Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Exteriér

1. Zahájeno uživatelem Lada1982,

Ahoj, nevi nekdo, zda ostrikovace svetel bezi jen pri zapnutych svetlech..? Zda se mi, ze kdyz jsou zapnute jen denni, svetla se neostriknou

2. Zahájeno uživatelem jambo02,

Dobrý den, prosím o radu jak demontovat nebo spíše dotáhnout zpětné zrcátko. Když jsem jel do práce, tak nějaký dobrák proti mě vyletěl ze zatáčky v protisměru a trefil mě do zrcátka, ani nezastavil. Děkuji za rady.

• 1 odpověď
    • 3,5tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem kysa,

Ahoj, pokaždé když umyju auto, tak jsem potom vždy akorát naštvaný. Ze zrcátek vytřu co nejvíc vody, ale vždy tam asi něco zůstane a pak to vytýká po dveřích dolů a je tam čůrek nebo při jízdě to lítá po bočních oknech, po dveřích. Řešil někdo tento defekt zrcátek? Díky

• 8 odpovědí
    • 2,6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem vikoluka,

Prosím vás, nevíte k čemu služí tento šroubek u mechanismu zámku dveří. trčí asi 4mm ven o plechu, ale zatím nic nepoškrábal. .

• 0 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem xx30,

Nemáte někdo tušení kolik stojí ten zadní plastový difuzor pod nárazníkem. Dnes jsem couvnul do nějaké traverzy na travnatém parkovišti, bohužel nebyla vidět. Nevím jestli se to dá vyměnit bez senzorů a použít stávající které jsou v pořádku.

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 2,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem vicctor,

Ahoj všichni,koupil jsem roční octávii III s halogenovýma světlama a to denní svícení je fakt tragédie,vypadá to jako návrat do ranných devadesátých let :-( Do přestavby na Bixenony se pouštět určitě nebudu,tak jsem si říkal,že by nemuselo vypadat špatně kdybych dal LED "žárovku" do mlhovek.Samozřejmě by bylo nutné přeprogramovat denní svícení na mlhovky a upravit odpor kvůli check controlu.To je taky můj dotaz,umí to tady někdo? Nebo můžete mi prosím případně někoho doporučit? Vím že na Superba II to šlo,ale je mi jasné že v octávii III je všechno jinak.Tak předem dík za jakékoliv konstruktivní rady.S pozdravem Viktor.

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 10,5tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem PistaTT,

Vraj su po novom v RS challenge pakete aj cierne leskle lakovane klucky dveri. To by mohlo byt celkom pekne. Nevie niekto - je to lak alebo folia? Tipol by som lak. Daju sa origo cierne krytky objednať samostatne? Ako velmi zlozita je vymena krytiek?

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem lh13,

Ahoj,jen by mě zajímalo...vím,že je to asi úplná pitomost,ale zeptat se musím-zkušenějších...líbí se mi strašně design xenon předních lamp,ale až tak o tu svítivost mi nejde...ta mi u halogenu stačí.Jen by mě čistě teoreticky zajímalo,jestli by byla nějaká možnost zapojit xenon lampy jako halogenové?Prostě místo xenon výbojek do čoček zapojit halogenové žárovky?A potom to někde v servise správně seřídit,aby to svítilo správným směrem...jen jestli je to proveditelné a možné a nebo totální kravina,což předpokládám:-) jestli si dobře pamatuji,tak snad O2 měli čočkové světla a v nich normál žluté halogenky,jestli se domnívám správně...nejde mi o to namodralé světlo,ale hlavně…

• 5 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem dusan94,

Zdravim. Odlupuje sa lak na prednom senzore. Su tam styri senzory, na jednom sa odlupuje - pozri fotku, ale ostatne tri senzory maju stale pekne farbu. Co sa da s tym spravit????? Dakujem.

• Pozitivní
    • 43 odpovědí
    • 10tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem lh13,

Ahoj,chtěl bych na svou bílou OIII černé lesklé znaky ala Monte Carlo. http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-III/Octavia-III-original-Skoda-MONTE-CARLO-black-emblem Dá se to sehnat za nějaké normální peníze ne jako u Kopáčka,nikde jsem to jinde nenašel...Samozřejmě při nejhorším budu muset zvolit variantu udělej si sám a navštívit lakovnu,ale takto by to pro mě bylo pohodlnější:-) neví někdo kde sehnat?Nebo nějaké podobné černé znaky jako to Monte Carlo...nebo se mi líbí ještě úprava znaků jako má místní člen Allister s podkladem znaku v barvě auta...

