Interiér
vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....
106 témat v tomto fóru
-
Zdravím. Mám takový problém. Ve svém voze nemám loketní opěrku (nebudeme řešit, kdo ji neobjednal :-) ) a docela mi chybí. Chtěl bych si dokoupit nějakou, ale nejlépe vypadající je pouze na webu a i když píšou že je to pro Yetiho, mám trocha obavu si to koupit. Jedná se o tuhle firmu http://www.pafsardice.cz/category/skoda/skoda-yeti/314 Nemáte někdo zkušenosti? Píšou tam, že je to na Yeti od r. 2009 ale nemá model z roku 2015 jiný tunel? Děkuji
-
- 4 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahojte, rad by som Vas poprosil o radu, mozno niekto ma osobnu skusenost. Planujem, teda som viacmenej rozhodnuty kupit Yetiho ojazdený ako rodinne auto avsak potreboval by som na 100% vediet, ci je mozne do zadnej rady sedadiel dat vedla seba az 3 klasicke detske autosedacky? Obycajne, cize nie isofix ale klasicky priputat pasmi, ci teda vojdu 3 vedla seba na zadnu radu sedadiel? Znamy mi tvrdi ze ano ale nema to odskusane, tak ci niekto z Vas bude prosim vediet a neriesil to uz? Toto auto splna vsetko co by nam vyhovovalo akurat som si nie isty ci tam vopcham vedla seba tie 3 autosedacky no. vopred velmi pekne dakujem za akukolvek informaciu. Allmi.
-
-
- 13 odpovědí
- 9,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám Yetiho 1.2 TSI výbava Fresh, elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka. Nastavení zrcátek je mi jasné. Poloha L, poloha R, poloha 0. Když však přepnu do polohy Vyhřívání zrcátek, ryska ovladače ovšem nezůstane u Vyhřívání, ale skočí do polohy, ta tam není vyznačena, sklopení. Je to normální? Jinak zrcátka se vyhřívají, to je v pohodě. Jde mi pouze o polohu rysky.
-
- 1 odpověď
- 7,1tis zobrazení
-
-
Zdar všem už potřetí reklamuju ve škoda plyn. pedál který po nějaké době začne nepříjemně vrzat a "lupat", jak jste na tom vy ? Nevím zda je rozumné ho někde tam profouknout WDčkem abych pak neměl kluzké pedály xD Dík
-
- 1 odpověď
- 2,4tis zobrazení
-
-
Prosím poradit, při zavření dveří, zatažením za madlo dveří, mě madlo ve vrchní části vyjelo z obložení dveří (nejde nazpět zastrčit, jsou tam dva malé výstupky a jeden velký) ve spodní části drží pevně. začátkem roku mě v orig. servisu měnily dveře (malá promáčklina) tak nevím jestli při nandávání plastu na dveře něco zprasily a nebo je to jen vyskočení madla. Děkuji
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
-
-
Máte někdo zkušenosti s panoramatickou střechou u Yetiho, popř. Superbu comb.Už jsem se na to chtěl zeptat dávno.Mám jí u Yetiho, super věc, ale jedno me zaráží, nechám odtaženou roletu a auto stoji třeba hodinu zamčené a roleta se sama zatáhne po nějaké době.Víte důvod proč to auto dělá??
-
- 20 odpovědí
- 21,6tis zobrazení
-
-
Zdravím pánové!Při přejezdu nerovnosti pravým zadním kolem,se mi ozývá tlumené klepání někde pod podlahou zadního kufru mezi podběhem a uchycením na rezervu.Nejvíc to dělá když mrzne.V servisu mi tvrdili,že to dělá plast pod SPZ,tak mi tam nalepili antivibrační podložku,ale stejně to nepomohlo.Nemáte někdo podobnou zkušenost? Škoda yeti 2.0TDI 4x2
-
- 1 odpověď
- 3tis zobrazení
-
-
Ahoj, je manzeta radici paky totozna s manzetou v Octavii II 1Z? Podle fotky se mi zda, ze ano, jen ma mozna jinak svy. Diky
-
- 2 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den neměl by někdo postup či dílenskou příručku na Yetiho jak demontovat budíky-panel přístroju??? Přestaly mi svítit ručičky a potřeboval bych je nechat opravit ale nechci něco polámat.Děkuji za každy poznatek či návod.
-
-
- 5 odpovědí
- 7,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, kamarádovi se líbí vyhřívání sedaček. Chci se zeptat, neví někdo jestli výhřevy se pod potah sedadel jen vloží, nebo sedačky s výhřevem z výroby mají nějaké "prohlubně" v polyuretanu sedáku a opěradla aby byly výhřevy rovné s okraji sedadel, nebo je to tak tenké, že polyuratanová pěna - molitan je stejný a jen tam přidají výhřevy? Díky
-
- 2 odpovědi
- 4tis zobrazení
-
-
-
Mám Yetíka asi 5 měsíců. V poslední době pozoruji provrzávání v oblasti předních dveří jak u řidiče tak u spolujezdce. Asi gumové těsnění dveří nebo plasty ?. Projevuje se to především při pomalé jízdě a překonávání nerovností, když se kroutí karoserie. V autorizovaném servisu mě odmastili gumové těsnění ale moc to nepomohlo. Překvapiila mě informace, že Škoda auto nedoporučuje nějaké promazání tohoto těsnění. Kamarád má starší Octavii II , řešil ten samý problém a v jiném Škoda servisu mu to projeli nějakým tuhým mazadlem a má klid. Rád bych znal další zkušenosti majitelů nebo radu co s tím. Auto je v záruce ale pořád lítat po servisech a přesvědčovat garančního technika…
-
-
- 88 odpovědí
- 40,6tis zobrazení
-
-
Zdar panove objavil sa mi neprijemny neduh. Zacala mi drncat pristrojovka niekde okolo budikov. Strcil som naskladany papier do spary medzi plast hriadelu volantu a spodnu stranu toho tunelu pod budikmi (ta spara co sa zvacsuje/zmensuje pohybom volantu hore a dole) co na cas pomohlo, ale teraz to drnci uz aj s tymto elegantnym riesenim. Som z toho na prasky ... POMOC!!!
