Interiér
258 témat v tomto fóru
-
-
-
Setkal jste se někdo s mokrým kobercem u řidiče u středového tunelu? Vlhký je jen flek asi 20x20cm. U prahu dveří je suchy? Mám gumové rohože a voda z nich nenetekla pod ně. Připadá mi jako by voda natekla průduchem topení, v servise jsem zatím nebyl nemám čas a hlavně to celý rozhrabou a uz to nebude jako z fabriky. Díky za případné info.
-
-
- 4 odpovědi
- 8,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, myslíte že to bude pasovat i když mám mezipodlahu? Díky
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, ve středu jsem převzal auto... a včera při prvním úklidu jsme si všimnul, že na sedadle od spolujezdce je zřejmě špatně napnutá látka - viz foto. Neřešili jste někdo? jsem celkem detailista a toto mi vadí ... jen nevím co bude obnášet případná reklamace.. ať neudělají více škody než užitku.. díky za postřehy
-
- 2 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, Narazil jsem tady na foru na přispěvěk : http://forum.skodahome.cz/topic/58801-osv%C4%9Btlen%C3%A9-ovlada%C4%8De-ofuk%C5%AF-v-palubn%C3%AD-desce/ a zajímalo mě jestli se to dá dodělat i do OIII? neřešil někdo?
-
- 5 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-
-
Nema niekto navod,ako demontovat A stlpik pri okne na pravej strane?Nieco mi v nom trochu vrzga.
-
- 14 odpovědí
- 24,3tis zobrazení
-
-
Můžete mi poradit jak demontovat zadní krytku středového panelu u octavie III, nemůžu ji dostat ven. Nemáte někdo foto krytky z druhé strany.
-
- 0 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Nestretol sa niekto s problémom u Octavia III s čudným zvukom idúcim buď z volantu od airbagu alebo od budíkov pri jazde po malých nerovnostiach na cestách to vydáva zvuk asi búchanie plast o plast..... Bol som v servise tak nevedeli nato prísť skúšali aj vybrať airbach a aj napriek tomu to stále robilo tak vybrali budíky a nastriekali tam trocha oleja ale stále to búcha a nevedia to v škodovke odstrániť..... Skúsim ešte vybrať budíky a oblepiť ich izolačnou páskou aby boli osadené natesno lebo momentálne aj keď sú prikrutene tak sa dosť pohybujú.....
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Můžete někdo doporučit konkrétní termohrnek (na kafe/čaj) do OIII? Ty, které se mi zatím dostaly do rukou jsou buď moc vysoké (musím si nepřirozeně kroutit ruku při řazení) a nebo mají spodek, který se rozšiřuje a nedají se dobře nacpat do držáku na středové konzole (byť průměr dole odpovídá průměru díry). Hrozně blbě se to vybírá: v obchodě mi to asi nepůjčí do auta na vyzkoušení a v e-shopu už poznám úplný prd. (podotýkám, že mám sedadlo úplně dole, tj. moje relativní poloha vůči řadící páce je jiná než u někoho, kdo ho má vypumpované až ke stropu)
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Rád bych do své OIII (manuální klima) jednoduchý a elegantní vnitřní teploměr, viditelný pro řidiče. Máte někdo tip?? Na netu jsem zatím nic vhodného nenašel. Děkuji za informace
-
-
- 6 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
-
-
-
Zdravím všechny, Nevíte kde se dají za rozumný peníz pořídit černé plasty z interiéru jako je prahový plast, spodní část b sloupku atp? černý strop a kryty vrchní části a,b,c slopku uz jsem nasel ale tyto plasty nikde (kromě objednáni u dealera)
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj, nevíte někdo kde se nachází průchodka z motorového prostoru do interieru? Chci ji použit pro tažení plusového kabelu k zesilovači. Děkuji, pokud by bylo nějaké schéma, vůbec bych se nezlobil
-
-
- 1 odpověď
- 2,6tis zobrazení
-
-
Zdravím ve spolek, má už někdo z Vás praktické zkušenosti s tímto příslušenství? Jedná se o vnitřní zpětné zrcátko viz obrázek z katalogu příslušenství 01/2014. Toto příslušenství by mělo být k dispozici během prvního čtvrtletí 2014 a to se nám pomalu chýlí do konce. Zajímalo by mě, jak je to zrcátko ve skutečnosti vůbec velké, zda jsou v tom děti dobře vidět a zda toto zrcátko neoslňuje v kombinaci se samozatmavovacím vnitřním zpětným zrcátkem? Už jsem toto příslušenství honil v roce 2013, ale to to chlapci z Boleslavi ještě neměli dotažené.
-
-
- 24 odpovědí
- 10,2tis zobrazení
-
-
V poslední době mi začaly vrzat sedačky v místě, kde se "kůže" na boku dotýká toho plastu. Řekl bych že je to prostě vlastnost, ale docela mi to štve. Nesetkal jste se někdo se stejným problémem?
