliká kontrolka, že nefunguje p…
-
-
- 6 odpovědí
- 31,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím celý Superb Club CZ&SK. No, nalejme si pseudopocit oddychu, relaxu a pohody z ďaľšieho Superb zrazu, ktorý sa bude konať: 7-8-9.9.2018 v areáli Kempingu Zlaté Piesky Bratislava. Jedná sa o medzinárodný zraz majiteľov áut škoda superb všetkých generácií a motorizácií, na ktorý Vás všetkých ako organizátor oficiálne pozývam. Kemp má bungalovy a chatky. Bungalov má tri postele, wc, sprchu, kuchynku a chladničku. Chatka má len 3/4 postele a elektriku.(niektoré aj chladničku). V kempe sú spoločné wc, sprchy, kuchynka a práčka, ktoré zväčša využijú ubytovaní v chatkách, stanoch a karavanoch. Pri objednávaní ubytovania nezabudnite povedať/napísať SUPE…
-
- 0 odpovědí
- 11,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, vyberám "nové" auto z vôd r.v. 2016. Nemá náhodou niekto cenník a katalóg z tej doby? Chcel by som vedieť, čo bolo štandardom výbavy LK v tom roku. Ďakujem.
-
-
- 2 odpovědi
- 15,9tis zobrazení
-
-
Dobrý den, prosím mohl bych se zkušených nebo sečtělých zeptat co si myslíte o kombinaci: SIII Combi Podvozek: DCC Kola 8Jx18" Motor. benzin 162 kW Prevodovka:DSG Kessy s alarmem Základní tempomat Mám raději malounko tvrdší podvozek. Tak předpokládám že budu jezdit asi DCC sport Je něco blbost? nebo máte s nejakou kombinací špatnou zkušenost? Velmi děkuji za vaše názory.
-
- 4 odpovědi
- 20,1tis zobrazení
- 1 sledující
-