Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Autohifi

1. Zahájeno uživatelem bobo,

můj kolega v práci má problém s autoradiem-nemáte schéma origo zapojení kabelů odkud-kam vedou-je to 1.3 r.v.96-díky

2. Zahájeno uživatelem vitor,

Jaké reproduktory se používají do středového panelu. 13 cm je malé a 16,5 je velké.

• 9 odpovědí
    • 21,6tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem standa 2,

Prosím o radu mám anténu z vysílačky u zadního okna tak asi 80 cm - 90 cm dlouhý prut a kabel originál od rádia na felicii .Nechá se nějak změřit zdali je to vyhovující na příjem v pásmu FM pro rádio ? Pak se chci zeptat jakou mám koupit anténu , zdali obyčejnou bez zesilovače ( JAKOU DOPORUČUJETE ) nebo k ní zesilovač dokoupit - přidat do vedení . nebo zase nějaký komplet dohromady , ale ne originál . Měl jsem tam kdysi originál a ta mi při bouřce přestala fungovat a ani to moc nefungovalo .

• 10 odpovědí
    • 20,1tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem medrdan13,

Dobrý den, zůstalo mi doma rádio z Fabie 3. Generace a rozhodl jsem se ho nainstalovat do své Felicie. Po instalaci, kterou mám pocit jsem provedl velmi po svém, tak mi tedy rádio hraje, jediným problémem je že bych rád využíval bluetooth, který po mně vyžaduje zapnutí klíčku zapalování. Toto mi říká stále i přes nastartovány motor. Poradí mi prosím někdo jakým způsobem spárovat zapalování a bluetooth v rádiu? Děkuji

• 1 odpověď
    • 17,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Stene,

Dobrý den, ahoj.. Sháním nové rádio do naší nezničitelné felicie. V autech se nevyznám a v elektrice už vůbec ne. Proto žádám Vás, odborníky, zda by jste mi nepomohli vyhledat rádio, které mi v našem stroji bude fungovat. Vůbec nevím, jestli jsou u rádiíí různé patice, zapojení a jiné kravinky. Pokud budete potřebovat něco vědět, ptejte se! Rád odpovím. Budu vděčný za každou odpověď.. Děkuji mockrát a omlouvám se za hloupý dotaz, ale moje zaměření je trochu jiné než na auta. S pozdravem, Kittler

6. Zahájeno uživatelem Silverados,

Nazdar, pokusel se uz nekdo upravit prostor v palubce tak, aby tam vlezlo 2DIN autoradio? Uvazoval jsem dat pryc popelnik, zastrcku (ta prijde jinam) a pokusit se to nejak propojit, sehnat ramecek z jineho auta ,poupravit at pasne a dat tam radio. Ale nez se do toho pustim, tak bych rad vedel zda se uz nekdo o to pokousel.

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 13,2tis zobrazení
  7. Ahoj. Vyndal jsem rádio z Felicie (kazetový Phillips) a místo něj bych chtěl dát klasickej kastlík-odkládací přihrádku. Slyšel jsem (jedna bába povídala) , že prý ve Feliciích s výbavou holobyt něco takovýho bylo. K mé smůle však objíždím vrakoviště a šrotiště a né a né trefit na tuhle věc. Všude maj buď rádio nebo díru bez rádia. Potřeboval bych aby se ta přihrádka přidělávala zespoda dvěma šroubama jak je to vidět na fotkách. Neválí se někomu doma? Nebo se ženu jen za bájným jednorožcem kterej ve skutečnosti neexistuje? Pavel

• 1 odpověď
    • 5,5tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem skoda_felicia,

Zdravím. Potřeboval bych poradit ohledně autorádia. Poslední dobou mi blbne (nejedná se o originál). Zapnu a chvíli hraje, ale stačí zapnout blinkr nebo přepnout na dálkové světla a rádio se samovolně vypne a znova zapne, vypne, zapne. Nevěděl by někdo čím by to mohlo být? Díky.

• 5 odpovědí
    • 20,2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Martinsul,

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li nevíte jaký může být u tohoto rádia problém: Rádio nelze vypnout, ani při přidrzeni tlačítka pro vypnutí a ani při vypnutí klíčku. Dekuji Skoda Felicia 1.3, r.v. 99

• 3 odpovědi
    • 5,5tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem AndrewV,

Zdravím přátelé, hledal jsem snad všude a nikde jsem nenašel ucelené téma, kde by se dala dohromady všechna radia co se dávala do felicií. Vím že to byly modely od Blaupunkt (Verona, Casablanca, ACR) a nebo ještě Grundig. Mohli bychom tedy dát ve spolupráci nějaký seznam rádií? Popřípadě včetně fotek přímo vašich rádií nebo různě z internetu? Děkuji všem znalcům a fanouškům za příspěvky.

• 1 odpověď
    • 8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Lesiel,

Zdravím, v prvé řadě bych vše rád vysvětlil, nějakými záhadnými silami mi autorádio v klidovém stavu žere 30 a vice amperu to znamená že ráno když dojdu k autu tak je mrtvé. Pokoušel jsem to řešit knoflikem. Ale k tomu co chci. Chci mit třeba kolébkový spínač který když vypnu tak autoradio přestane žrát baterii a pak když ho zapnu tak aby se mi autoradio samo zaplo a paměť kterou jsem tam měl jako nastavní a u flešky na jaké pisničce sem skončil atd aby se vše vratilo jak bylo, lze to nějak udělat? Dále já mam autoradio nějak zahadně zapojené na centrální zamykání, když vytáhnu jednotku nebo pojstku centrálu nefunguje radio, tohle jsem trochu nepochopil.

