Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Casspo,

Prosím Vás o radu, mám zapnutú klimatizáciu v automatike na 21 stupňov, dnes mi ale začala chladiť a kúriť na striedačku, nerozumiem tomu, chvíľu naplno chladí a v zápätí kúri a takto sa to dookola strieda, mal už niekto takýto problém? Na klimatizacii bola robená komplet údržba pred 6 mesiacmi... Ďakujem za odpovede

• 2 odpovědi
    • 4,7tis zobrazení
  2. Host Ulipek
    Zahájeno uživatelem Host Ulipek,

Ahojte, Stává se vám někdy že při zmáčknutí tlačítka (interiérové tlačítko nebo mechanicky za kliku 5. dveří) na otevření 5. dveří.. Tak místo otevření dveří pouze zámek jakoby pustí kufr ale vzpěry ho neotevřou? Stává se mi to jen sporadicky.. Ale na tlačítko (klíček) to funguje vždy perfektně.. Děkuji, hezký den.

3. Zahájeno uživatelem benchi,

Zdravim, umi nekdo naklonovat Simos 18.1 06K907425B a dtc off OIII Rs ? Backup a password mam ze stare ecu. Diky

4. Dobrý den, mám octavii 3 2019 nájezd cca 144 000 km. U kamaráda jsem si napíchl auto a mám tam dvě chyby jednu sporadicku na motoru a druhou na okruhu topení a klimatizace. Neporadí někdo co by to mohlo být? Auto mě jede normálně, topení jede také. Zkoušel jsem auto pořádně projet a zkusit chyby načíst znovu, ale jsou tam stále. Model: NE-SK37 (3Q0) Sken: 01 03 08 09 10 15 17 19 42 44 52 5F VIN: TMBJG7NE6K0220372 Kilometry: 144857km 01-Motor -- stav: OK 0000 03-ABS brzdy -- stav: OK 0000 08-Klima/topení -- stav: Nefunkční 0010 09-Centrální elektrika -- stav: OK 0000 10-Asist park./řízení -- stav: OK 0000 15-Airbagy -- stav: OK 0000…

5. Zahájeno uživatelem Lukyn11,

Zdravim.Je tu nekdo,kdo dokaze zapojit denní světla u Octavie 3 fl.Mam Okt.3 předface a po nehode jsem nastrojil na Fl .Vse svítí,jen denní svetla ne.Koupil jsem halogeny fl.Takze rozchodit bočni led.

6. Ahoj, Rád bych se zeptal, jestli jste se nesetkal s tím, že Octavia 3 jednou za 4 minuty blikne všemi směrovkami. Při výpisu paměti závad vyhazuje BCM "Ochrana součástí aktivní", nicméně i poté, co v autorizovaném servisu došlo k výměně BCM a přizpůsobení component protection + nahrání původních dat do všech jednotek. Dochází rovněž k vybití baterie(ta již taky měněna)

7. Octavia 1.2 TSI manuál. Občas se mi stává, že když nastartuju, tak zapípá palubák a palubovce proběhne "závada brzd", ale všechny kontrolky normálně zhasnou, můžu jet a brzdí to normálně. Ručka taky drží dobře. Brzdovka mi nikde neutíká. Když vypnu a zapnu znovu zapalování a nastartuju hned poté, chyba už nevyskočí. Za poslední měsíc se mi to stalo tak 2x -3x,je mezitím hodně startů kdy to nenaskočí a pak jeden start ano. Tipoval bych to na nějakou závadu nějakého senzoru nebo zavzdušněné brzdy - když auto dlouho stojí, třeba 4 dny, tak když šlapu na brzdu, slyším něco, co se nedá popsat jinak než jak kdyby se tam hýbal / ucházel vzduch než parkrát hodně zabrzdí…

8. Zahájeno uživatelem Melon221,

Dobrý deň, snažil som sa nájsť na fóre podobné téma, žiaľ bez úspechu... Pred pár mesiaci mi začalo auto pri zamykaní signalizovať zamknutie 2x, s tým že vodičove dvere zostali odomknuté. Skúsil som synchronizovať kľuč, bohužial to nepomohlo. Po čase prestalo fungovať bezkľúťové odomykanie KESSY, s tým že palubný počítač začal vyhadzovať chybu "KEYLESS vadný". Máte s tým niekto skúsenosti? Rád by som vedel ktorý dieľ môže danú chybu spôsobovať, skúsil by som ho vymeniť. Ďakujem.

