Přejít na obsah

Havarijní pojištění

14 témat v tomto fóru

1. Auto v Paříži.

• 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 8.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  2. Havarijné poistenie

• 7 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 21.5k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 14.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 12.7k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 16.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 433 zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 11.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 8.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak jsem se konečně taky dokopal k instalaci krytů a zařadil se mezi ty,  kterým pod autem nevisí drát. Přiložený návod je tak přehnaně podrobný a jasný, že i Pat a Mat by museli instalaci zvládnout levou zadní. Po prvotním ohledání jsem se rozhodl vynechat zvedání auta na heveru a k autu si jenom lehl, i tak byl přístup více než dostatečný. Ušetřil jsem tím nějaký čas a práci a odhaduji, že jeden kryt byl za max. dvě minuty na místě. Takže díky @tom01 a @miklisek za vývoj skvělého doplňku a @miklisek za výrobu a zaslání. Originální příslušenství by nevypadalo lépe a návod by nebyl srozumitelnější.    
    • Nakonec jsem musel vyměnit řidiči jednotku a auto už funguje, co jsem vypozoroval tak to dělá v jednom roku výroby a to 2004 a výbavy Style, moje  Octavie 1.9 tdi 81 kw Style 2004 s Maxidotem.
    • Dik moc za odpoved hafice skontrolovane diagnostika nic bol som aj v skoda servise a vraveli ze mozno zotrvacnik ale vymena len na vlastnu zodpovednost sporadycki to cuka ako keby motor zhasol a zas naskocil pocas jazdy prejavuje sa to ako keby som jemne pribrzdil   
    • Díky za postřehy 👍. V noci toho moc nenajezdím, ale uvidíme. Hledal jsem dlouho - rozhodne to napájení a pozice v autě. To asi musím vidět v reálu. Zítra by měla dorazit, k propojení a vyzkoušení se dostanu až v sobotu, tak dám vědět 😉.
    • @marskamaMě zklamaly noční záběry oproti avizovaným na Youtubu. Zkusil jsem v nastavení přehodit frekvenci z 50 Hz na 60 Hz, ale zase záběry spodní části jsou jakoby zrnité - rozkostičkované. Ale ještě jsem na těch 60 Hz nejel v noci, tak se uvidí...   Pokud můžu radit, tak asi zapřemýšlet i nad jinými značkami. Já teda hledal dlouho, ale každá ostatní měla vstup na USB-C na pravé straně, což jsem nechtěl. Kabel by dále zasahoval ke spolujezdci a vypadalo by to nevzhledně.Chtěl jsem jedině konektor na vrchu nebo vlevo (hlavně spíš vlevo, což by bylo to nejlepší, ale ten nemá skoro žádná kamera. A když už, tak je to na velké a dlouhé přísavce, což jsem taky nechtěl).   Pak si vyber 😃
  • Vytvořit nový...