Přejít na obsah

Havarijní pojištění

14 témat v tomto fóru

1. Auto v Paříži.

• 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 8.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  2. Havarijné poistenie

• 7 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 21.6k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 14.2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 12.9k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 17.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 811 zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 8.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Nemáš tyto grafy i pro ostatní motory?
    • Ani mě od. 6.8. nejde aplikace na Citigo iV a přitom na Karoqa funguje. Režim je ve Standby, ale nepřipojí se. Když zkouším zapnout klimu, píše to: "Dosáhnut limit ochrany baterie. Služby Škoda Connect jsou nyní deaktivovány - bylo dosaženo limitu 12V baterie pro dálkové služby (12V baterie startuje vaše vozidlo a napájí dálkovou komunikaci). Aby se udržely životně důležité funkce vozu, vaše vozidlo vypnulo dálkovou komunikaci. Limit můžete resetovat jízdou ve vašem autě".  To jsem zkoušel, ujel jsem cca 40 km a taky jsem zkoušel baterii nabít a pořád nic. Napadlo mě jestli to není nastavené na 5 let, aby jste museli vyměnit baterii, ale vozidlo bylo registrováno 19.3.2020. Má někdo nějaký nápad?
    • Pri mojom Kodiaqu Škoda menila olej v DQ381 pri 120tis. km. Asi sa začnem báť keď to tu čítam 😐 
    • Ne, protože vždy když nespustí po otevření dveří, motor startuje, ale nenaskočí 🤷🏽
    • v skodovke ti to nikto neprekoduje ale ako som pisal mozno to prenastavit ide. v tej danej jednotke som samizda videl nejake casove limity ale osobne som to detailne nepozeral. kazdopadne ked sa daju prekodovat veci ze ako dlho ti ma auto reagovat resp povolovat moznost ovladania okien po zaparkovani tak teoreticky by mohlo ist aj toto. musel by si vsak oslovit niekoho kto ma diagnostiku...
  • Vytvořit nový...