Přejít na obsah

4x4 Haldex

10 témat v tomto fóru

• 9 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 21k zobrazení
  1. 4x4 vydrz 1 2

• 35 odpovědí
    • 26.8k zobrazení
  2. Haldex při couvání

• 3 odpovědi
    • 4.9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
  3. Vymena filtra Haldex-u 1 2

• 49 odpovědí
    • 28.1k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 19.1k zobrazení
  4. Zvuk při řazení 1 2

• 36 odpovědí
    • 20.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Stahoval jsem to pomocí download manager a povedlo se asi na potřetí.Dal jsem flash disk do auta a nechal tam jak píšou v návodu ale bohužel si myslím že se nic neaktualizuje. Amundsen MIB 3.
    • Podľa popisu to vyzerá tak, že sťahuješ mapy pre MIB3, konkrétne tieto: https://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/maps/OI_P129_EU_202448_Offline_Update.zip Žiaľ, u mňa to isté, napriek tomu, že mám rýchle aj kvalitné pripojenie na internet, sťahovanie sa po pár desiatkach sekúnd preruší. Skúšal som to z Windowsov, aj cez príkazový riadok z Linuxu a vyzerá to tak, že Škodovka má niečo zlé nastavené na ich serveroch, lebo po krátkom čase to hodí hlášku Connection closed. Skúšal som z Windowsu aj Linuxu, výsledok ten istý. Asi by to išlo odrbať cez nejaký download manager, alebo dobre nastavený wget s dlhým intervalom opätovného naviazania spojenia, ale s tým sa mi nechce hrať. Po opätovných pokusoch sa mi podarilo stiahnuť 3,42 GB z celkových 28,1 GB.
    • Ano potvrzuji, to samé, dělá to ale až poslední rok, první dva roky ne, bych si všiml. Docela dost. Servis neví. Přičítám to hromadění vlhkosti při jízdě na dálnici a při zastavení stečení na něco horké. Otevíral jsem kapotu a nic neviděl. Těsně po jízdě, několik sekund, jak kdyby hořelo...
    • Lze nakódovat "nastavení světel denního svícení pro skandinávské země" a denní svícení svítí i vzadu, což považuji za žádoucí. Mi to provedli před předáním auta (RS2021)
  • Vytvořit nový...