Přejít na obsah

Elektrika

378 témat v tomto fóru

1. Pojistka č.15

• 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.3k zobrazení
  2. Otackomer

• 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 15.9k zobrazení
  3. COBRA BRIDGE 7918

• 1 odpověď
    • 3.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
  4. zapojení otáčkoměru

• 1 odpověď
    • 4.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
  5. keetec ts13 a cz do 4-t

• 1 odpověď
    • 6.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.5k zobrazení
  6. Kabely pod kastlikem

• 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
  7. Startování ba Felícii

• 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.9k zobrazení
  8. Problém s alarmem

• 1 odpověď
    • 4.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.9k zobrazení
  9. Stále napätie

• 1 odpověď
    • 4.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ano, je to scala v akčnej výbave drive, kde multifunkčný volant je za príplatok. 
    • nemá multifunkčný volant?   Skoda scala 2025 se dela i bez multifunkcniho volantu? ChatGPT řekl: Ne – u Škody Scala 2025 je multifunkční volant (MuFu) standardní součástí všech výbavových úrovní od základní „Selection“ výše. Včetně nejlevnějších konfigurací, kde je aktivní tempomat i rozpoznávání dopravních značek, je volant vždy multifunkční, jak uvádí Škoda ve svém konfigurátoru racek.skoda-auto.cz+11ul.skoda-auto.cz+11driveto.cz+11. I v modelech “Drive” nebo “Top Selection” je patrně volán MuFu kožený (někdy i vyhřívaný), což potvrzují různé bazarové i skladové nabídky vozu kudrna.skoda-auto.cz+4racek.skoda-auto.cz+4driveto.cz+4. Zkrátka: Scala se nedá běžně pořídit bez multifunkčního volantu. Pokud vám jde o jiný design nebo méně funkcí, zvažte swap volantu od autorizovaného servisu, ale u nových vozů je MuFu volant prostě standard.
    • Dobrý den všem, sice nemám produkt, který máte na zkoušku, ale zakoupil jsem produkt K2 Vapron (aladinova lampa). Jedno světlo se mi podařilo docela dobře, a druhé stojí za prd. Na druhém světele mi roztok vůbec nechytl a vytváří mi to kapky. Světlo je stále zašle ale ne žluté. Světlo jsem odmastil přípravkem na brzdy. Dělal jsem to na obou světlech, ale jen na jednom to nejde. Jsou místa kde to chytlo ale někde ne? Vybrouseno na 3000. Nevíte co dělám špatně? Děkuji za odpověď. Adam
    • Jo, posunul jsem ji a teď je o malinko výš. Sice mi zpoza zrcátka vystupuje víc, ale zase tolik nevykukuje spolujezdci do zorného pole. 
    • Tak můžu potvrdit že částka za opravu 4000+ je hodně dobrá cena. Roomster 2009 1,4 také blikající displej Climatronicu a chyba 4F9.   Nabídka v dobrém servisu po diagnostice (vada ŘJ) byla cca 7000 pokud to bude jen řídící jednotka a 9000 nebo prostě pod 10000 pokud se bude preventivně měnit ŘJ i ventilátor.  ŘJ jedině VEMO aby to prý za půl roku nedělali znovu. Ale sami mě řekli ať sháním nějakého garážníka který to udělá levněji že je jim jasné že u staršího auta je taková investice relativně vysoká.  Jednoho šikovného mechanika znám ale prostě neměl čas takže jsme si počkali. Ventilátor zpočátku foukal, jen se neřídil nastavením ale přidával a ubíral si tak nějak podle svého, klima nechtěla naběhnout hned po zapnutí ale rozběhla se třeba po 10km. Jezdit se s tím dalo ale postupně se to zhoršovalo. Dnes už vyměněno a je to super. Preventivně jsme vyměnili i ventilátor a myslím že jsem udělal dobře, přeci jen 16let stáří.  Cena: ŘJ Vemo cca 1700kč Ventilátor Febi Bilstein cca 2000kč Práce řekl si o 2400, dostal 2500 Součet cca 6200kč    Výsledek opravy je parádní, klima fouká studený vzduch pár vteřin po nastartování, ventilátor Febi vůbec není hlučný a konečně fouká dle nastavených hodnot na displeji. Pokud to tak vydrží tak to bude paráda.      
  • Vytvořit nový...