-
- 11 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
Chlapi, nevíte někdo, kde se dají sehnat plakety na páky stavění sedadel s logem VRS? Hledal jsem po všech čertech a nenašel jsem a nebo jsem hledal blbě. Díkec
-
-
- 7 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, potřebuji poradit jak sundat ozdobné lišty dveří předem děkuji za rady.
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, líbí se mi nápad držáku na telefon v prostoru určeném pro kelímky na nápoje, ale nelíbí se mi že je pouze na menší telefony... Neví někdo prosím o něčem podobném který pojme větší telefon? Díky za tip.
-
-
- 10 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
-
-
Zdravím chlapci. Včera jsem absolvoval delší projížďku (asi 300 km) v OIII kombi a nemůžu si pomoct, ale zadní sedačky mi nevyhovují. Jsou dost nízko ukotvené a mají krátký sedák. To že tam má člověk dost místa kolem sebe je fajn, ale co to pomůže když sedačky stojí za prd. Navíc mi přišlo, že boční okna jsou celkem malá a já si tam trochu připadal jak v tanku. Jaké máte zkušenosti s cestováním na zadních sedadlech, hlavně teda na delších vzdálenostech? Edit: Omlouvám se, omylem jsem to vložil do sekce o OII. Mohl by to někdo přesunout. Děkuji
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
Zdravím, nemáte někdo zkušenost, zda do combi, kde je dvojitá podlaha, lze umístit plastovou vanu popřípadě ten oboustraný koberec? Není tam nějaký zádrhel? Díky
-
-
- 7 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Čau. Loketní opěrku mám standardně v první přizvednuté poloze. Několikrát se mi stalo, že mi prostě spadla zpět dolů. Ovšem, když je přizvednutá a jen se na ní zatlačí tak se ani nehne. Včera se mi povedlo zjistit, že je to způsobeno vibracemi. Když jedu po kamenité cestě, nebo do opěrky klepu s jistou frekvencí, tak prostě spadne zpět do spodní polohy. Pozorujete někdo něco takového? Já jen jestli je to vada mého kusu a mám zkusit reklamaci, nebo je to vlastnost a nemám s tím ztrácet. Dík.
-
- 6 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, před řadící pákou je umístěna schránka na telefon, má to někdo změřené? Jedná se mi o to, zda se tam vejde Samsung Note II - o rozměrech 151 × 81 × 9,4 mm. Díky.
-
-
- 47 odpovědí
- 8,8tis zobrazení
-
-
RS-ari a ostatni, uz jsem se ptal par lidi v poste, ale nikdo podobny problem nema a nez se zacnu hadat se servisem, chci to mit potvrzene od co nejvic lidi. Mam RS TDI, vyr. 12/2014, manual, sound generator. Od zacatku jsem mel v krajni poloze plynoveho pedalu kratkou vuli s vyssim odporem pri doslapu. Proste kdyz seslapnu plyn na podlahu - kdy dava setrvaly odpor, tak na podlaze je tam jeste mini prostor, kde ten pedal ma odpor vetsi. Byl jsem s tim ted na reklamaci a v servisu mi rekli, ze je to vlastnost vsech RS. Pry neco s tim Sound generatorem, bla bla bla - chlap nevedel, ktera bije. Muzet mi to potvrdi/vyvratit? V normalni oktavce, co jsem zkousel na salonu t…
-
-
- 30 odpovědí
- 10,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, má někdo v interieru dekor imitace dřeva? Jak to vypadá naživo - aspoň trochu obstojně? Díky
-
- 6 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Co na něj říkáte? Volali mě ze škodovky s tím,že modelový rok 15,bude osazen novým tříramenným volantem (šišatým). Tak se mě ptali jestli ho chci nebo,ne.Tak nevím,protože naživo asi nebudu mít šanci ho vidět.
-
-
- 48 odpovědí
- 11,6tis zobrazení
-
-
Tedy všichni víme, že OIII (krátká) má ve své kategorii kufr obrovský. Což od pohledu už v porovnání s předchozími auty vidím okamžitě (Seat Cordoba 450 litrů, Seat Toledo 550 litrů, VW Jetta taky něco přes 500). Ale teď se balíme na dovolenou a jenom zírám. Chceme brát 2 kola a nechce se mi tahat zahrádka. Zároveň nechci mít sklopená zadní opěradla, aby nebylo vidět co v autě je, když cestou k cíli budeme někde přespávat. Jinými slovy jsem potřeboval napěchovat 2 kola čistě do kufru, s platem normálně uloženým. Z toho jedno kolo má rám 29" a k tomu samozřejmě kola 29. Takže sice jsem obě kola z obou kol sundal a rám 29 se do kufru vešel! Pak jsem tam naskládal 4 x kola, …
-
- 1 odpověď
- 3,1tis zobrazení
-