Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem Rady4,

Nemuzu prijit jak se da odklopit (pokud to vubec jde) a nebo demontvat zadni sedak. V navodu jsem tuto informaci nikde nenasel.

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 74,2tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Jirka 1985,

Zdravím všechny, potřeboval bych radu s rozebráním tapecírunku řidiče na O3 2018 FL. Včera jsem se pokoušel na tapecu řidiče sundat tu vnější velkou krytku madla řidiče horní a střední část šla jednoduše ale ta spodní opravdu nechtěla. Zespoda dole jsem nahmatal na krytce drážku ale nevím jak a co mám na sundání použít abych si nepoškodil celou krytku. Děkuju vám za radu. Ještě bych Vás chtěl požádat jestli by jste mi sem nemohli dát rozkreslení tapecu řidiče i s et čísly abych případně věděl když si ji poškodím pod jakým číslem si mohu novou krytku objednat a zároveň bych viděl co tam vše je atd. Děkuju.

3. Zahájeno uživatelem cyber,

Prosím radu, zjistil jsem na OIII prasklinu na plexiskle v levém rohu, 3 mm od okraje. Jak demontuju přístroje, případně jen to plexi a vyměním? A kde sehnat nové plexi?

• 3 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Claw,

Umíte někdo sundat opěrku hlavy u řidiče na Octavii III ? Cloumám s tím tam a zpátky a nic .... Dík.

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 31,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem AlikP3,

Kvuli castym incidentum v praci sebou musim prakticky neustale nosit notebook. Nedavno bohuzel doslo k vykradeni auta a zmizel mi batoh vcetne dokladu. Napada vas misto v aute, kde by slo pouzit lankovy zamek viz obrazek nize ? Ja zatim na nic lepsiho nez bezpecnostni pasy (ridic/spolujezdec) neprisel. Batoh umistit ze zadni strany sedacky a uchytit dole. U ocelovych ok na uchyceni site v kufru si myslim nebude tolik prostoru na uchyceni.

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem iviak,

Ahojte. potrebovol by som od nejakeho ochotneho cloveka objednavacie cislo spatneho zrkadla s Asistent dálkových světel (FLA). Cislo je na spodnej strane zrkadla. Potrebujem zrkadlo iba s tou jednoduchou kamerou na automaticke prepinanie dialkovych a stretavacich svetiel. Dakujem.

7. Zahájeno uživatelem Jirka 1985,

Zdravím všechny, věřím že by to mohlo pomoct mě i všem ostatním. Chtěl bych si nechat vyčistit klimatizaci aby se nevytvořil zápach. Používám spreje ale stejně by to chtělo důkladně ozonem. Můžete mi poradit kde v Praze nebo v okolí Staré Boleslavi čistí klimatizaci Ozonem? Může to být i servis Škoda. Mátě někdo s nějakým servisem dobré zkušenosti? Napište prosím a pomůžeme všem. Děkuju.

8. Zahájeno uživatelem AlikP3,

Nenarazil nekdo nahodou na akrylatovy kit/formu pro zabudovani tabletu do palubni desky ? Nasel sem jen nekolik firem v USA co to delaji. Vzhledem k nejistemu vysledku se mi za to nechce davat skoro 5tis :/

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Sutik,

Zdravím do zapalovače-zásuvky na středovým tunelu mi vypadla plastová kokotina z nabíječky a je někde pod tunelem. Zkoušel jsem vyhnout boční plastny ale nevypadla. Nevím jak to rozdělat. Vyndal jsem koženku z řadičky a nic nevidím. Nejde vydělat nějak ta zásuvka nebo ten menší boční plast? Ve předu je hvězdička a drží ještě u prostřed k tomu celku a zobáček je vidět u tou šajtkou ale nwm jak ho vycukat nahoru dolu to nereaguje a nechci to silou zničit. Diky za rady nebo návody já žádny nenašel.

• 2 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Brady666,

Zdar, včera jsem měl sklopený zadní sedačky a levá část (1/3) v pohodě, ale ta druhá část (2/3) se mi po zaklapnutí nevrátila zpět taková ta informativní pojistka, že je sedačka zajištěná... když odklopím druhou stranu, tak jde pojistka zamáčknout rukou a pruží, na tý rozbitý části je nějaká zaseklá a vůbec se nehne... nesetkal jste se s tím někdo? Nevím jestli jde sundat např. ten vrchní kryt u toho madla, nechci za to moc brát, abych něco neurval.

11. Zahájeno uživatelem Schrapnel,

Ahojte, ako dokážem demontovať dvierka tejto schránky? Potreboval by som tam umiestniť zariadenie na "chytré auto". OBD2 predlžovák mám, ale chcem to nejak viesť pod plastami .. Na focuse som vedel tie vierka po bokoch stlačiť a celé vyklopiť, tu mi to nejde a nerád by som niečo ulomil. Ďakujem

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Kristýna Švecová,

Dobrý den, měla bych dotaz, jestli někdo z Vás nevíte, kde sehnat plaketku do volantu RS (obrázek přikládám). Na internetu to je k dostání jen na jednom e-shopu v ceně cca 2.500 Kč. Díky za rady.

