Motor 1.4 TDI / 1.9 TDI / 1.9 SDI
720 témat v tomto fóru
-
Posledniho pul roku jde slyšet na me Fabii 1.4 TDI 55kw ( najeto 165 000 ) zvlaštní zvuk z motoroveho prostoru.. Zkoušeli jsme sundat klinový řemen a jde to slyšet i tak .. Rozvody dle servisni knižky jsou dělána ve 100 000 km ( neni zaručené, že měnili i vodní pumpu ), ale už je to 7 let. Přikladam odkaz na video .. Jde to slyšet při volnoběhu . takové .. sss (chvilinku nic) a zase sss .... Díky moc za rady a typy. https://www.youtube.com/watch?v=vx2ym_gSvrM
-
-
- 83 odpovědí
- 27,3tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den mám prosbu nemáte někdo schéma zapojení snímače tlaku turba nebo nevíte někdo jak jsou barvy kabelů po sobě tam jsou čísla a k číslům my prosím napište barvy kabelů . Děkuji vám moc
-
- 13 odpovědí
- 8,2tis zobrazení
-
-
Zdravím Mám problém s Fabii 1.4 TDi odeslo turbo tak se dávalo jiné ale po výměně turba se stává to že motor dlouho točí než chytne ( neni to pravidelne a je jedno jestli za tepla nebo za studena ) pravidelne při akceleraci zacne skubat od 2000 - 3000 Cistila se skrtici klapka + EGR , podezrivam skrtici klapku ze by neprezila vycistení je mozne ve vagu otestovat jeji funkcnost ? případně nejaky postup adaptace ?
-
- 0 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Muze mi nekdo poradit co delat motor krasne startuje a bezi ale pak z niceho nic zacne volnobeh jit nahoru a dolu pak pochvili prestane. Delalo to parkrat pred 2 mesicami ale ted to dela dost casto. Nevim co delat do servisu nechci protoze jsem jim to vysvetloval a oni rikali ze to muze byt vic veci. Takze zacnou menit mozna snimac teploty a kdyz nepomuze pujdou dal a menit dalsi veci. Nevite nekdo nejakeho mechanika ktery se specializuje na tyto motory. Bojim se ze ze mi to jeden zcipne. Ale zatim stale krasne startuje a jede ale pak kdyz pojedu tak mozna ja se zastavim na krizovatce to zacne pak projde.A pak zase pozdeji to same zacina to delat casteji. Nevim jestli se …
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj mám takový problém a potřebuji poradit mám Fabii 1.9 TDI 74kw AXR při jízdě zničeho nic přestalo tlačit turbo auto nešlo přes 2000 otáček když jsem přidal plny plyn tak auto nejelo a zepředu zprava se začalo ozývat hlasité klepání a za autem se lehce cudilo tak to mě donutilo dat nohu z plynu tak jsem pomalu bez turba jel domů a po cestě se to nějak vzpamatovalo a teď auto jede normálně turbo tlačí přijde mi že ale nemá takovou sílu ale to nevím jistě může se mi to zdat. Auto má najeto 230tisic turbo při záběru hlasité píská dělá to už od doby co ho mám tj. 50tisic km spotřeba oleje 0.75litru/15 tisíc km. Moje otázka je co mohlo být to klepání ? Proč si najednou tur…
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Zdarec lidi mam dotaz ( Fabia combi I. 1.9 Tdi 74 Kw) je tu zase zima a zacala se mi ozivat kontrolka teploty vody ( tm.cervena teplomer s vodou) vzdy kdyz je chladne rano pod 5°C tak pri nastartovani pipne a blika ( nedela to pokazde ale treba kazde treti startovani ano) . Na jizdu vozu to nema vliv . Po ujeti cca 200 metru vypnu motor a znova nastartuji a uz se to nestane. Voda bod mrazu -37°C . Jake cidlo muze byt vhaji ? Diky
-
- 1 odpověď
- 3,2tis zobrazení
-
-
Jezdím s firemní Fabií které bude příští rok 10 let/372 000km a chtěl jsem jí odkoupit protože je ve vynikajícím stavu celou dobu ježděná pouze mnou. Nyní má nové rozvody, tlumiče, ložiska přední nápravy. Auto je absolutně spolehlivé a na moje cesty do práce 15km tam a 15km zpět případně semtam do prahy cca 60km ideální.Samozřejmě na nějaké cestování mám jiné lepší auto, ale to každodenní je Fabie perfektní. Problém nastal cca 2000km zpět kdy se začal ozývat podivný zvuk z motoru v otáčkách 2000-2500 při jakékoliv zařazené rychlosti a při motoru v tahu nebo při brždění motorem se zařazenou rychlostí, pokud se otáčky jen jemně udržují nic se neozývá. Dlouho jsem to svádě…
-
- 11 odpovědí