-
-
- 12 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, potřebuji poradit. Při usednutí do sedadla Yetíka, mám pocit jako kdybych plaval. Vysvětlím. Usednu a bočné vedení sedadla zádové části mám na prsty mezeru i vlevo i vpravo. Nejsem žádny hubeňour 85 kg a výška 170 cm. Prostě mám pocit jako kdybych seděl na židli bez boční opěry. Je to nepříjemné. Dá se sedadlo tedy boční vedení nějak přitáhnout blíž k tělu. Pokud si koupím tzv. sportovní sedadla od škodovky , v čem je rozdíl? Přeji všem pohodový den. C
-
- 1 odpověď
- 4,2tis zobrazení
-
-
Nevíte někdo, jestli se dá místo toho širokého rádia, strčit užší rns 510 ? samozřejmě za předpokladu, že bych koupil jiný rámeček. Jen, jestli se tam vejde na hloubku ? Díky.
-
- 1 odpověď
- 3,1tis zobrazení
-
-
taky vám drnčí sedák spolujezdce, když na něj dám tašku tak přestane a nebo musím změnit polohu opěradla a zase to dá chvíli pokoj...
-
- 1 odpověď
- 3,2tis zobrazení
-
-
Už delší dobu mi něco děsně drnčí někde za rádiem, za výdechy topení nebo kdovíkde, a říkám si, že by pomohlo vyndat tu odkládací schránku s výklopným deklíkem a poslechout si. Můžete poradit, jak je to tam namontovaný?
-
- 5 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
-
-
Zdar Yeťáci, řešil někdo z vás dodatečnou montáž odkládacího stolku na zadní opěradlo. Jde o plastový výlisek s uložením pro kelímky. Výlisek stojí 839 kačen a technik mi nedovedl říct, zda to jde. Dík za odpovědí.
-
- 13 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
-
-
Dobrý den nedodělával někdo z vás shránku na brýle ve středové stropní konzole? Teoreticky by mělo stačit vycvaknout záslepku a nacvaknout shránku.Další otázka je kde jse dá shránka koupit?
-
- 16 odpovědí
- 11,9tis zobrazení
-
-
Stala sa mi taká vec, že po montáži parkovacích senzorov neviem vyklopiť sklopný háčik na pravej strane v kufri auta. Pravdepodobne tam odkryli tapacír, keď naťahovali káble a teraz je tak zaseknutý, že ho neviem vyklopiť. Neviete, ako je ten háčik tam pripevnený - iba zvonku zasunutý do výrezu? Ako by som ho vedel uvolniť bez poškodenia?
-
- 5 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
mam zakladnu plastovu rukojet radiacej paky a rad by som ju vymenil. Celkom sa mi pozdava toto: http://eshop.skoda-auto.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product2_10001_10051_48509_-11_10531___ProductDisplayErrorView mate s tym niekto skusenost? ako sa sundava ta rukojet? dik
-
- 12 odpovědí
- 8,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
nevíte někdo, co může při přejetí nerovnosti lehce kovově cvakat v oblasti zadních dveří? jak vypadá to cvakání zámků?
-
- 6 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
Řešil už prosím někdo prahové lišty? Po roce používání jsou prahy už dost poškrábané, proto zvažuji nalepení lišt. Pokud máte někdo zkušenosti, podělte se prosím.
-
- 9 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
Zdravím ve spolek, měl bych dotaz na iso-fix na zadních sedadlech, dosud jsme měli vždy Octavie a tam to byla dvě očka na krajích každého sedadla, včera jsme přivezli nového Yetiho a k mému údivu je tam iso-fix jako jedno větší oko uprostřed sedadla. Žil jsem v domění, že provedení úchytů pokud to někdo pojmenuje ISO bude všude stejné i mezi jednotlivými automobilkami, tak jsem trochu nepochopil co tí škoda u modelu Yeti sleduje? Protože autosedačky které jsem doteď používal nejdou do tohoto držáku nacvaknout. Je to vážně tak, nebo jsem něco přehlédl a nepochopil? Za reakce děkuju.
-
- 7 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, nemáte někdo kontakt na někoho, kdo by to dokázal sehnat? Neopatrností jsem ten kroužek ulomil a jako náhradní díl se neprodává. Nepasuje na něj ani tuningový rámeček na Octavii, který sehnat jde. Díky moc.
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
-
-
Už jste někdo viděl nový vzor sedadel na kterým je vylisován vzor jako od pneumatiky? Mooc krásný.
-
-
- 13 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-