Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem jarmoboy,

Mam II Superba sedan do 44kt2009 (nemá denní svícení). Zkušený borec co se tím živí mi nakódoval denní svícení na mlhové světla. Svítí mi jako denní mlhové se sníženou intenzitou a zároveň obrysové vzadu(prý to nejde jinak, má to prý společný výstup). Od té doby se mi nepravidelně stává, že při odemknutí auta (Leaving home může být zapnutý/vypnutý) se nerozsvítí světla interiéru (lampičky vpředu, lampičky vzadu a ani kufr). Světla venkovní normálně svítí, světla ve dveřích (bezpečnostní červené světla) svítí také. Zkoušel sem otočit klíčem do polohy 1, nic se nezměnilo. Až po nastartování a vypnutí motoru kdy auto zamknu, vše opět svítí jak má. Po určitých náhodilých…

• 2 odpovědi
    • 1,5tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem lojzik76,

Dá se někde jednoduše vytáhnout 12V, které se zapnou při zapnutí zapalování a vypnout až po vytažení klíčku? Teď mám odbočku z nějaké pojistky, ale tam se těch 12V vypíná už při vypnutí zapalování a já bych raději, kdyby se to vypínalo až po vytažení klíčku (aby se to chovalo v podstatě jako třeba rádio)

• 1 odpověď
    • 2,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Vlastimil Milička,

Mám problém s pravou mlhovkou , nesvítí , prohození žárovek ok a stále nesvití , otevřu malý kufr (sedan) uzamknu ručně zámek a svití , po uzavření víka problikne a opět nesvítí . Může někdo poradit ??

• 2 odpovědi
    • 1,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem marekoctavia,

Dobry den mam Superba 2 2009 CR 125kw když rano sednu do auta otočim kličem mam přepinač v poloze AUT. tak mi sviti podsviceni tachometru a otačkomeru ale odpoledne už ne musim to prepnout na pozici 0 aby se zaplo podsviceni tach-otackomeru pak to musim dat znovu do pozice AUT. aby se Rozsvítilo i zbytek palubky hledal jsem nejake nastaveni jestli to je podle času nebo podle svetla mělo by to delat naopak rano aby to nesvitilo a k večeru aby to svitilo dekuji moc za radu

• 0 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem pavel3.0.9,

Zdravím všechny. Zjistil jsem, že mám u auta již přehraný software ( v Německu) kvůli dieselgate Mám verzi sw: 03L906018JB/9978 HW: 03L906018BR TYP motoru R4 2.0L TDI CFFB 103kw Myslíte, že ve škodovce mají nebo jsou schopní nahrát novější soft? Na to , že by nahrali soft , před dieselgate můžu myslím zapomenout. Jde mi hlavně o to, že mám veliké výkyvy se spotřebě. Když jezdím stejnou trasu pravidelně. stejnou rychlosti, stejně naloženy, stejnym jizdnim stylem a mám rozdil klidne 2L. Jednou mi to ukazuje 5.6l a jindy 7,5l. Vychází to i na vypočet dle tankování. Zjistil jsem, když mi vyskočí ta spotřeba k tem vyssim hodnotám, tak odpojim na chvilku ba…

6. Zahájeno uživatelem mejdi1,

Zdravim. Mám problém s klaksonom. Dlhšiu dobu nešiel,skontroloval som poistku OK, rele počuť ako cvakne.. Objednal som nové húkačky ,a čo čert nechcel zrazu auto trúbilo...A od včea opäť netrúbi... Nemali ste niekto s týmto problém ? Ďakujem

• 3 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem pellda,

Ahojte, jsem nový člen i majitel dvojkového Superbu a mám dotaz :-) Ví nějaké chytré hlavy jak se kradou takovéhle auta? Neptám se proto, že bych chtěl mít další auto :-) Jde mi spíš o to jak tomu zabránit. Je mé logické a technické uvažování správné? Myslím si, že musí mít zařízení, kterým auto na dálku odemknou a teď nevím co se děje dál. Napadají mě dvě možnosti. Pomocí diagnostického programu a kabelu přes OBD, či výměnou nějaké celé řídící jednotky? Ví to někdo prosím? Chci učinit ochranné opatření. Další dotaz, který na to navazuje, je tu někdo kdo zná rozvody elektriky?? Např. kam a kudy vedou kabely od OBD? Díky moc za každou užitečnou odpověď.

• 14 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem keymaker,

Nevíte čím by mohlo být, že tlačítka občas fungují a občas ne? Většinou stačí abych vlezl do menu a začnou fungovat. Klasicky nefunguje posouvání předvolených stanic, ale přidávání a ubírání hlasitosti ano...