- 8,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, Od dobrého známého jsem si před půl rokem koupil Fabii 1.9 TDI ATD 74 KW (2001) a už byla načipovaná když o to kupoval asi před 6 lety (před 70 tkm). Ten chip si myslím, že asi není udělaný dobře, do 2 300RPM to jede normálně, a po 2 300RPM to má znatelně velký zátah, když mi měnili olej a filtry a další, tak mi řekli, že tam je velký nárůst výkonu asi o 25%. Graf bohužel nemám :(. Chtěl bych si to nechal udělat chip asi na 95 kw a aby to mělo nějaký normální průběh výkonu a toč. momentu. (takhle mám strach, že je to na motor velký tlak a aby to brzy neodešlo) Nevím jestli to s tím souvisí, na 2. 3. 4. př. stupeň to jede krásně (má to zátah i do prudkého k…
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Zdravim, resil jste nekdo protekajici/unikajici olej od zpetneho vedeni oleje z turba? Prijde mi, ze hadice SQ 028145736AE(motor BNV) nevypada jako ty, co vyzaduji vymenu po 10 letech(hadice od WC). Poradite prosim nekdo, zda je potreba na prirubu na strane turba(matice SQ 028145736AE) namotat nejake tesneni popr. zda je v matici gumovy krouzek? Zatim bohuzel nevim, zda je to uvolnene nebo praskle. Diky
-
- 1 odpověď
- 1,2tis zobrazení
-
-
Ahojte, mam problém s klimatizáciou na fabii 1.9 TDi Elegance r.v. 2005, keď zapnem klimatizáciu riadne funguje v pohode chladí, ale pri nižších otáčkach motora (radenie 1, 2) tak zvláštne zapíska, keď sa otáčky motora zvýšia vtedy to už prestane. Je to také nepríjemné keď to urobí na križovatke (. Keď je klíma vypnutá ani to necekne vtedy motor pekne poklepkáva ) Drážkový remeň je skoro fungl nový, dokonca som tam nastriekal aj ten prípravok na remene. Poradte mi. Ďakujem
-
- 1 odpověď
- 2,9tis zobrazení
-
-
-
Zde uvádějte typ motoru a spotřeby vašich aut :-) Pro počítání slouží např. server http://www.spotreby.cz/ popřípadě zahraniční - http://www.spritmonitor.de/ - oba mají aplikaci pro chytrý telefon s možností ihned po natankování zadat udaje :-) Po případě můžete dávat fotky s údaji z PP v autě pokud máte
-
-
- 67 odpovědí
- 15,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, uvažuji o koupi RSky, bez chipu, bez úprav a s nájezdem do 250 000,-. Chtěl bych se Vás zeptat na názor... Kolik si myslíte, že je kastle a hlavně motor s pravidelným servisem schopen nalítat ? Předem děkuji za odpovědi.
-
- 4 odpovědi
- 7,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, rád bych se zeptal, jestli je v názvu uvedném autě jednohmotový či dvouhmotový setrvačník. Nikde jsem se této informace nedočetl. Čeká mě výměna spojky, rád bych vyměnil i setrvačník (v případě dvouhmoty), jinak to prý nemá cenu, jelikož je jednohmota pouze kus železa... EDIT: FABIA I COMBI rv 2007 Díky za rady
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni, řeším u nově dovežené Fabie RS - 1.9 TDI 96KW to, že v nižších otáčkách se sbírá hezky, ale kolem 120 přestane táhnout - pomalu kousá hranici 122, 123, 124.. a pak zase začne ale jen málo... Ví se, že v ní je chip z Německa, který by měl být snad i značkový a při testovací jízde před koupí jezdila jak z praku.. Tudíž tedy otázka, zda bude špatná váha vzduchu (ta byla ale měněna před nějakou dobou, takže je malá pravděpodobnost, že by nová byla špatná), nebo regulace na turbu, která mě napadla.. Mám udělaný LOG kanálu 3, 10, 11 - snažil jsem se držet celou dobu podlahu z nižších na 4tej stupen až do vyšších.. Našla by se nějaká dobrá …
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám následující problém. Po startu za studena je vše ok, auto jede bez problémů, turbo pěkně tahá a motor má krásný zvuk. Po zahřátí však motor začne při přidávání plynu silně cukat, ztrácí výkon a hrozně hrčet, jako by jel jen na tři válce. Na přístrojovce žádné závady nejsou, ve VAG netuším, zatím nemám k dispozici. Zlobilo to již někdy v únoru, bylo provedeno přetěsnění a kontrola vstřiků. Vše bez problémů 3měsíce, teď se závada projevila znovu. Rozvody byly dělány před cca 30 000km. Neměl jste někdo podobný problém, co to může být za závadu? Někde na fóru jsem našel, že to může být přeskočený rozvodový řemen. Díky za rady.
