Elektrika
554 témat v tomto fóru
-
Ahoj prosím o radu ohledně senzoru srážky s chodcem na O3. Diagnostika mi píše chybu u senzoru na straně spolujezdce. Nevíte prosím někdo jak se k tomuto senzoru dostat? Jde to bez demontáže nárazníku ? Moc děkuji.
-
- 6 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím.Chcel by som sa opýtať alebo ci by mi niekto nevedel poradiť ohľadom zadných sedaciek.Maju výhrev alebo nie?Na rádiu mi ukazuje po zapnutí predných že vyhrieva aj zadné ale nehreju.Moze byť že je tam len niečo dokodovane a nemám výhrevné?Jedna sa o octaviu 1.6tdi výbava style 2015.Vdaka
-
- 5 odpovědí
- 943 zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj. Chystám se koupit ojetou O3 kombi g-tec. Co jsem se díval tak skoro všechny mají manuální klimu. Dá se tento manuál nahradit climatronicem bez nějakých velkých demontáží. Díky za info
-
-
- 8 odpovědí
- 11,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Caute, existuje dokument pre VW, Skoda v ktorom by bol zoznam chybovych kodov s vysvetlenim? pripadne ak mate link, budem vdacny. Napriklad pre tento chybovy kod, VCDS neukaze "vysvetlivku" ------------------------------------------------------------------------------- Address 47: Sound System (J525) Labels:| 3Q0-035-466.clb Part No SW: 3Q0 035 466 A HW: 3Q0 035 466 A Component: MIB2_amp_P_SK H02 0250 Revision: 00000001 Serial number: SKZ8Z1FAS019X6E Dataset Number: 5E0050t____ 0205 Coding: 0373020000AA002AAA0000000000 Shop #: WSC 73430 790 00063 ASAM Dataset: EV_AMPMst16C4Gen2ALPI 001001 …
-
- 2 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, z Vašich skúseností, možem vymeniť snímač tlaku klímy bez toho aby som vypustil obsah klímy? je potrebná kalibrácia, tlakovanie alebo iny zasah cez diagnostiku? snímač tlaku klimatizácie spôsobil problém na LIN-bus a vyradil ventilator cerstveho vzduchu (chyba U1030 00 [009] ), 10 hodin jazdy so zarosenym oknom Som zaciatocnik, diky... S pozdravom Michal
-
- 4 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám otázku, mám Octaviu 3, keyles. Spolujazdcove okno ide normálne keď dám spínač do druhej polohy okno ide dole automaticky, ale soferove nie. Ale pred tým než bolo auto v servise to fungovalo, menil sa alternátor a zrazu to nejde. Neviete ako to nastaviť?
-
-
- 5 odpovědí
- 16,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim mam problem z OCT3 1.8tsi dsg Pri jazde po zohriati sa rozvieti kontrolka ESC dalej to pokracuje EPC a kontrolkou motora Ked auto vypnem a chcem znovu nastartovat nejde potocit klucom do 2 polohy a prevodovka je v nudzovom rezime blika P Ked po dvoch hodina to skusim znovu tak auto naskoci a ide az pokial sa zavada nezopakuje Poprosim o nejaku radu ak sa s tym uz niekto stretol
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, po instalaci tažného zařízení na Octavii 3 2018 mi Front Assist hlásí chybu, ze je špatně nakódovaná jednotka, snímač automatické regulace vzdálenosti C110300 špatně nastavený, neuměl by mi někdo poradit ? Auto má pouze front assist, park. senzory p+z, žádné jiné vymoženosti. Díky za odpovědˇ.
-
- 7 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte mam problém ohľadom kontrolky obrysových svetiel. Po naštartovaní vozidla a zapnutí svetiel mi vždy vyskočí kontrolka obrysových svetiel, ale po kontrole osvetlenia predného, zadného, hmlových a brzdných svetiel som nenašiel žiadny nedostatok a kontrolka stále svieti.
-
- 21 odpovědí
- 12,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, dnes jsem jel do práce Fabii a žena za mnou Octavkou. Ve zpětném jsem si všiml, že světlo (LED světlovod) na straně svítí méně intenzivně než u řidiče. Je to normální nebo je někde chyba? Setkal jste se s tím někdo? Chtěl jsem si dokódovat vypnutí DRL při odbočování, ale abych to tím úplně neodpálil. Děkuji za rady.
