Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

1. Zahájeno uživatelem sejky,

ahoj, používám v Octavii 3 RS navigaci Columbus a používám fci Jukebox pro ukládání mp3 na interní disk. Chtěl bych se zeptat zda je možné nějak data z toho interního disku stáhnout zase ven třeba na USB? Je tam bohužel pouze funkce import. díky

2. Zahájeno uživatelem PistaTT,

chvilu som dumal, ze by sa asi hodilo dat tuto informaciu do nejakeho vseobecnejsieho fora, no nejako som nenasiel kam... ved pawouk to pripadne presunie tam kam treba... zistil som, ze Skodovacka Service apka pre android, po zadani VINka prizna presny datum vyroby daneho auta...

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem kysa,

Ahoj, stalo se mi asi po 3. že když jsem nastartoval a to nemrzlo, radio nereagovalo vůbec na dotek displeje až po chvíli (cca 2km) se rozeběhlo a teprve začlo reagovat na doteky které byly při tom, když to nešlo a pak to fungovalo normálně. O proti Columbusu v Octavii II se mi to zdá nějaké divné. Nějaká rada nebo pozoruje to ještě někdo další?

4. Zahájeno uživatelem statik_08,

Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat, zda Vám správně fungují playlisty? Já používám u svého Columbuse na přehrávání hudby toto řešení. Na SDXC kartě 64 GB (formátováno na exFat) mám uloženo cca 300 alb. Z těchto alb mám uděláno několik playlistů o různém počtu skladeb (většinou kolem 300 písniček). Jeden playlist má ale 1400 skladeb, cca 90 hodin hudby. Nikdy jsem to nezkoumal, ale najednou jsem zjistil, že mi je Columbus schopný ze souboru playlistu načíst pouze prvních cca 80% skladeb. V počítači používám ke správě Windows media player. Takže mé playlisty jsou ve wormátu wpl. U ostatních playlistů (s menším počtem skladeb) mi vše funguje jak má. Včera jsem ten ve…

5. Zahájeno uživatelem qido,

Ahojte, neviete mi poradit ako nahram obrazky k jednotlivym kontaktom z telefonu ? Sparovanie a import kontaktov prebehne vpohode, ale obrazky nenaimportuje. Pritom v Setupe to mam nastavene. Vdaka. M

• 7 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem balda88,

Ahoj, mám takový problém. Aktualizoval jsem si iPhone 5 na iOS8 a od té doby mi nefunguje handsfree na Columbusu. Má někdo taky takovou zkušenost? Jak to případně řešit? Díky za nějaké info

• Pozitivní
    • 15 odpovědí
    • 9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem rypadlo,

Ahoj, mam v Octavce III dotykové bolero bez bluetooth. Auto bylo skladové takže vybírat jsem si nemohl. Nevíte někdo o možnosti dodatečné montáže hardwaru pro bluetooth a aktivace, samozřejmě předpokládám že v origo servisu. Nevíte zda je něco takového vůbec možné než se obrátím na servis?

8. Zahájeno uživatelem SniperWolf,

Chcem sa opytat....vsimol som si ze nie na kazdej Octavii III je plutva.Od coho to zavisi?Je to zavisle od radia alebo od nejakeho systemu podporujuceho telefonovanie?

• Pozitivní
    • 60 odpovědí
    • 10,4tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem sobulka,

Ahojte! jako někteří z vás jsem při konfiguraci podcenil ozvučení... Nedal jsem canton:-( Měl byste někdo technické parametry škodováckých rádií (osobně mám Bolero) a standardně dodávané reprosoustavy (ve výbavě elegance) ? Uvažuju o upgradu a chci si udělat představu, po čem minimálně se dívat, abych nekoupil stejně výkonné repro, abych nezjistil, že mi bude chybět zesilovač, že na bolero nejde připojit jakýkoliv subwoofer, atd... Předpokládám, že když se k boleru dodává canton, ty výstupy rádio má, ale jaké přesně? Kdo mě doporučí, ať to nechám nějaké zkušené firmě, páč je potřeba i utěsnit dveřní prostory atd.... tomu odpovídám, že nechám:-) J…

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 3,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem smajchl,

Ahoj, zajima me jak funguje antena v oknech aut co se dneska dela, chtel bych si na veterana dat antenu do okna - treba vlepit tenky dratek co skoro neni videt ve tvaru nejakeho dipolu nebo nevim jak vypadaj ty anteny... treba okopcit tvar tech modernich a pouzit zesilovac ktery by byl schovan = treba zadni okno a pod zadnim platem nejaka elektronika a z ni kabel k radiu - jak zamaskovat radio uz mam vymysleny jen ta antena... nechce se mi moc vrtat do karoserie

• 3 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem jandeec,

Mám OC III a rádio Bolero, ale vůbec to nehraje, oproti předchozí OC II a swingu je to 1/3 výkonu. Chtěl bych si k tomu hodit zesilovač, ale nikde jsem nenašel zapojení konektorů a jestli má Bolero výstup? Myslím že takové rádio by ho mít mělo, ale který to jsou piny? Díky za rady

• 4 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.