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Tak abych taky zase jednou přispěl něčím jiným, než jen OT apod. , dám sem návod, jak se zbavit do nynějška neřešitelného problému s klepavým zvukem ozývajícím se ze předu zleva při přejezdu nerovných povrchů bez zátěže motoru, který se projevoval u Fabií RS. Po x pokusech, aplikacích různých servisních akcí ("svoláveček" apod.) jako byly -výměny táhel řazení za kratší modifikované -výměny silentbloku motoru (6Q0199555K) -jeho vyplnění různými způsoby (lepidlo na autoskla apod...) atd atd atd ...vykoumali soudruzi ve Škodovce, že celý problém se odstraní použitím silikonového maziva G000 405 A2, které se aplikuje mezi gumovou část silentbloku a jeho kovový obal - …
-
- 6 odpovědí
- 20,5tis zobrazení
-
-
Ahoj Škodováci! Dneska jsem řešil naprosto neuvěřitelnou závadu. (Škoda Fabia Combi 1.9 SDI 2001) Rozvážel jsem po vesnici nějaký letáky, byla to víceméně popojížděčka. Po cca hodině ježdění jsem zařadil zpátečku a celé auto zhaslo. Zkouším to znova a pořád dokola. Tak jsem popředu dojel domů a tam jsme to začali řešit. Problém byl v tom, že jsem měl rozviklanou tzv. "páku řazení" hned u skříně převodovky, která se ve chvíli řazení zpátečky dotýkala plusu na startéru, takže to tam házelo neuvěřitelný zkraty a ohňostroje. Zkoušel jsem utáhnout tu matku, co uchycuje tu páku k ose převodovky, ale ta byla utažená dost a i přesto…
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, kolegyně má Fabii 1.4 TDI, občas se jí rozsvití kontrolka žhavení a stabilizace podvozku, motor běží na volnoběh a nemůže jet. Na netu jsem vypátral, že by to mohl být spínač brzdového světla. Děkuji za rady.
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, chci se zeptat chtěl bych do Fabie větší turbo, které by jste doporučily?
-
- 1 odpověď
- 3tis zobrazení
-
-
Zdravím.Takže nedělá to moje fabka úplně pravidelně, ale stává se, že když přidám plyn tak se začne celá přední část vozu klepat.Míň plynu - míň se klepe a obráceně.Nejvíc je to když přidám do kopce.Prostě když potřebuju krouťák.Je to 1.9 tdi s čipem na 100 Kw.Netuší někdo kde je zakopanej pes?A opravdu to není při každý jízdě.
-
- 18 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
-
-
Zdravím Fabia mi přijela s vysypaným turbem . Po odpojení turba sem motor nastartoval a zjistil jsem že z ventilového výka jde velké množství vzduchu. Po změření komprese jsem zjistil že všechny válce mají nízké tlaky avšak motor běžel pravidelně. Po namontování "udělané" hlavy a nových pístních kroužků jsem před nastartováním znovu změřil kompresy nyní byla ok. Po nastartování běžel motor normálně. Po cca 15 minutách motor začal popiskovat. Znovu jsem změřil kompresy válců ta však byla na všech válcích stejně nízká............
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Zdravím , vedel by niekto poradiť aké majú byt správne hodnoty trysiek? Auto ma 241 xxx km najazdené a chcem vedieť či niesu trysky vhodne na repas.
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den,nechal jsem měnit spojku celou sadu a po výměně mi na volnoběh rachotí motor jako traktor.Po seslapnuti spojky rachot zmizí,poradí někdo. Fabia r.v. 2005,1.4 tdi 55kw spojka je dobrá,byla vyndana a nic ji neni
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, někde jsem se dočetl, že výměnou svíček za nějaké lepší se dá zvýšit výkon, je to pravda? Mě to připadá jako blbost
-
-
- 14 odpovědí
- 9,2tis zobrazení
-