Přejít na obsah

Motor 2.0 TFSI

138 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.6k zobrazení
  1. Studene starty

• 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  2. Kolisanie otacok

• 2 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
  3. Jemne cukani motoru

• 1 odpověď
    • 3.3k zobrazení
  4. Chod motoru

• 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
  5. Regulátor tlaku

• 4 odpovědi
    • 4.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
  6. Klepání, cvakání motoru

• 6 odpovědí
    • 7.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 19.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 15.2k zobrazení
  7. Hrubé starty

• 2 odpovědi
    • 4k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 9.5k zobrazení
  8. kontrolka motoru

• 0 odpovědí
    • 3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ja by som predal auto a kupil Arteon.  Pripadne nieco co ma poriadne hlinikove ramena.
    • Hlásím že mám stejný problém, někdo nějaké řešení? V těchto místech při opřené ruce to někde z prostoru kde je dráha(kolejnice) posuvu opěrky vrže. 
    • Nehledě na to že by se to stejně ještě navíc pořád posouvalo ... já měl objednanou zelenou cosmic od 8/2024 a vyrobená byla až 5/2025. A termín posunutý 3x ... při převzetí mi prodejce řikal že čekací doba na speciální lakování je už přes rok. Ale i tak to považuji vzhledem k aktuální situaci za "relativně krátkou dobu" 😄 
    • Zdravím,před nějakou dobou jsem zpozoroval ze mi auto při stálých otáčkách cuká. Děla to zejména při rychlosti 40-50km/h při otáčkách 1200-1300ot/min. Mam dsg 125kw RS. Dělá to hlavně kdyz je studené a když neni úplně zahřáté. Jakmile se ohřeje tak to nedělá vůbec. Jakmile vychladne tak to děla znovu. Také nedávno jsem před nějakou dobou měnil olej. Před výměnou to nedělalo myslím. Stalo se to už někomu někdy? Jinak kód motoru mám CEGA. 
    • Zdravím, tápu nad jednim problémem s dvojkovou Fabií Combi (nejslabší 1.4 TDI v manuálu). Je to otloukánek s velkým najezdem a poslední dobou se ozývá klepání někde u přední nápravy. Má jasná pravidla - jen za jízdy a jen se zařazenou rychlostí. Stačí jen vymáčknout spojku a bouchání zmizí. Asi nejvíce je slyšet při prudkém ubrání plynu. Mechanik nic neobjevil. Prý vyměnil klouby poloosy, vyměnil tyčky stabilizátoru. Býval bych přísahal, že při přidání a ubrání plynu se jedná o trochu jiný zvuk z trochu jiného místa, ale nedal bych zs to ruku do ohně. Díky za možné tipy kde hledat. 
  • Vytvořit nový...