Přejít na obsah

Interiér

254 témat v tomto fóru

• 6 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
  1. Vana do kufru G-TEC combi

• 1 odpověď
    • 2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2k zobrazení
  2. Rozdělání sedadla

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.3k zobrazení
  3. Volant alcantara

• 14 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
  4. sklon sedáku sedačky řidiče

• 16 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
  5. Drnceni od topeni

• 5 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 6.7k zobrazení
  6. Prašnost v interieru.

• 11 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  7. Rezerva / sada na opravu defektu

• 7 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
  8. Logo Canton

• 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 10.9k zobrazení
  9. predne sedacky

• 6 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
  10. Dekorační lišty L&K

• 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Jestli ten displej to udělal jen jednou, těžko se někde hledá chyba. Pokud by se to ale začalo občas objevovat, je to potřeba řešit. Příčin může být několik od slabšího napětí baterie a zakolísání napětí až po SW, případně HW. Každá součástka se vyrábí v nějakých mezích tolerance a někomu se může objevovat nějaká závada a někomu jinému zase jiná na stejném autě. Někdy je to o štěstí na vyrobený kus.
    • Nezakládej stejná témata všude možně na fóru! Duplicity jsem smazal.
    • Tak hotovo. Couvacky a zem jsem propojil z leveho svetla (nebo mate kostrici bod v horni casti dveri). Kabel pro leve a prave pozicni svetlo je potreba protahnout nahoru dvermi do pruchodky (tady bacha, ma zapadku, kterou musite z vnitrni strany uvolnit vhodnym nastrojem, nelze to proste vyrvat) a pak staci malicko odtahnout tapec stropu u zadniho tesneni a sundat D sloupky, kabel jde pak protahnout dolu k te mrizce co je u svetel v kufru, ta jde snadno vyndat a zde napojite na stavajici konektory (pin 1)   Nejhorsi je to spojeni novych kabelu ke stavajicim osazenym pinum, neco jsem pajel a dokazal narvat do toho konektoru, pak jsem ale prisel na tohle a to je brnkacka https://www.prumex.cz/rychlospojka-kabelova-0-5-0-8mm-cervena/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAqrG9BhAVEiwAaPu5zkVijeq--xIZImVdsAY-UcMaqeSWfaWwEw75pY8NsCtS3kP_gcXMERoClKQQAvD_BwE     P.S.: v horni casti patych dveri jsou dva 10pin konektory, kde jsou ta svetla dle manualu vyvedena, ale samozrejme to neni vubec osazene, takze musite protahnout celou trasu az k tem vnejsim svetlum 🙂     piny konektoru NOVYCH svetel ------------------------ leve 1 koncove svetlo 2 zem  3 couvacka  4 mlhovka    prave 1 koncove svetlo  2 zem  3 couvacka  4 ---   piny konektoru STARE svetlo ------------------------ leve 1 zem hneda 2 couvacka cernozluta 3 mlhovka sedobila
    • Nejspíš mi spadl šroub do sání při jeho čištění a poté po půl hodině klidného chodu motor trochu zhlučněl pak zase jel normálně pak jsem to chcípl a pak za 10minut nastartoval a po 5sekundých od startu zdechlo a teď už nestartuje a vydává takový zvuk. Má cenu se v tom ještě hrabat? asdads.mp4
  • Vytvořit nový...