9. Mé první zkušenosti. Přiznám, se že z manuálu jsem z toho moc moudrý nebyl. Myslel jsem, že to funguje tak, že když zapnu dálkovky, tak on je včas vypne, aby neoslňoval. Celá filosofie je ale jinak. Pokud si ručně zapnu dálkovky, tak je musím též ručně vypnout, assistent nevypíná. Pokud ale nechám potkávačky a asistent je aktivovaný, tak si sám dle svého uvážení dálkovky zapne, ale i je pak vypne. A musím říci, že zkušenosti smíšené. Na běžné okresce přepíná určitě rychleji než já. Ale samozřejmě nepředvídá (to ani nemůže), tzn. že před horizontem preventivně netlumí. I na dálnici, kde byly uprostřed keře, nechal dálkovkky svítit. Neviděl totiž reflektory protijedoucích k…

10. Zahájeno uživatelem Pedro12345,

Dobry den prajem chcem sa spytat nikdy som take nic nezazil auto slapalo ako stale, displej pri rucickach ( rychlosti , otáčkach ) svietil normalne aj palubny pocitac pri zapnutom ci vypnutom aute ale dnes akonahle som vlozil kluce displeje stmavli pritom som neprepinal svietenie ani v nastaveniach som nic nemenil stale tam ukazuje ze je najjasnejši jas no nechapem preco to moze robit… a ked kluce vyberiem zase sa jas zvysi a svietia displeje normalne ?? Mate nejake skusenosti prosim ???

11. Host PetrHravec
    Zahájeno uživatelem Host PetrHravec,

tedy: KESSY (Keyless-Entry-Start-and-Exit-System). To znamená nejen otevřít nebo zavřít dveře. Vůz vybavený systémem KESSY je možné bez klíče pomocí tlačítka Start/Stop na sloupku řízení také nastartovat stejně jako vypnout motor. Pěkná reklama, bohužel né Škoda: http://youtu.be/wPjBv7g8k-k Co vy na toto? http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=786980 - podle mě pěkná blbost takhle se můžou krást snad Audi, Porsche, Bentley a Lamborghin, ale O III ?podle mne si jen Cebia dělá reklamu... mimo to na inkriminovaných místech (nákupní centra atp.) autaři od PČR doporučují používat dálku a proti odchycení signálu se při zamykání bránit tím, že při odcho…

12. Dobrý deň, nevie mi niekto poradiť na čo konkrétne sa zamerať ak som po pár rokoch pripojil nosič na bicykle na ťažné a po pripojení do zásuvky som zistil, že ľavá strana svetiel nesvieti. nosič je nový a funkčný skúšal som na inom aute. na infotaimente auta signalizuje že nesvietia svetla na nosiči. zásuvku som vnútri skontroloval všetko ako nové káble sú pripojené. ťažné je zn. prof svar a tvári sa ako originál. Neviete mi poradiť kde by som možno našiel poistky alebo načo sa zamerať kde môže byť problém. Vďaka.

13. Ahoj, stala se mi opět nepříjemnost v podobě zničené klapky míchaní vzduchu u řidiče. Projevuje se tak, že strana řidiče (levý ofuk u dvěří a levý středový) začne pouštět teplý vzduch na maximum. Aktuální problém spočívá v neustále výměně klapky. Právě se mi odkouřila už 3 za poslední rok a půl. Nesetkal jste se s tím někdo ? Jak vyřešit přímý problém ? Patrně je něco buď elektricky nebo softwarově špatně. Po výměně jsem nechával vždy dojet na koncové dorazy pouze skrze kalibraci na samotném climatronicu. Díky za rady. Škoda Octavia 3 2.0 TDI 110kW Dual Climatronic.

14. Zahájeno uživatelem Ajven G,

Nenasiel som tuto temu, tak sa spytam. Pri dvojke, ked zaradi dsg automat, tak by mali cvaknut zamky vo dverach sa zamknut a malo by byt ticho. Ale oni tak zo 3x zopakuju snahu zamknut a nie su zamknute. Ked chodim po meste v malej rychlosti napr po parkovisku, tak auto opat znizi rychlost a znova zacnu cvakat. A takto sa to stale opakuje. Pri vyssich rychlostiach od cca 40 km sa to cvakanie nerobi. Moze to byt nejaky kabel v prechodke? Moze to byt zamkom? Ze by niektory len? Nerad by som tym cvakanim prisiel o vsetky zamky. Dakujem vopred za pomoc a odpoved.

