Přejít na obsah

40 témat v tomto fóru

1. Tlumiče

• 11 odpovědí
    • 5.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
  2. Zadní kotoučové brzdy

• 2 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  3. Silentbloky

• 0 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
  4. Vrzani na nerovnostech

• 3 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
  5. Demontáž výfuku

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 602 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• joo, říkal jsem si totéž, že je divný, že páka tam je a nejde s tím hýbat, pak jsem je jednou vytáhl, vrátil a světe div se daly se do pohybu. Škoda, že nejde posunout i ta prostřední
    • Ahoj, osvětlení je bídné, koupil jsem z Ali LED a je to paráda, ještě kdyby tak bylo světlo i na druhé straně.  Ale musím se podělit o největší vtip výměny. Výměna světýlka způsobila závadu - při otevření schránky u spolujezdce, začne problikávat signalizace otevřených pátých dveří (při jízdě mimořádně otravné), v momentě výměny světla za původní závada vymizí. Takže o závadě a její příčině vím a tohle utrpení jsem ochoten podstoupit - osvětlení kufru je mnohem důležitější a častěji využívané, než otevřená schránka za jízdy  
    • Jeden dotaz k tomuto problému přece musí stačit. Tady to zamykám.
    • Ahojte potrebujem vašu radu, na mojej skoda octavia 2 facelift 1.6 tdi (2013), zacal nasledujuci problem. najazd 270 000 km    pri zrychlovani aj vo vysokych aj nizkych otackach zacalo sem tam dymiet, po 3s prestalo, po 150km zacalo velmi dymiet, hlavne pri vacsom zrychleni, cisto bielo priesvitny dym (nie husty ani modry) aj na volnobeh, ziadna strata vykonu alebo kontrolka, dym smrdel ako spalena guma/olej.    1000003583.mp4
    • Udelej jeste vice foto. A bila se lakovala jen metaliza a to taky asi neni, nebo je?
  • Vytvořit nový...