Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI PD

509 témat v tomto fóru

• 19 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.9k zobrazení
  1. Odstavení motoru

• 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 12.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 8.8k zobrazení
  2. OII BJB 1,9 PD 77kW

• 2 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 14.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
  3. Olej pod hadicí

• 6 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.5k zobrazení
  4. Olej u plnicího hrdla

• 1 odpověď
    • 2.7k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 54.6k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 36.4k zobrazení
  5. Oll klepání motoru

• 10 odpovědí
    • 16.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
  6. Otáčky

• 10 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 27.5k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
  7. palivove hadice

• 9 odpovědí
    • 13.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Poslední dva dny mně vrže okýnko řidiče při zavírání. V zimě to občas písklo, někdy vůbec, ale mám obavy, že se z toho teď stal trvalý jev. V rychlosti jsem očistil gumy a sklo a žádná změna. Takže mám obavy, že to bude chtít vyčistit a promazat mechanizmus vedení. Tapec bych asi zvládl sundat, ale předpokládám, že tam bude dál plechový kryt s nýtama. Nevíte, jestli je tam třeba montážní otvor s gumovou krytkou, nebo přístup ke stahovačce? 
    • Zdravím, co muze způsobovat občasné vibrace pri ubrání plynu, když se se brzdí motorem pri jízdě z kopce (nekdy se zda ze to je častější po podřazení DSG)? Zároveň se mi projevuje nějaká vůle pri pomalé jízdě, je to slyšet nejvíce na 1. a 2. rychlost přidám, uberu, přidám, uberu - jakoby kovový  zvuk - cinkala (klapla)...poloosa, setrvačník? Nevim zda to spolu souvisí...   Setrvačník pri chcípnuti motoru ale necinka.   Motor se mi taky trochu pohupuje...  
    • Ano, po zahřátí zvuk přejde, na výkon to vliv nemá, ale občas mam i horší studené starty 
    • Po zahřátí je to lepší?   
    • IMG_5294.mov     Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně zvuku z oblasti kolem rozvodů na Octavii 3 RS 2019 2.0. TDI 135 kw. Rozvody i s vodní pumpou byly měněny zhruba před 7tis. km. Alternátor ani kompresor od klimatizace by to byt neměl, můj tip je vysoko tlaké čerpadlo. Poměrně hlasitě je slyšet takový škrundavý zvuk. 
  • Vytvořit nový...