• 5 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem qvecko,

přestali mi fungovat tlačítka paměti a vubec nereagujou, ale sedačka jinak funguje. Už se mi to jednou stalo a to jsem vyndal tlačítka odpojil a znova zapojil a vše šlo ale ted už nejde vubec.

14. Zahájeno uživatelem gabrielroman,

Zdravím. Keďže som kúpil auto bez výhrevu sedačiek tak by ma zaujímalo, ako je to s tou predprípravou. Je už výhrev v sedadlách namontovaný a stačí vymeniť ten panel kde sa to ovláda? Alebo treba meniť aj sedačky? Výbava je ambition Ďakujem.

• 2 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem samurai,

Jak v mých očích nemá Octavia 3. generace v porovnání s předchozí generací žádné nedostatky, tak tahle nálepka na cloně u spolujezdce mě (a hlavně mojí ženu) vytáčí. Jsou tam vlastně dvě, na každé straně jedna. Asi protože dvě jsou lepší než jedna. A hlavně jsou tam nalepené tak, že jsou zažrané do materiálu clony a nedají se jednoduše odlepit. Nebo ano? Povedlo se to někomu, bez destrukce clony? Zatím to vypadá tak, že koupím novou clonu bez samolepek, ale stojí asi 1400 Kč a to mi přijde dost. Samolepku s instrukcemi jsem si už prohlédl, zapamatoval a rád bych se jí zbavil. Vzpomínám si, jak jsem se té samolepce na vnitřní straně clony smál u Hyundaie ix20, že je t…

16. Zahájeno uživatelem Patrik1971,

Chcem si dat presit bielou nitou lemovanie na manzete radiacej paky dsg prevodovky.Vie niekto,ako ju vytiahnut a ako dat dole tu hlavicu?

• Pozitivní
    • 15 odpovědí
    • 9,4tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Delphin,

Dodělával někdo dělicí síť do zavazadlového prostoru? Zajímalo by mě, jestli jsou ve střeše standardně úchyty a stačí vyměnit tapec stropu nebo jestli je jinak karoserie z výroby.

• Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 11,6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem HrnecPajel,

Ahojte, koupil jsem si Octavii 3 a až pozdě jsem zjistil, že u zadní řady nejde sklopit podsedák, ale pokud chci vytvořit rovnou plochu, musím ho natvrdo vyndat. To vytahování a nasazování zpět je docela opruz. Je nějaká možnost vyměnit tu pevnou řadu, za vyklápěcí? Měl jsem to tak na předchozím autě, Octavia 2 a tak nějak jsem to bral za samozřejmost. Díky za tipy.

• 2 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Dreamz,

Dobrý den chci se zeptat mám multifunkční volant triramený dsg a chtěl byxh ho vyměnit za sportovní zkosený rs, ale všiml jsem si že má jiné rozpoložení tlačítek, voice má nalevo zatímco já ho mám na pravo, není problém přehodit do nového volantu tlacitka ze starého ? Dekuji.

20. Zahájeno uživatelem koudy71,

Ahoj chci se zeptat, jestli jde vyměnit jen samotné odblokovací tlačítko na řadicí páce, nebo musím vyměnit celou hlavici. Mám na horní hraně oloupaný chrom a řeže do ruky :)

• 2 odpovědi
    • 3,7tis zobrazení
  21. Host Ulipek
    Zahájeno uživatelem Host Ulipek,

Ahojte, Viděl jsem na fotkách že na RS někteří jedinci mají zadní prahové lišty RS.. Nicméně podle VIN je v Etce nikde nenajdu.. A to ani bez VIN čísla při manuálním hledání.. Je to vůbec originál? Popřípadě setkal se s tím někdo? Máte je i vy na autě? Díky!

22. Zahájeno uživatelem fatter,

Ahojte, mam taký blbý problém.Ked pustím silnejšie ventiláciu, fučí vzduch von popri dverách, a dokonca dvere ked nie sú zabuchnuté, skoro ich aj otvorí. Zažili ste už niečo také?? OIII kombi r.2017

23. pokusil jsem se demontovat levou sluneční clonu u octavia 3, ale nenašel jsem způsob jak ji vymontovat z vozidla

• 9 odpovědí
    • 13,7tis zobrazení
  24. Zdravím, koupil jsem Oct III ze společnosti, která ji pronajímala a na plastové krytce je zabudován nevzhledný knoflík, kterým si zřejmě uživatel přepínal soukr/služ jízdu. Sehnal jsem nový plastový díl, ale potřeboval bych poradit s demontáží, abych něco neulámal. Poradí někdo, popř. nemá někdo návod, foto atd.? Díky všem

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 14,2tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem MartinGelnar,

Ahoj, da se "jednoduse" vystredit sloupek rizeni? na leve strane skoro prileha, na prave je cca 1cm dira.. ve vysledku je volant citelne vlevo a clovek sedi nakrivo... Diky za rady Martin

• 3 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.