Ostatní
113 témat v tomto fóru
-
Mám polskou servisní knížku (nové auto) a nevím přesně, jak je to se servisními intervaly. Kdy musím na kontroly? Nerad bych něco promeškal nebo zanedbal. Mám 1.8 TSI (3/2012). díky za pomoc
-
-
- 71 odpovědí
- 59,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím,jsem tu novej,omlouvám se pokud zakládám další téma.Chtěl bych koupit Supa kolem roku 2010,motor Benzín 1.8T,nebo 3.6,sice podnikám nájezd km je asi 40tis./rok ale já jsem pro benzíny.Slyšel jsem hodně dobrého ale i zlého o těhle autech,co říkáte vy na tyhle motory.Teď mám Passat 1.8 20v Turbo 2003,tak proto benzína.Nevím jestli se dělají Superby s 1.8 T i 4x4.Co Vaše názory,rady,jaké výbavy,barvy,no prostě všechno kolem Supa,díky
-
-
- 641 odpovědí
- 149,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Superb II - představení vozidla 1.část http://www.uloz.to/x...5-superb-ii-pdf Superb II - představení vozidla 2.část http://www.uloz.to/x...6-superb-ii-pdf Motor 1.4 TSI 92 kW http://www.uloz.to/x...4l-92kw-tsi-pdf Motor 1.8 TSI 118 kW http://www.uloz.to/x...tfsi-118-kw-pdf Motor 3.6 FSI 191 kW http://www.uloz.to/x...l-191kw-fsi-pdf Motory 1.6 TDI CR 77 kW a 2.0 TDI CR 103 kW http://www.uloz.to/x...-2-0-cr-tdi-pdf Motor 2.0 TDI CR 125 kW http://www.uloz.to/x...i-cr-125-kw-pdf Systém Kessy http://uloz.to/xAKVqss9/ks85-pdf
-
-
- 30 odpovědí
- 59,2tis zobrazení
-
-
Slyšeli jste už o nějakém problému s karosérii?prý praská nějaký slitinový nosník co je součásti karosérie. Prý se teď dělají nějaké crash testy a pokud se to prokáže nebo co,budou muset něnit karosérie.
-
-
- 249 odpovědí
- 122tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Chystáme se koupit starší Superb combi 1.8 TSI (rok 2010). S manželkou řešíme "problém" - já chci automat DSG, manželka manuál. Jediné, co řešíme, je vliv typu převodovky na cenu auta. Oba jsme měli možnost automat vyzkoušet ve švárovo Superb I (manželka dokonce mnohem víc než já). Mne to uchvátilo, stejně tak i mnohé mé známe. Jezdíme především kratší trasy do 20 km (do práce, po městě s cca 20 tisíci obyvateli, na nákupy do většího města). Pokud vyrazíme někam dál, tak do vzdálenosti kolem 200 km. V létě jezdíme na dovolenou i hodně daleko - letos na jih Itálie. Jaké argumenty jsou podle vás při tomto rozhodování ty nejpádnější?
-
-
- 46 odpovědí
- 42tis zobrazení
-
-
Dobry den mam na vas cleny otazku superb2 se mi moc moc libi je pravda ze toho moc nenajezdim ale kdyby doslo k tomu ze bych si koupil superba nevim jakeho jestli benzin nebo naftu ted mam naftu sice TD ale jsem spokojen tak vas zadam o nejake rady predem vam moc dekuji
-
-
- 99 odpovědí
- 54,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den. Neměl by někdo zájem o vestavěnou postel do Superbu2 combi bez dvojitého dna podlahy? Postel je vyrobená na míru, 100x190 cm, místo pod postelí 14cm, lze stále vozit v kufru nebo jednoduše vyjmout. Cena 5000,-
-
- 1 odpověď
- 183 zobrazení
-
-
Ahoj, nikde jsem to na fóru nenašel, což může být tím, že je to možná úplně dementní dotaz. Koupil jsem si Sup II kombi z Německa. Po faceliftu, rok uvedení do provozu 2014, výbava Elegance. Před koupí jsem si ho nechal projet v systému v autorizovanym servisu Škoda, kvůli nájezdu. Co jsem ale nezjistil, je komplet výpis výbavy - k autu není krom návodu nic a inzerát je už samozřejmě smazanej. Jde mi o to, jestli se dá zpětně zjistit komplet výbava danýho auta - například to, jestli to má nezávislý topení nebo třeba vzduchový měchy (příplatková výbava). V době pořízení jsem to neřešil, tam mi šlo hlavně o nájezd a stav auta vevnitř, až potom jsem se do toho po…