• 2 odpovědi
    • 7,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem hipnotic,

Zdravim,chci se zeptat zda-li někdo neví kod barvy této RS Octavie Díky moc

• 0 odpovědí
    • 5tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem MartinSatek,

Ahoj, tak po cca 2 měsících užívání nové Oktávky mi došla trpělivost a chci se s vámi podělit o problému s dveřmi. Dveře oktávky se prostě nedovírají. Nestává se to jen u dveří řidiče, ale i spolujezdce a zadní posádky. Každý kdo vysedá a zavírá za sebou dveře, nikdy nedovře a musí dovřít znovu. Samozřejmě, když s nimi více prásknete, tak se zavřou. Dnes se mé ženě podařilo zjistit takovou věc, že když jsou otevřeny více jak jedny dveře, tak ty co chcete zavřít, se normálně dovřou, ale jakmile jsou všechny tři zavřené, tak ty poslední čtvrté (jakékoliv) se nikdy nedovřou a musíte se do jejich zavřítí více opřít. Jakoby naplnění interiéru vzduchem nebo něco podo…

• Pozitivní
    • 18 odpovědí
    • 17,2tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Bildasek09,

Zdravím všechny, Nemá někdo tady na foru info jestli se děla na OIII originální černá střecha? nikde jsem se o tom nedočetl ale např. zde: http://www.skoda-auto.cz/news/2013-03-04-octavia-combi-world-premiere-geneva při premiéře je vidět že limuzína na obrázku má střešní okno a celý zbytek střechy černý.

14. Zahájeno uživatelem Lukas234,

Zdravím. Zkoušel někdo z vás výbojky patice H7 do parabolových světel v OIII? Jak moc se to vyplatí - mám na mysli z pohledu jak moc se světlo láme a jestli na vás moc neblikají protijedoucí z důvodu že je oslňujete? Díky za odpovědi.

• 24 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  15. Prosím o info: nová O III - kryt mezi motorem a sklem nelicuje na jedné straně s blatníkem, tj. ukončení tohoto krytu v podobě gumy na čelním skle nelícuje s blatníkem a vzniká mezera. Máte to také? Druhá věc - poškrábané černé lesklé krytí B sloupků - auto stálo na prodejně a asi bylo často čistěno na sucho. Dá se nějak opravit, rozleštit? díky

• 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem xx30,

Dnes jsem se snažil očistit podběhy od sněhu a všimnul jsem si, že pravá spodní část nárazníku pruží více než levá spodní část. Myslím platový konec a s ním i podběh. Je to v pořádku. Máte to také tak. Levá strana také pruží ale spodní konec je jakoby pevný a nepruží, kdežto pravý spodní konec při zatlačení pruží i s podběhem. Díky za odpověď.

• 1 odpověď
    • 1,4tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Peeet,

Da se na liftbacku nak nastavit vyska otevreni kufru? V garazi to nemuzu otevirat vubec.. tresklo by to o strop.. a to ma garaz 2,5m.. ty dvere jdou opravdu do vysky..

• Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Podr,

d

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Macouch,

Zdravím, chci se jen informovat, zda se ještě stále lepí na karoserii označení motorizace. Dřív si to člověk mohl vybrat, zda to tam chce, nebo ne. V současné době tato možnost zmizela i z konfigurátoru na webu ŠA. Díky

• Pozitivní
    • 30 odpovědí
    • 7,4tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem SniperWolf,

Vymienal uz niekto kryty zrkadiel za nejake ine ktore su v ponuke pripadne skusal to niekto z nejakeho dovodu demontovat?Potreboval by som pravy zmontovat ale nenasiel som navod tak ak b niekto mal skusenost prosim pomozte.jedna sa mi ciste o demontaz toho lakovaneho dielu spatkeho zrkadla.Dakujem!

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem LaudaRS,

Zdravím všechny, Na mojí nové RS se mi všechen bordýlek, který umyjí po ostřiku či dešti stěrače, přesouvá na boční okno řidiče a tím dost omezuje výhled do boku a vypadá to nechutně. Řešil již někdo nějak? Lišty kolem oken? Diky Lauda

• 5 odpovědí
    • 2,6tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem spidee,

ahoj, chtel bych se zeptat, jestli je mozne si nechat namontovat dodatecne vyhrivane celni slo. Objednaval jsem si OIII nekdy v dubnu a v te dobe meli ve Skodovce nejake problemy s dodavkami ci co, takze jsem si v. sklo nechal vyskrtnout z objednavky, abych nemusel na cele auto cekat "dobu neurcitou" ...

• 2 odpovědi
    • 5,8tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Hravec,

řešil už jste někdo zaslepení zámku řidiče? díval jsem se do etky a nenašel jsem ucpávku co je místo zámku ve dveřích spolujezdce a která by měla jít snad dát do dveří u řidiče... alespoň takto to bylo u O II

• 21 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem jarung,

Zdravím, nemáte někdo zkušenost s bezdrátovou couvací kamerou. Nemám senzory a poslední dobou řeším dilema, jestli senzory nebo kameru. Nechce se mě moc vrtat a tahat kabely, ale na druhou stranu mít monitor neustále zapnutý v autozásuvce a navíc ho mít připevněný neustále na předním skle jak GPS, mě taky vcelku odrazuje. Díky za názory. http://www.conrad.cz/bezdratova-couvaci-kamera-v-ramecku-spz-dnt-rfk-integro-3-5.k841117?gclid=CJjfjLOH0roCFfMctAodXUUA4A#utm_source=google&utm_medium=agregator&utm_campaign=2013&utm_content=841117

• Pozitivní
    • 13 odpovědí
    • 9,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.