Jj, špatně jsem se vyjádřil. Myslel jsem to, co píšeš. Mám ale zpětnou vazbu z okolí, že lidem vydržela originální baterie z novoty i z výměn v autorizáku poměrně, na dnešní dobu až nezvykle dlouho. Všichni vypínají SS ručně na čudlu, takže jim rekuperace po celou dobu funguje. Proto bych o tu rekuperaci nechtěl přijít, mám origo baterku, která nevím, jak je uvnitř stavěná, ale asi to nebude klasika. Kdybych tam dal nějakou obyč, levnější, tak by mi to bylo asi jedno. Myslím si, možná se mýlím, že to proudové procvičování je možná pro tento aku lepší než stabilní dobíjecí napětí
Nejlepší by bylo vzít zkoušečku a zkontrolovat zda má všude v zásuvce a na výstupu z rj přívěsu k zásuvce napětí. Tím by se zjistilo,kde by mohl být problém.
možná se to nškdy řešilo, ale jde nastavit to, aby auto nešlo zamknout, když jsou jakykoliv dveře otevřený? Po t2ch letech 4um9m jako puk: nechám otevřený všechny dveře mimo řidičových a auto jde bez protestu zamknout. Všimnul jsem si toho dneska u Karoqa 2024 a ono to je to samý u Octy FL...
Ahoj. Prave jsem si privezl novy S4 L&K 2.0 TSI 195kW na R19. Predepsane tlaky pneu jsou vpredu i vzadu 2.9. To mi prijde hodne vysoko a predpokladal bych ze je to kvuli ekologii a spotrebe. Na jaky tlak prosim hustite Vy? Diky za odpovedi.