15. Zahájeno uživatelem mifii,

Zdravim. Znami mi sem odtahovkou privezl O3 RS s DSG. Nelze nastartovat ani netoci starter.jen se protoci rucicky tachometru. Po otoceni klicku se nerozsviti zelena kontrolka aby se seslapl brzdovy pedal a nelze nastartovat. Brzdova svetla pri seslapnuti sviti normalne. Jeste sem si vsiml po zapnuti klicku divneho pipani nekde dole u diagnosticke zasuvky. Diagnostika pise jen zavadu snimace uhlu rizeni. Musel sem dsg odblokovat aby se zaradilo N a mohlo se z odtahovky vytlacit. Za kazdou radu budu rad. Dekuji

16. Zahájeno uživatelem Onder9,

Zdravím chtěl jsem se zeptat neřešil už někdo na oktávce 3 2017 1.6 85 kw že po otočení klíče se hned rozsviti kontrolky abs esp tmps a červený vykřičník a diagnostika je bez chyby a všechny čidla ukazují správné hodnoty už to bylo ve 4 autorizácích a nikdo na to nemůže přijít

17. Zahájeno uživatelem techteb,

Ahojte, neviem či je možné pripojiť k rádiu Bolero cúvaciu kameru? Nemá niekto takéto informácie?

18. Prošel si někdo již touto úpravou na nové Octavii? Jde to vůbec? Dá se to napojit přímo po klasice? Vím, že to není jednoduché ale budu rád za každý příspěvek. Vím, že někdo autonivelaci řeší fake autonivelací. Budou se muset vyměnit řídíci jednotky? Nemám ostřikovače, nevím jestli se dají dodělat. Popřípadě výměna nárazníku. Nevím co je potřeba k dodělání ostřiku (jednotka, motorek)? PS: Bral jsem skladový vůz bez možnosti změnit konfiguraci. Díky

19. Zdravím. Má tu někdo prosím zkušenost s alarmem, který je signalizován velkým červeným symbolem auta s čárkami do všech stran? Vyskočí to mezi budíky se současným zvukovým alarmem a zase to zmizí... Mám Octavii III/2018 a občas to tam vyskočí z absolutně neznámých důvodů. Četnost tak cca za 3 měsíce. Nepodařilo se mi vypátrat souvislosti...Už se mi to stalo několikrát mimo jiné na stejném místě, při průjezdu pod nadchodem přes silnici. Nevím ale jakou by to mělo mít souvislost....

20. Zahájeno uživatelem Honza9007,

Systém dokáže automaticky rozpoznat parkovací místo pro podélné i příčné parkování! A dokáže automaticky i vyparkovat z podélných stání!

21. Zahájeno uživatelem Tomáš Pros,

Začala svítit rezerva a dojezd 85km. po natankování plné nádrže se nic nezměnilo a dojezd byl stále stejný a postupně klesá, neví někdo co s tím? 1.6 TDI.

22. Ahoj klubáci, kolega začal mít problém se svou OIII 2016, 2.0TDi 110kw, manuální převodovka, nájeud 250t km. Asi před 3 měsíci mu auto začalo občas při jízdě škubat, což řešil výměnou vstřiku, který v servisu ukazoval ne vyloženě špatné hodnoty, ale od ostatních o něco jiné (nerozumím tomu, jen píši co dělal servis), to ale nepomohlo, takže další krok byla výměna plynového pedálu, a nějaké relé v pojistkovém boxu u motoru. Projevy cukání - myšleno při rozjezdu nebo jízdě tím stylem, že je jedno v jaké rychlosti, v jakých otáčkách nebo při jaké rychlosti na sekundu jakoby motor ztratí výkon a pak zase hned jede normálně. Diagnostika žádné chyby neukazovala…

23. Zahájeno uživatelem Falador,

Ahoj pánové, chtěl bych se zeptat nemáte někdo v Praze a okolí kontakt na autoelektrikáře, který umí nainstalovat zadní parkovací senzory? Děkuji

24. Zahájeno uživatelem David Plzen,

Ahoj, potreboval bych poradit, dnes se mi rozsvitil na pristrojovce trojuhelnik, zhasla tlumena svetla a na infotaimentu je hlaska: "Zkontrolujte tlumene svetlo vlevo + Zkontrolujte tlumene svetlo vpravo". Zarovky jsem vyndal, ty jsou ok. Zbytek svetel sviti, tak pojistky by to byt asi nemely. Mam Octavia 3 pred faceliftem a bez automatickeho prepinani svetel. Muzete prosim poradit? Diky

25. Zahájeno uživatelem Bazosak,

Dobrý den po uzamčení se rozblikaji výstražná světla a do toho problikává kontrolka otevřených pátých dveří. Ustane to zase až při opětovném odemčení. Nevěděl by někdo čím to je? (Zámek pátých dveří)? Děkuji VID-20230227-WA0040.mp4

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.