• 11 odpovědí
    • 15,5tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem jamsoft,

Ahoj všem, nevíte, prosím, někdo, jestli se dá z komfortní jednotky, ve které je uložen PIN k rádiu (tzn., že i po odpojení od baterie se nemusí PIN zadávat, protože je uložen v komfortní jednotce a je sprárován s rádiem), tento kód přečíst? Super VAG nebo VCDS? Nebo je možné ho získat z vyčtené EEPROM v komfortní jednotce? Jak? Chci rádio vyměnit a kolega by chtěl zase to moje, ale ačkoli mám k autu všechny papíry, PIN tam není....prý se už běžně nedává, pokud si vyloženě při koupi neřeknete. Tak mám jen manuál, ale bez štítku s PINem. Nechce se mi kvůli tomu lítat do servisu s VINem a sériovým číslem rádia. Zdá se mi vcelku logické, že když je…

• 4 odpovědi
    • 8,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem McMichal,

Kluci, napište mi jake zarovky jsou ve světlech S II Mam bixenon a potrebuji doporučit zarovky do parkovacek, mlhovek a dálkových aby to nesvitilo tak hnusně žlutě. Dekuji

11. Zahájeno uživatelem imo17,

Zdravím páni. Riešim občasné trhnutie, resp. zaváhanie motora pri pridaní plynu. Motor CFFB. Bol by niekto ochotný pozrieť aké má hodnoty polohy plynového pedálu? Ja mám nestlačený plyn hodnoty: Poloha plynového pedálu : 15% Poloha plynového pedálu2: 15% Stlačený na ,,plný,, plyn : Poloha plynového pedálu : 82% Poloha plynového pedálu2: 83% Keď jemne stláčam plyn tak pri hodnote okolo 23% mi poloha plynového pedálu2 padne na 0%. Ďakujem vopred za Vašu ochotu a hodnoty.

12. Zahájeno uživatelem Fanouš Ch,

Zdravim, mam superb2 r.v.2011 a zapojil jsem si led pasky blinkru. Problem je ten, ze kdyz mam motor vypnuty, tak krasne blikaji, ale jakmile nastartuju, tak prava strana blikne jen jednou. Kdyz vyndam zarovku(z praveho blinkru) pasek normalne blika. Jako by tam slo malo proudu, nebo relatko pousti moc kratkej signal tim padem blikne jen jednou, nebo nevim a nebo je problem v kolisani proudu pri nastartovani. Zapojil jsem obe strany stejne, minus na baterku a plus na svorkovnici (fialovocerny drat) od svetel. Nevite nekdo prosim, jak to vyresit? Jestli by to bylo kolisanim napeti, existuje neco, cim ho ustalit? Diky vsem, za odpoved.

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Deepness,

Ahoj, mohl byste mi někdo prosím vás poradit, jak mám vydělat žárovky z parkovaček z Superba 2, mám xenony. Mám návod a dočetl jsem se, že se má sundat objímka a vydělat ven, ale když šáhnu na žárovku tak ji nemůžu vydělat... Díky za rady... Martin

14. Zdravim, Superb 2 , kombi, 02-2012, LK 2 problémy , možná související: 1) Po otevření zavazadlového prostoru se nerozsvítí lampička (přenosná svítilna), v jiném autě tatáž funguje bez problému a vypínačem na ni umístěným ji lze rozsvítit.Osvětlení zavazadlového prostoru na 5 tých dveřích funguje ok. 2) Pokud odemknu celé auto dálkovým ovladačem (nikoliv pouze zavazadlový prostor) a otevřu pouze zavazadlový prostor auto se za chvíli celé zamkne - většinou dříve než stihnu nastoupit . Normální ? Lze změnit aby se po otevření pátých dveří už auto nezamklo? Mám z toho pocit jako by auto nevědělo ze se otevřely 5 dveře, ale osvětlení v 5 dveřích fung…

• 4 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem NoPampers,

Zdravím, netuší zde někdo jak lze sundat "husí krk" mezi dveřmi u řidiče a karosérií? Nejde mi elektřina do dveří a když ji trošku přitlačím k sobě, tak začne fungovat. Nemůžu na to přijít. Předem děkuji za odpověď Vozidlo SuperB 2013 Spoiler

16. Zahájeno uživatelem DiKey,

Zjišťoval jsem, bohužel nic jsem nenašel. Tak jestli někdo poradí. Škodovka evidetně podporuje všelijaké formy zlodějny autobazarů a obecně krádeží. Do dnešní doby krom jiného nedokáže dát ani do aut pořádný Alarm s Pagerem. Nicméně pokud se vrátím k tématu, našel jsem následující možnosti ani jedna nevedla k ničemu, objevil jsem ještě něco zajímavého ale není to úplně přesně ono. EDC17 - cokoliv co by naznačovalo evidenci km nemá DPF filtr - kilometry nebo motohodiny nemá počítá jen dílčí km vztahující se k regeneraci Řízení - motohodiny ani kilometry nemá jednotka Airbag - motohodiny ani kilometry nemá Navigace - kilometry …

