Přejít na obsah

Motor 1.8 20V

160 témat v tomto fóru

1. Motor 1.8 20V 92 kW

• 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 12.3k zobrazení
    • 114 odpovědí
    • 33.6k zobrazení
  2. Nehází jiskru

• 1 odpověď
    • 490 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  3. Nestartuje za tepla 1 2 3

• 61 odpovědí
    • 21.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 26.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
  4. Sípá motor

• 5 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
  5. 1.8 20V AGN sání

• 5 odpovědí
    • 5.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
  6. Nestartuje 1.8 20V 1 2

• 26 odpovědí
    • 19.1k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 6k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 17.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
  7. vysoká spotřeba

• 23 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 13.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.6k zobrazení
  8. VAG chyby - STK

• 2 odpovědi
    • 3.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Pár sportline verzí už je na trhu s tímto motorem. Šel objednat 14 dní, takže to někdo stihl. Já ho přebral dnes, ale v Laurinu, takže mi přijde info ohledně homologace jako blbost. 
    • Na benzín jsme myslel, beru různě, sem tam lepší sem tam normální kvalitu. Teď tam mám už druhou nádrž s Vervou 100 a VIF aditivem a zlepšení nepozoruju 😞   Stav vstřikovačů zjistím jak? Má smysl použít například: https://www.autokelly.cz/Product/LQ-5110/11962499
    • Mám info od Škody, že bude v konfigurátoru do pár týdnů. Dodělává se homologace.
    • Ahoj,  chtěl bych se poradit, zda tu někdo nedodělával nové reálné koncovky na SIII, Sportline (liftback) - ideálně dvojité + sportovní spoiler, když má auto výklopné tažné? Našel jsem difuzor pro výklopné tažné, ale bez výřezu na koncovky + sportovní podspoiler, ale nevím, zda to jde dohromady s výklopným tažným...i kdybych ve podspoileru vyřízl díru na tažné a v difuzoru vyřízl díru na koncovky. Stejně tak nemůžu najít kvalitní laděné dvojité černé koncovky. Tak pokud má někdo své zkušenosti nebo máte tip, budu rád 🙂 - tady difuzor: Škoda Superb III - zadní difuzor SPORT LINE pro tažné zařízení | Tuning-in.cz - tady podspoiler: Škoda Superb III SportLine - zadní podspoiler GLOSSY BLACK | Tuning-in.cz   Představoval bych si to asi jako na té fotce v příloze - koncovky ale černé, jestli kulaté nebo hranaté ještě nevím 🙂   Díky za tipy a názory.        
    • To platí u standardní výbavy s přední a zadní, nebo i u systému 360? Měl jsem zkušenost, že u 360 dávaly to nejlepší, aby to nekurvilo celkový obraz. 
  • Vytvořit nový...