-
- 7 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
DD, protože mi nešla u řidiče Kessy klika (postupně šla hůř a hůř, až přestala jít úplně), tak jsem ji vyměnil za úplně novou a stejně to nejde. Musí se někde něco nakódovat, nebo to má nějaký jiný figl? Na diagnostice jsem ještě nebyl (vsázel jsem jen na tu výměnu) Díky.
-
- 1 odpověď
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nová generace tempomatu, která udržuje rychlost i během řazení. Staré verze se vypnuly po vyšlápnutí spojky, pří. po doteku pedálu brzdy. Nová generace umožňuje i se zapnutým tempomatem řadit a vypíná se buď při zásahu systému ESP či při brždění. Vždy má řidič možnost systém vypnout i pomocí páčky - buď jej krátkodobě vyřadit z činnosti, či jej vypnout úplně (OFF). Ke spuštění slouží klasicky páčka blinkrů, kdy se tempomat zapíná horním tlačítkem -A- (z pozice OFF do pozice ON) a nastavováním z boku - tlačítko B- se zvyšuje/snižuje rychlost. Ovládání je tak identické jako např. v případě Fabií či Octavií II. POZOR!!!! Neplést tento tempomat s adaptivním tempomatem ACA…
-
-
- 45 odpovědí
- 46,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, máme doma OIII 1,2 TSi kW Ambiente plus Liftback; domů jsme ji přivezli začátkem července. Jak jistě víte, dlouhodobá průměrná spotřeba se v základním sériovém palubním PC ukazuje ve třech pamětích. První se automaticky nuluje při začátku jízdy, druhou ovládá sám uživatel a třetí se automaticky nuluje při natankování. Mám s tím vykazováním spotřeby trochu problém.... Mohu začít třeba tím, že ojediněle, pokud mám plnou nádrž, vyjedu třeba jen 10 litrů a dotankuji, palubní počítač to nepozná a tu třetí paměť nevynuluje... Ale v pořadku, tomu bych rozumněl, technika holt není dokonalá a při dotankování většího množství paliva to funguje bez problemu. Ted ale k zavaznej…
-
-
- 139 odpovědí
- 57,9tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi zapalovačem a 12V zásuvkou. V OI jsem vytáhnul zapalovač a zastrčil napájení navigace. U OIII jsem se zatím jen v návodu ( čekám na nové auto ) dočetl, že zapalovač ( zástrčku ) není možné použít pro napájení na jedné straně návodu a na druhé straně návodu je na stejném místě ( středový tunel ) stejně vypadající 12V zástrčka.
-
-
- 49 odpovědí
- 44,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám Octaviu r.v.2018 a chcel by som vás poprosiť o radu. Rano keď idem do autá zadné ľavé dvere nejdú otvoriť, neurobia ani zvuk odomknutia. Keď ich otvorím z dnuka tak sa nedaju zamknúť. Všetky dvere sa zamknú okrem zadných ľavých. Po obede mi zámok dverí funguje aj odomknutie aj zamknutie. Neviem či to zapríčiňuje ranná vlhkosť alebo je chyba v motorčeku zámku, ale poobede keď prvýkrát odomknem tak všetky dvere okrem ľavých zadných urobia zvuk odomknutia naraz, ale tie pokazené cca 1sekundu neskor. Neviem kde môže byt príčina či káble, motorček alebo je v tom niečo ine? Poprosím vás o rady lebo ak je chyba v kábloch alebo v niečom inom bude to lepsie ako dať 1…
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, chci si přehodit přední potkávací orig. žárovky za Osram. Podíval jsem se do návodu ale při otevření krytky předních světel jsem tam vyděl dost velkou spoustu kabelů a kovovou el krabičku tak jsem to raději zavřel. Můžete sem někdo napsat jak to udělat beze škod a správně? Předem moc děkuju.
-
-
- 9 odpovědí
- 15tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobry den, uz dlhsie tu hladam temu, kde sa riesi, ze mi nejde nakodovat zavieranie okien za dazda. Mam O3 Scout FL 2019 s dazdovym senzorom. Ak necham v lete potvorene okna v aute zamknutom a pride dazd, tak ich nezavrie a naprsi dnu. Skusali to uz dvaja chlapci cez VCDS, ale riadiaca jednotka to podla videonavodu nechce zapisat. Doplnim, ze packa na stierace byva v rezime Auto. Ak to tu uz niekde bolo, dajte mi prosim link. Dakujem vopred za pomoc.