17. Zahájeno uživatelem Mirekkoubič,

Dobrý den, chci se zeptat, mám superba 2 2011 a mám tuto jednotku 5K0 953 521 AQ. Při diagnostice to odmítne nakódování. Mám jednotku už včetně kroužku. Potřeboval bych poradit, co s tím půjde dělat nebo jakou podvolantovou jednotku si pořídit. Děkuji

18. Zahájeno uživatelem Kubiscz,

Mate nekdo alarm od Skodovky? Predem dekuji za doporuceni a zkusenosti... Bohuzel v aute alarm asi nemam, ale kdyz ma clovek navigaci tak to asi chce...

• Pozitivní
    • 43 odpovědí
    • 19,9tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem eclipsak,

Má někdo zkušenost s přestavbou na face xenony,nemůžu rozchodit led svícení ve světlech,el. deního svícení mám přepojenou do světel,kodování podle fecu jsem zkusil,ale nevím jestli mám správnou jednotku BCM 1K0 937 087 AG,tuším že ještě musí být jiná jednotka náklápění xenonu

20. Zahájeno uživatelem gm10,

Dobry den, dnes jsem po nejake dobe po odstaveni sveho auta do nej sedl a vznikla zavada. Nejdou ostrikovace svetel (xenonu) a nejdou sterace. Ostrikovac celniho skla jde. Nevite o co by se mohlo jednat, prioadne co zkontrolovat. Dekuji

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 10tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem medved 1,

Zdravím mám superb 2 2008 a potřeboval bych vypnout denní svícení , aby šli světla rozsvítit pouze přepínačem . Může někdo poradit ?

• 1 odpověď
    • 1,4tis zobrazení
  22. Zdar, lidi mám elektrické sedačky + bezklíčkový systém. Paměť 1 je manželka + propojen s klíčkem. Paměť 2 je moje a paměť 3 je taky moje + můj klíček. Při střídaní řidičů, že jeden den jede žena a pak druhý den jdu do auta, odemču a otevřu dveře a sedačka se začne štelovat. Ale zastaví se v nějaké divné pozici. Když zmáčknu paměť 3 nic nedělá, paměť 1 a 2 funguje. Paměť 3 začne fungovat asi až za 3 minuty a pak to už funguje. Ale problém je i opačný. Manželka po mě příjde do auta a nefunguje to ze začátku. Nevíte čím to je. Díky.

• 18 odpovědí
    • 20,3tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem matelkoxxl,

Ahojte. Hladal som no nenasiel, tak skusam tu. Chcel by som kupit novy kluc (obal som uz kupil, vsetko prelozil zo stareho a funguje) ale na siel som novy kluc - https://www.aliexpress.com/item/QCONTROL-Car-Remote-Key-DIY-for-VW-VOLKSWAGEN-Beetle-Caddy-Eos-Golf-Jetta-Polo-Scirocco-Tiguan/32832448665.html Ten uz ma aj vsetku elektroniku vnutri a treba ho nakodovat, len neviem najst ako? Nasiel som nejake starsie navody po nete, tiez navod s nejakym programom, na ktory treba zas licenciu za 1000€. Viete mi poradit? Vdaka

24. Zahájeno uživatelem Msi Morava Trade,

Zdravím pánové, prosím o radu. Minulý týden mi přestalo svítit prave tlumené, chtěl jsem vyměnit výbojku a to nemohlo, tak jsem zhodnotil, že to bude zřejmě vysokonapetovym trafem, což jsem teda objednal, tak doufám že to bude tím. Ale tohle není daný problém s kterým chci pomoct. Dnes jsem přišel na to, že mi nefunguje coming home a ani leaving home a ani nereaguje vypínač na světla na žádnou z poloh, prostě stále jdou jenom tlumené světla. Může tohle být tím nefunkcnim tlumenym, přijde mi to jako hloupost, ale nenapadá mě, proč by mi to odešlo, popřípadě kde mám hledat problém? Podotýkám, že nejdou vypínačem rozsvítit ani mlhovky, prostě je úplně bez reakce na cokoliv.

• 1 odpověď
    • 1,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem tomik103,

Ahoj delam osvetlene odrazky na zadnim blatniku a rad bych to zapojil na 12V idealne na zadni obrysovky. Nicmene pri mereni napeti primo na svorkovnici zadni lampy bylo napeti 2V nebo 7V. Jedinych 12V jsem nasel ve smerovkach a couvacim svetle. Brzdove jsem bohuzel nemel s kym testnout. Pri testu jsem zakryl snimac osvetleni aby se zapli hlavni svetla a auto bylo nastartovano. Muzete mi pls poradit kde vzit 12v od zadnich obrysovek? Superb 2 combi predfl

• 0 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.