• 3 odpovědi
    • 14,5tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Kosiik,

Zdravim Prosim o radu jak zapojit reprodukroty na škodě felicii hatchback nejake kabely tam sou natazene ae nwm kde konci prosim o radu dekuji

• 9 odpovědí
    • 19tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Jezha,

Cau lidi, potrebuju radu protoze sem v koncich zapojil sem subwoofer a po nastartovani mi škvrčí píska nebo nejaky takovy divny zvuk čím víc přidaávám plyn tím víc píská nevíte čím by to mohlo být???

• 4 odpovědi
    • 11,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Mokros,

Zdravím odborníci ... Potřebuji poradit, nevíte nebo neznáte tento subwoofer popřípadně výkon a značku nic na Subwooferu není ani zevnitř a ani výrobce jen to potřebuji pro info ať vím díky moc

• 5 odpovědí
    • 11,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem rape,

Ahoj, pokaždé, když natočím studenou feldu, tak se mi při překročení dvou tisíc otáček vypne autorádio, když uberu plyn, tak rádio naskočí, takhle blbne až do zahřátí motoru. Vyzkoušel jsem i jiné rádio a dělá ty samé věci. zapojení kabelů mi kontorloval autoelektrikář a říkal, že vše je v pořádku. Nevíte co by to mohlo dělat?

• 40 odpovědí
    • 42tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem muty,

Zdravim vsechny, mam nejspise dosti laickou otazku, ale priznavam ze tento obor mi neni prilis znamy. Od posledniho ukradeneho radia z me feldy jsem nove neporizoval a tedka mi zbyl navic jeden chytry telefon, ktery bych rad pouzil misto autoradia (prehravani mp3, navigace atd). Z telefonu v pohode dostanu 3,5 jackem linkovy vstup, ale nevim jak to dostat do reproduktoru. Staci pouze redukce na patricne jacky? Diky moc za odpoved!

• 3 odpovědi
    • 10,5tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem alchymista,

Ahoj, Nevíte jak oživit rádio EGF 677 FUN 1,6 ve Felicii (r.v.1998), které po vyjmutí baterie nechce hrát a na displeji píše CODE? Ono přece jenom někde kde to odblokovávaj dávat 500,-, když to rádio takovou cenu ani nemá je dost divné

• 5 odpovědí
    • 13,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem manduss,

Ahoj, nemáte někdo možnost zjistit kód k tomuhle rádiu? Je to rádio ze starý kamarádovi Felicie a po výměně baterie chce kód... Serial Number : BP1761N7014513 Part Number 7641761512

• 1 odpověď
    • 12,9tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Leonardus,

Zdravim, nemate nekdo navod jak si udelat kazetovej adapter? Nekde jsem ho videl ale zaboha ho nemuzu najit, dik za odpovedi.

• 9 odpovědí
    • 22,2tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem urna_,

cau. chtel jsem se zeptat jaky mate repra vzadu ve felicii kratke? mate ve dverich nebo v plate? muzete nekdo naky doporucit? chcu aby to melo aji trosku basy diky

• 3 odpovědi
    • 12,1tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Smajda,

auto: škoda felicia 1.3Mpi 98rok(nová maska) závada: má tendenci strácet signál když člověk jede, tak jak kdyby projížděl pásmy signálu že to jakoby "kmitá" a zdá se mi že to nechytne moc stanic... typ rádia: jakejsi starej kazeťák, nemá zezadu isokonektory ale jsou tam jen dírky na 2 reproduktory a ještě napájení + - a jeden kolík na který jde + po zapnutí rádia, po vypnutí nic. na tom tu anténu mám zapojenou Zdravím lidi, mám tu dotaz na nějakýho eletrikáře, potřeboval bych poradit, jak mám zjistit jestli je dobrý zesilovač co je v patce antény. Napájení mám zapojený na spínaný + po zapnutí rádia, dnes jsem měřil i odběr a zdá se mi že to má celkem málo 0,24mA (když …

• 5 odpovědí
    • 13,2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem MX5,

Zdravim hosi. Je to taka banalita ale aj tak. Sice mam doma servisny manual k Felicii ale potrebujem vybrat autoradio. V manuali pisu ze red vybranim treba zistit kod. Problem ze nepisu ako. Vie mi niekto poradit? Budem velmi vdacny.

• 5 odpovědí
    • 15,1tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Rudolf82,

Ahoj, či dobrý den, sháním plasty do předních dveří na reproduktory na Škoda Felicii, cenu nabídněte, předem moc děkuji, po případě mě kontaktujte na emailu rolfik43@volny.cz

• 0 odpovědí
    • 11,1tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem serz,

Nezkoušel někdo dát do Filcky origo Škodovácký rádio Symphony (montované ve Fabiích a Octaviich)? Bude to vůbec fungovat nebo to potřebuje CAN bus?

• 6 odpovědí
    • 12,7tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Bedrich,

Prosím poraďte jak jsou zapojeny jednotlivé piny u autorádia Blaupunkt Casablanca Škoda na ISO konektoru "C" 10 pinů. Mám měnič který má výstup na 8 pinovém konektoru (samec) DIN. Potřebuji si vyrobit redukci. Rádio Blaupunkt umožňuje přímé připojení CD měniče. Měnič který mám je typ LXF4160BA. Díky všem kdo mi jsou ochotni pomoci.

• 0 odpovědí
    • 11,1tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.