@ExecutedDonut chapu li spravne co pises, kdyz poridim jakoukoliv listu, bude svitit stejne jako ta co tam byla puvodne. At uz to byla jakoukoliv barvou...
@richi661 diky.
Mám teď čerstvě koupený roční Superb III ze ŠA (rv 12/2023) s tou poslední evolucí 2.0TSI 206kW a je to super motor. Předtím jsem jezdil 2.0TDI 140kw 4x4 DSG a rozdíl je na první dobrou cítit. Pokud srovnám tyto dva motory a pominu zhruba světelný rok rozdíl v kultivovanosti a projevu obou motorů, tak ten benzín je klidná síla a pokud se drží pod krkem, tak navíc konstantně zrychluje jako z praku. I když se ploužím jenom tak na čtvrt plynu, pořád je z něj ta síla cítit. Mám doma ještě Octavii III po FL s 1.8TSI 132kw DSG a také proti ní je zmíněná 206kW jako z jiného světa.
Osobně si myslím, že to co zmiňuje Noro44, je akorát rozdíl v průběhu podání výkonu ve smyslu - boost u TDI na vlně krouťáků a rychlá smrt vs. konstatní zátah u benzínu. Nepředpokládám, že by předváděčka za 11tis km "přišla o třetinu své síly". A nebo vyhnat pavouky a ona se srovná...
@Deliberator Levá měděná lišta 655 858 417 BA TNG nebo 655 858 417 BQ TNG. TNG je označení ambientního osvětlení QQ4. Snad je to ten měděný podsvit. Já mám bílé a má označení QQ1. Červené máš ty, tak si zkus zjistit jestli má označení QQ2 v datech o vozidle. Nebo zkusit nějaký autoservis AS, kde by ti to zjistili.
Pravá měděná lišta 655 858 418 CK TNG nebo 655 858 418 EJ TNG pro infotaiment SWING a BOLERO.
Lišta pro infotaiment s navigací 655 858 418 DE TNG nebo 655 858 418 ET TNG.