-
-
- 37 odpovědí
- 98,1tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Maximalni povolena hmotnost privesu k typu Superb 2 125 kw dsg 2015? diky za odpoved
-
- 1 odpověď
- 428 zobrazení
-
-
Dobrý den vespolek, jsem majitelem Superba 2, 2.0 TDi 125 kw, CBBB s nájezdem nyní přes 390 000 km, z toho jsem přes 60 tis udělal já. Kdo z vás má více a jak vám auto slouží? Moje auto má za sebou některé věci z preventivních důvodů, i když sloužily bez problémů jako rozvody, žhavení, turbo, jiné už měly svůj čas jako za studena rachtající dvouhmota. Nepočítám spotřební materiál jako silentbloky podvozku, destičky, filtry, žárovky atp. nebo věci po vykradení vozu. Jsou tam ale ještě původní vstřikovače, DPF, spojka, tlumiče. S autem jezdím většinově v městském provozu (mám pře…
-
- 1 odpověď
- 1,2tis zobrazení
-
-
-
Zdravím všechny.Chci jen dát docela dobrej typ na origo náhradní díly.Já jsem tam už asi třikrát objednával filtry,kotouče a destičky a vše bylo na jedničku.
-
- 8 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, blíží se mi servisní prohlídka po 90 000 km. Koupil jsem ho po 60 000 km prohlídce a taky se mi zdá že brzdové destičky vpředu budou potřeba vyměnit. Nedělal jste někdo na tom motoru servisku ? Jen by mě zajímalo co se tam má dělat a případně co za to bude servis chtít ? Děkuji za odpovědi mariro
-
-
- 76 odpovědí
- 45,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ako zistím kompletnu výbavu mojho SII? Je to sedan rok vyroby 2009 a auto je dovezene z Francúzska. Dakujem
-
- 15 odpovědí
- 13tis zobrazení
-
-
Zdravím všetkých, pozerám sa po aute a v rovnakej cenovej relácii sa mi ponúkajú superb 2 alebo fabia 3, 14 v superbu je 1.9tdi bez dpf filtra, fabia má 1.4tdi čo by ste mi poradili na behám tak 100km za deň ,takze preto nafta ona vozy sú v podobnom stave veľmi zachovalé fabia je samozrejme o 6 rokov novšia rodinu nemám na veľkosti mi nezáleží chodím diaľnica 60%mesto 10% a okrsky 30%,dolezity je pre mňa hlavne komfort spotreba a spoľahlivosť, so súperom 2 som jazdil a vyhovoval mi, ale nebola by predsa istejsia voľba fabia? Ďakujem za odpoveďe
-
-
- 38 odpovědí
- 10,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim Vas, mam takyto problem a sice ze: Vsimol som si ze auto zle pocita kilometre a to tak, ze zlozvyk po natankovani plnej nadrze vynulujem denne pocitadlo aby som videl kolko najazdim a bolo tak aj teraz. Z pumpy domov to mam necelych 11 km co mam odmerane na viacerych autach ale mne na budikoch ukazovalo 5,7 km. Nedalo mi tak som porovnal s druhym autom rovnaku trasu a u mna zase to iste a na druhom 10,7 km. Kde moze byt problem? PS druhe auto OII ma 17” ale v manualy. Inak kolko km asi spravite na plnej nadrzi? Mam Superb II Combi, r.v. 01/2012, 2.0TDI CR 103 kW, DSG 6st, 17“alu
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Dobrý den, nejde mi natankovat. Superb 2 Combi 1,9 TDI 2010 Prostě nafta neteče do nádrže, nahoře u hrdla se houpe hladinka a nádrž je fakt skoro prázdná. Nejdřív jsem myslel, že to někde zamrzlo, ale už je dva dny nad nulou a s autem normálně jezdím. Měkká hadička zajede dovnitř cca 3/4 metru, nic jiného se tam netroufám strkat. Nevíte někdo, co s tim? Díky za cokoliv. raz to urobí a nedá sa tankovať inokedy sa dá natankovať normálne. Prosím poraďte. Ďakujem veľmi pekne
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj, je tu někdo kdo dokáže zjistit servisní historii mého superba z Elsy. Ve škoda servisu mi to odmítli vytisknout, že prý je to interní záležitost. Je to rok 2012 a auto vlastním jeden rok.
