Přejít na obsah

Elektrika

3364 témat v tomto fóru

1. Airbag

• 12 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  2. Řídící jednotka motoru

• 6 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
  3. Při startu

• 15 odpovědí
    • 3k zobrazení
  4. el.schemy

• 9 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6.9k zobrazení
  5. el.schemy

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  6. Elektrika

• 7 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
  7. Nefunkční druhý klíč

• 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
  8. palubní přistroj

• 22 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  9. Zapojeni komfortky

• 9 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
  10. autozapalovač

• 4 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
  11. Hlasitost alarmu

• 7 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
  12. Mlhovky - Octavia 1

• 5 odpovědí
    • 8.5k zobrazení
  13. dodelani log. steracu

• 17 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  14. ŘJ el. otvírání oken

• 3 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
  15. Pípák světel

• 14 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
  16. climatronic

• 3 odpovědi
    • 2k zobrazení
  17. Diagnostika radia

• 4 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
  18. Výměna DO

• 8 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
  19. Číslo dílu

• 1 odpověď
    • 1.1k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dobrý večer prajem, chcem sa opýtať, mám problém s mojou octaviiu už asi 3/4 mesiac. Octavia 3 rs 135 kW 2.0 TDi CUNA 2015 ročník Ide o únik chladiacej kvapaliny.  stalo sa to tak, že som šiel po diaľnici trocha rýchlejšie a v tom natlakovalo zrejme nadobku, pričom voda vystriekla až na svetla. Ihneď som šiel na najbližšiu benzínku kde som chladiacu dolial, pokračoval som v ceste, po cca 40/50 km zas aj keď som šiel kľudne. Myslel som si, že ide len o to, že som tomu trocha pridal tak ju vyhlasovalo von. No potom to začalo, občas deň, týždeň nič a občas každý deň aj 2/3 x nezávisle od odjazdených km sa mi buď stratí chladiaca, alebo ako keby niekde ostane a po otvorení viečka sa vráti do normálu, niekedy až vyvrie von z nádobky akoby jej tam bolo extrémne veľa, aj keď nechám auto 2/3 dni stať tak sa nádobka neodtlakuje, nemám olej v kvapaline a ani kvapalinu v oleji, z autá nejde biely, ani iný dym, teraz v zime áno ale len kým je motor studený. Potom žiaden dym. Skúšal som meniť rozvody aj s čerpadlom a robí to stále. Máte nejaké rady ? Nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze keďže každý diel čo to môže byt stojí 300-800€ cca, tak ci sa dá prísť na to, čo to presne môže byt ?   
    • Ďakujem za odpoved Veterán, som tu prvý krát tak ešte poriadne neviem kde sa ako uverejňuje prepáč 😄   
    • To vypadá na problém se samotnou nádobkou nebo jejím víčkem. Ale takhle jen podle popisu, dost těžko hádat.   Nicméně tvůj dotaz měl být spíš tady:  
    • Mám to samý auto, ale ze 6/24. 6.11.2024 jsem byl v servisu na reklamacích, a za dva dny nic neopravili. Následně jsem tam byl ještě 9.12.2024 a znovu jsem tam tuhle závadu ukazoval. Nejde to přepínat, ale naštěstí to funguje jak bych chtěl, tak radši ať to tak zůstane, než aby to fungovalo obráceně, tak jak je to nastavené v systému.
  • Vytvořit nový...