Přejít na obsah

36 témat v tomto fóru

1. Přísady do benzínu 1 2 3

• 66 odpovědí
    • 32.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.3k zobrazení
  2. Cvakanie spojky 81kW

• 3 odpovědi
    • 7k zobrazení
  3. TSI na E85

• 0 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 14.3k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 35.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 6.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 10.4k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 11.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 7.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Super, že se problém podařilo vyřešit. 👍 V diskuzi o bezdrátovém připojení Carplay prosím pokračujte tady:   Případné možnosti, jak této funkcionality dosáhnout u staršího auta, bude lepší řešit kvůli dohledatelnosti tam. 🙂
    • Úplně stejný problém se řeší i v sekci S4. Autorizovaný servis to prostě označí za vlastnost a dá od toho ruce pryč. Může pomoct důkladnější vyčištění brzd a jinak asi jedině výměna na svoje náklady. To je ale u nového auta nesmysl.
    • S bezdrôtovým Apple Carplay alebo Android Auto by si išiel akurát z mláky do kaluže. Ono totiž následne musíš riešiť nabíjanie telefónu, na čo slúži bezdrôtová nabíjacia polička. Lenže tá takmer vôbec nenabíja, telefón sa v nej doslova prehrieva a väčšie telefóny sa do nej ani nezmestia. Takže ja na konci dňa aj tak fungujem cez kábel. 😠
    • Ahoj, ano, pískání brzd je asi novodobý standard. Měl jsem problém s extrémně pískajícími brzdami na své OIV, údajně přehřáty v Alpách, proběhla výměna zadních brzd a je relativně klid, jen občas je stává, že při couvání pískají. Na druhé OIV jsem nechával měnit komplet přední a zadní brzdy, které asi po 10 000 km pískají při couvání vždy a občas písknou i při dobrzďování. Co jsem to tak začal pozorovat, tak to není jen problém Octavie IV nebo Škody, pískají i ostatní auta např. nové X5 apod. Nedávno jsem měl možnost jet Kodiaqem iV, který neměl najeto ani 1000 km a taky pískal. Ono taky hodně záleží na teplotě okolí a hlavně brzd samotných.
    • @osuchy Zeptej se jich, kde je uvedeno že zrovna tomuto autu mají pískat brzdy. Ať už v předávacím protokolu nebo v manuálu. Taky tě mohli poslat pryč, protože to auto si musí "sednout" než se začne opravovat. Ano, viděl jsem na to stížnosti, zkus mrknout na FB do skupin, třeba to tam někdo řešil.  Taky může pískat sůl a posyp ze silnice. Propláchnul bych kola wapkou párkrát hodně intenzivně a dlouho brzdil. Měly by si sednout.
  • Vytvořit nový...