-
- 0 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahoj nevíte prosím, kdo by udělal na superb 2, rv 2014 s DSG převodovkou odblokování dvd za jízdy a aktualizaci map? Popřípadě odblokování start/stop Hradec Králové, Pardubice, Ostrava, Olomouc, Česká Třebová a okolí těchto měst? Ale 100% firmu nebo osobu, která opravdu umí. Děkuji za kontakty. Tel. 776 638368
-
- 0 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Zdravim. Nevite jaky hodnoty mam nastavit pres vcds aby mi pocitac ukazoval v menu po 15tis a 365dnech? Ja to tam pres vcds nastavil ale nevim jestli je to dobre. Jsou tam moznosti min a max km a pak min a max dny jakou hodnotu kde nastavit? Dekuji
-
- 14 odpovědí
- 9,9tis zobrazení
-
-
Zdravim vie niekto poradiť skadie je ten zvuk? Iba ked pridávam. Na voľnobehu nic ne počuť https://streamable.com/saivxv video je pridané na tej stránke ked niekto myslí že podvod tak kľudne poslem na email. Zalezi mi na vyriešení problému. Mechanik povedal ze nevie co to za zvuk.......dakujem
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Ahojte, Spýtam sa blbost, ale niesom si isty ci moj superb II (2015 facelift TMBJE93T1F9054184) ma vyhrievane celne sklo. Podla manualu je na to osobyte tlacidlo, to nemam, ale spiralky v skle su. Nejde mi do hlavy naco by tam bolo sklo so spiralkami, ked nemam tu funkciu? ? Viete niekto pls? Dakujem
-
-
- 17 odpovědí
- 18,3tis zobrazení
-
-
Čao, najdu tady někoho, kdo má ve velkém techničáku zapsány kola s rozměrem 235/40/ R18 u Superb 2, 125kw
-
- 1 odpověď
- 2,6tis zobrazení
-
-
Dobrý večer, mám v hledáčku superba II 125kw dsg v elegance, přes carvertical jsem zjistil že vůz byl bourán v zahraničí a poté se objevil v ČR, odhadovaná škoda 10 000 - 15 000 €, vůz jsem tedy okamžitě odmítl, prodejce mi ještě slevil a já začal opět přemýšlet, po zkušenosti kdy na mém nissanu stála na pojišťovnu oprava lekhého ťukance na zadek asi 70 000kč, tak jsem přemýšlel jak velká škoda to mohla být u superbka co byl starý 3 roky.. Bohužel fotky nejsou. Zajímal by mě váš nazor, jestli mám vzít nohy na ramena, nebo to nemusí být úplná totálka?
-
-
- 6 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahojte, budem veľmi rád ak by mi niekto vedel pomôcť. Mám Superb 2 1.8 TSI 118kW s automatickou 7 stupňovou prevodovkou DSG. Začalo to keď som išiel po diaľnici cca 120 km/h na tempomate. Keď som chcel pridať rýchlosť (cez ľavú páčku kde sa ovláda tempomat, nie cez plynový pedál), auto trošku cuklo a kým som nezišiel z diaľnice vydávalo pri pridaní plynu divný zvuk - hrkotanie. Trošku sa to podobalo na zvuk rozvodovej reťaze, akurát to bolo asi 3x hlasnejšie. Na ďalší deň už keď som sa pripájal na diaľnicu (mal som plný plyn), to začalo vydávať taký istý zvuk. Vždy ale len pri pridaní plynu. O 4 dni neskôr ten istý zvuk, ale už nie na diaľnici ale na okreske, …
-
- 1 odpověď
- 3tis zobrazení
-
-
Ahoj pánové, dnes jsem byl v STK a borec mě vyhodil kvůli strhnutému typovému štítku na prostředním sloupku. Zjistil jsem v servisu, že se to prodává pouze jako set všech štítku a stojí to kolem 2k a ještě není jisté, že bych to do těch 30 dnů stihl. Dle doporučení je možné štítek vytořit, ale mělo by přesně odpovídat originálnímu štítku. Chtěl jsem tady někoho poprosit zda mi nemůžete prosím vyfotit tento štítek (viz. příloha) Hledám konkrétně štítek pro: Skoda Super II sedan, 1.8 TSI 118kW Dekuji všem, VIN kod samozrejme smazte
-
-
- 7 odpovědí
- 11,9tis zobrazení
-