Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

237 témat v tomto fóru

• 10 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
  1. Problem s displejem

• 3 odpovědi
    • 4.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 851 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
  2. Radio(infotaiment)

• 9 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
  3. Reproduktor

• 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.4k zobrazení
  4. Gps anténa octavia 3

• 3 odpovědi
    • 4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 10k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 934 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 8.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Leda ze bys menil i svetla, tam uz je jen od pohledu zretelny rozdil...
    • Ahoj, no vidíš, a Altra se se mnou hádal, že má MR 2019 a v Normal mu plachtí!!!   Já mu věřím, nerozporuji to, asi má  jedenu z prvních těchto verzí.  Takže by se mělo uvádět plachtění v Normálu už od MR2019.      Ale to je úplně jedno.  Na starší Scale (moje 8/2919) jak píšeš plachtí jen v eco nebo v individuálu pokud se dá převedovka eco.  Záleží co je tam za geteway (moje 3Q0) a reg. odstupu (moje 2Q0) a hlavně FW v nich...    Ferda kdysi psal, že aby si dsg pamatovalo zvolený režim, musí se přehrávat fw. S Vcds nelze.    Zpátky k tématu.  Prolezl jsem úplně všechno v ŘJ, jak adaptace tak longi ale bohužel nic k plachtění a plazení.  Plachtění by stejně neřešilo kolizi při náhodném vystoupení z auta se zařazenou rychlostí, protože při zastavení stejně člověk nohou zabrzdí a skočí tam z plachtění zase rychlost!!!    No a plazení, jak jsem psal jinde, je vlastnost suchých dsg7 DQ200.  Bohužel nebo bohudík jak to to komu vyhovuje. Plazení zde s vcds vypnout nejde.    Škoda, že Scala má mech. ručku.  S elektrickou by bylo po problému.    Ještě mě napadlo, aby se zevnitř při zařazené rychlosti zablokovali dveře řidiče.  Ale to je hloupost jak mechanická tak i bezpečnostní🤷      
    • Zdravím Je možno dát nárazník na O-3 2014 sedan bez parkovacích senzorů a ostřikovače světel, tedy předface, nárazník poface? Také bez senzorů a ostřikovače. díky
    • Plachtění i v Normal přišlo s MR2020. Předtím bylo jen v ECO.
  • Vytvořit nový...