Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interiér

vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....

1. Zahájeno uživatelem Fuzo,

Zdravím. Mám takový problém. Ve svém voze nemám loketní opěrku (nebudeme řešit, kdo ji neobjednal :-) ) a docela mi chybí. Chtěl bych si dokoupit nějakou, ale nejlépe vypadající je pouze na webu a i když píšou že je to pro Yetiho, mám trocha obavu si to koupit. Jedná se o tuhle firmu http://www.pafsardice.cz/category/skoda/skoda-yeti/314 Nemáte někdo zkušenosti? Píšou tam, že je to na Yeti od r. 2009 ale nemá model z roku 2015 jiný tunel? Děkuji

2. Zahájeno uživatelem Allmi,

Ahojte, rad by som Vas poprosil o radu, mozno niekto ma osobnu skusenost. Planujem, teda som viacmenej rozhodnuty kupit Yetiho ojazdený ako rodinne auto avsak potreboval by som na 100% vediet, ci je mozne do zadnej rady sedadiel dat vedla seba az 3 klasicke detske autosedacky? Obycajne, cize nie isofix ale klasicky priputat pasmi, ci teda vojdu 3 vedla seba na zadnu radu sedadiel? Znamy mi tvrdi ze ano ale nema to odskusane, tak ci niekto z Vas bude prosim vediet a neriesil to uz? Toto auto splna vsetko co by nam vyhovovalo akurat som si nie isty ci tam vopcham vedla seba tie 3 autosedacky no. vopred velmi pekne dakujem za akukolvek informaciu. Allmi.

• Pozitivní
    • 13 odpovědí
    • 9,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Pette-KH,

Ahoj, mám Yetiho 1.2 TSI výbava Fresh, elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka. Nastavení zrcátek je mi jasné. Poloha L, poloha R, poloha 0. Když však přepnu do polohy Vyhřívání zrcátek, ryska ovladače ovšem nezůstane u Vyhřívání, ale skočí do polohy, ta tam není vyznačena, sklopení. Je to normální? Jinak zrcátka se vyhřívají, to je v pohodě. Jde mi pouze o polohu rysky.

• 1 odpověď
    • 7,1tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem HefK,

Zdar všem už potřetí reklamuju ve škoda plyn. pedál který po nějaké době začne nepříjemně vrzat a "lupat", jak jste na tom vy ? Nevím zda je rozumné ho někde tam profouknout WDčkem abych pak neměl kluzké pedály xD Dík

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Karel H,

Prosím poradit, při zavření dveří, zatažením za madlo dveří, mě madlo ve vrchní části vyjelo z obložení dveří (nejde nazpět zastrčit, jsou tam dva malé výstupky a jeden velký) ve spodní části drží pevně. začátkem roku mě v orig. servisu měnily dveře (malá promáčklina) tak nevím jestli při nandávání plastu na dveře něco zprasily a nebo je to jen vyskočení madla. Děkuji

• 1 odpověď
    • 2,5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Viktor Koska,

Máte někdo zkušenosti s panoramatickou střechou u Yetiho, popř. Superbu comb.Už jsem se na to chtěl zeptat dávno.Mám jí u Yetiho, super věc, ale jedno me zaráží, nechám odtaženou roletu a auto stoji třeba hodinu zamčené a roleta se sama zatáhne po nějaké době.Víte důvod proč to auto dělá??

• 20 odpovědí
    • 21,6tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem ZEZA,

Zdravím pánové!Při přejezdu nerovnosti pravým zadním kolem,se mi ozývá tlumené klepání někde pod podlahou zadního kufru mezi podběhem a uchycením na rezervu.Nejvíc to dělá když mrzne.V servisu mi tvrdili,že to dělá plast pod SPZ,tak mi tam nalepili antivibrační podložku,ale stejně to nepomohlo.Nemáte někdo podobnou zkušenost? Škoda yeti 2.0TDI 4x2

• 1 odpověď
    • 3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem roti,

Ahoj, je manzeta radici paky totozna s manzetou v Octavii II 1Z? Podle fotky se mi zda, ze ano, jen ma mozna jinak svy. Diky

• 2 odpovědi
    • 3,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem mirca,

Dobrý den neměl by někdo postup či dílenskou příručku na Yetiho jak demontovat budíky-panel přístroju??? Přestaly mi svítit ručičky a potřeboval bych je nechat opravit ale nechci něco polámat.Děkuji za každy poznatek či návod.

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 7,4tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem marek2,

Ahoj, kamarádovi se líbí vyhřívání sedaček. Chci se zeptat, neví někdo jestli výhřevy se pod potah sedadel jen vloží, nebo sedačky s výhřevem z výroby mají nějaké "prohlubně" v polyuretanu sedáku a opěradla aby byly výhřevy rovné s okraji sedadel, nebo je to tak tenké, že polyuratanová pěna - molitan je stejný a jen tam přidají výhřevy? Díky

• 2 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem specnas,

Mám Yetíka asi 5 měsíců. V poslední době pozoruji provrzávání v oblasti předních dveří jak u řidiče tak u spolujezdce. Asi gumové těsnění dveří nebo plasty ?. Projevuje se to především při pomalé jízdě a překonávání nerovností, když se kroutí karoserie. V autorizovaném servisu mě odmastili gumové těsnění ale moc to nepomohlo. Překvapiila mě informace, že Škoda auto nedoporučuje nějaké promazání tohoto těsnění. Kamarád má starší Octavii II , řešil ten samý problém a v jiném Škoda servisu mu to projeli nějakým tuhým mazadlem a má klid. Rád bych znal další zkušenosti majitelů nebo radu co s tím. Auto je v záruce ale pořád lítat po servisech a přesvědčovat garančního technika…