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte. Kde prosim je na octavia 3 (2014) namontovaný parkovací hlasic predných senzorov? niekto hovorí že v B stĺpiku, ale tie tieto novšie to majú pod prístrojovou doskou. Ale kde presne prosim? mate nejakú foto ako sa k tomu dostať? Ďakujem.
-
-
- 10 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Zdravím Vas, chcem sa opýtať, ze v com môže byt problem ked mam bixenon svetla s Led denným pasikom a to denne svietenie nefunguje. Vypisuje mi aj chybu denného svietenia. Da sa to doprogramovat cez diagnostiku alebo tam bude odpaleny nejaky modul? dakujem pekne.
-
- 30 odpovědí
- 29,3tis zobrazení
-
-
Zdravím borci, než se v tom začnu vic hrabat chtěl bych požádat o radu někoho kdo se v tom třeba víc vyzna. Namontovat jsem si led pásek pod kapotu s funkcí blinkru. Pásek jako takový je paráda, krasne svítí (primarne jako DRL, ale i v noci, vypadá to pak hodne dobře), má i funkci blinkru, takze při blinkru pohasne/zhasne bílé podsvícení a nahodit dynamické oranžové na určitě straně. V čem je ale problém a můj dotaz... Při vypnutém motoru vše funguje jak má. Ale po nastartování funguje bez problémů jen hlavní bílé svícení, ale blink se zapíná asi podle nálady. Chvíli bliká, chvíli se tváří jako bych nemel zaply blinkr. …
-
- 2 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den , velice se mi líbí digitální přístrojová deska , která je ve IV octávkách , a tak bych se chtěl zeptat jestli je možné koupit digitální přístrojovou desku z použitých dílu a poté namontovat do mé octavia III.
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny přispěvatele, mám takový problém, rád bych se podělil a rád bych zjistil zda někdo řešil něco podobného: Mám bi-xenony, na OIII. - Nedávno mi praskla xenonová výbojka, jen to zasmrdělo a přestalo svítit, - Objednal jsem OSRAMY (rovnou do obou světel) a radoval se, že jsem si poradil s výměnou. Po večerní projížďce jsem zjistil, že něco není v pořádku, když na mě všichni blikali (pokud jsem oslnil i někoho z vás, omlouvám se). - Odjel jsem na seřízení, kde mi ale řekli, že to neseřídí, že v pravém světlu (to, kde praskla výbojka) zřejmě nefunguje 100% klopa - Rozebral jsem tedy světlo, vytáhnul jej a vyklepal spoustu skla z rozbité výbojky(t…
-
-
- 3 odpovědi
- 5,4tis zobrazení
-
-
Dobrý den, nemá někdo nějakou zkušenost s tímto deaktivátorem start/stopu? Díky za info https://www.aliexpress.com/item/1005003162150780.html?spm=a2g0o.detail.1000014.2.33ff7e1dDypNoK&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.40050.281175.0&scm_id=1007.40050.281175.0&scm-url=1007.40050.281175.0&pvid=b6d2c5f9-3852-4834-ba22-5813dfb724e0&_t=gps-id:pcDetailBottomMoreOtherSeller,scm-url:1007.40050.281175.0,pvid:b6d2c5f9-3852-4834-ba22-5813dfb724e0,tpp_buckets:668%232846%238107%231934&pdp_npi=3%40dis%21USD%2133.87%2117.27%21%21%21%21%21%402101c72a16838213245613346e5e95%2112000024428534821%21rec%21CZ%212981705172
-
- 6 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravím. Nemá někdo zkušenost s nefunkčními dveřmi spolujezdce. Kabely jsou ok. Zkoušel jsem jinou jednotku a nic. Nefunguje stahování oken. Zámek a osvětlení ve dverich.
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, všiml jsem si ,že když přejedu nesrovnalost tak se mi občas zaklepe bi xenon. Prosím máte někdo s tím zkušenost? Mam Octavii 3 2014. Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
- 1 sledující
-