• Pozitivní
    • 88 odpovědí
    • 40,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem arch,

Zdar panove objavil sa mi neprijemny neduh. Zacala mi drncat pristrojovka niekde okolo budikov. Strcil som naskladany papier do spary medzi plast hriadelu volantu a spodnu stranu toho tunelu pod budikmi (ta spara co sa zvacsuje/zmensuje pohybom volantu hore a dole) co na cas pomohlo, ale teraz to drnci uz aj s tymto elegantnym riesenim. Som z toho na prasky ... POMOC!!!

• Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Confusum,

Zdravím, potřebuji poradit. Při usednutí do sedadla Yetíka, mám pocit jako kdybych plaval. Vysvětlím. Usednu a bočné vedení sedadla zádové části mám na prsty mezeru i vlevo i vpravo. Nejsem žádny hubeňour 85 kg a výška 170 cm. Prostě mám pocit jako kdybych seděl na židli bez boční opěry. Je to nepříjemné. Dá se sedadlo tedy boční vedení nějak přitáhnout blíž k tělu. Pokud si koupím tzv. sportovní sedadla od škodovky , v čem je rozdíl? Přeji všem pohodový den. C

• 1 odpověď
    • 4,2tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Toshibman1,

Nevíte někdo, jestli se dá místo toho širokého rádia, strčit užší rns 510 ? samozřejmě za předpokladu, že bych koupil jiný rámeček. Jen, jestli se tam vejde na hloubku ? Díky.

• 1 odpověď
    • 3,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem hadak11,

taky vám drnčí sedák spolujezdce, když na něj dám tašku tak přestane a nebo musím změnit polohu opěradla a zase to dá chvíli pokoj...

• 1 odpověď
    • 3,2tis zobrazení
  16. Už delší dobu mi něco děsně drnčí někde za rádiem, za výdechy topení nebo kdovíkde, a říkám si, že by pomohlo vyndat tu odkládací schránku s výklopným deklíkem a poslechout si. Můžete poradit, jak je to tam namontovaný?

• 5 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem kosak 72,

Zdar Yeťáci, řešil někdo z vás dodatečnou montáž odkládacího stolku na zadní opěradlo. Jde o plastový výlisek s uložením pro kelímky. Výlisek stojí 839 kačen a technik mi nedovedl říct, zda to jde. Dík za odpovědí.

• 13 odpovědí
    • 5,2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem big,

Dobrý den nedodělával někdo z vás shránku na brýle ve středové stropní konzole? Teoreticky by mělo stačit vycvaknout záslepku a nacvaknout shránku.Další otázka je kde jse dá shránka koupit?

• 16 odpovědí
    • 11,9tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem vadi58,

Stala sa mi taká vec, že po montáži parkovacích senzorov neviem vyklopiť sklopný háčik na pravej strane v kufri auta. Pravdepodobne tam odkryli tapacír, keď naťahovali káble a teraz je tak zaseknutý, že ho neviem vyklopiť. Neviete, ako je ten háčik tam pripevnený - iba zvonku zasunutý do výrezu? Ako by som ho vedel uvolniť bez poškodenia?

• 5 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem arch,

mam zakladnu plastovu rukojet radiacej paky a rad by som ju vymenil. Celkom sa mi pozdava toto: http://eshop.skoda-auto.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product2_10001_10051_48509_-11_10531___ProductDisplayErrorView mate s tym niekto skusenost? ako sa sundava ta rukojet? dik

21. Zahájeno uživatelem jirka222,

nevíte někdo, co může při přejetí nerovnosti lehce kovově cvakat v oblasti zadních dveří? jak vypadá to cvakání zámků?

• 6 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Džanek,

Řešil už prosím někdo prahové lišty? Po roce používání jsou prahy už dost poškrábané, proto zvažuji nalepení lišt. Pokud máte někdo zkušenosti, podělte se prosím.

• 9 odpovědí
    • 5,5tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem stejski,

Zdravím ve spolek, měl bych dotaz na iso-fix na zadních sedadlech, dosud jsme měli vždy Octavie a tam to byla dvě očka na krajích každého sedadla, včera jsme přivezli nového Yetiho a k mému údivu je tam iso-fix jako jedno větší oko uprostřed sedadla. Žil jsem v domění, že provedení úchytů pokud to někdo pojmenuje ISO bude všude stejné i mezi jednotlivými automobilkami, tak jsem trochu nepochopil co tí škoda u modelu Yeti sleduje? Protože autosedačky které jsem doteď používal nejdou do tohoto držáku nacvaknout. Je to vážně tak, nebo jsem něco přehlédl a nepochopil? Za reakce děkuju.

• 7 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem jirka222,

Ahoj, nemáte někdo kontakt na někoho, kdo by to dokázal sehnat? Neopatrností jsem ten kroužek ulomil a jako náhradní díl se neprodává. Nepasuje na něj ani tuningový rámeček na Octavii, který sehnat jde. Díky moc.

• 1 odpověď
    • 2,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Albín,

Už jste někdo viděl nový vzor sedadel na kterým je vylisován vzor jako od pneumatiky? Mooc krásný.

• Pozitivní
    • 13 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.