Zdravím mam v o2 ten original držák na nokii rozberal sem to a sla tam dvojlinka na ketre je po otoceni klicku 12v nicmene po chvili ( pár sekund) 12v zmizi ví nekdo jak udelat aby po otoceni klicku tam tech 12 v zustalo ? Dodelal sem tam prevodnik na usb na nabijeni telefonu a nabiji to jen prvnich par vterin pak logicky nema z ceho. Predpokladam ze se tam budou muset spojit nejake 2 dratky ( jedny z mnoha ) co šli do zbytku tech mnoha pinu ? Pokud to je jinak a vi nekdo nak to udelat opravte me diky
asi bych se musel hodne snažit, nejsem zrovna atletické postavy a musel bych riskovat zašpinění oblečení a možná poškození svého nebo vedle stojícího, auta, nejhorší je dosednutibdobauta, když už si člověk myslí, OK jsem tam a šup... okolí žádné nebylo, zas takový exhibicionista nejsem, naopak, čekal jsem v jednom oripadě až lidi odejdou...
souhlas s tím co píšeš, určitě je to jen o nastavení ve výrobě ...
Ahojte,
Chcem sa spýtať, či niekto riešil podobnú vec s novým autom K2, 142kw 4x4. Po cca 8-9tis km som začal pociťovať vibrácie volantu pri rýchlosti cca 120. K tomu však cítiť brnenie vo volante a celkovo v aute sa prenášajú vibrácie, že to cítiť na volante aj pri voľnobehu počas státia - pripomína to staré nafťáky kde sa to prenášala až do volantu. Počas jazdy to cítiť tiež, hlavne keď auto ťahá od spodných otáčok brnenie volant, tiež aj v sedadlách a celkovo v aute to cítiť ako niečo vibruje. Riešim to už cez AS, kolesá vyvážili, bolo to dosť rozhodené avšak vibrácie vo volante pri vyšších rýchlostiach aj v aute zostali. Ideme vymeniť v AS komplet kolesá avšak aj keď by to bolo tak by to neriešilo vibrácie počas státia a od spodných otáčok. Riešil už niekto niečo podobné? Auto má momentálne 12tis km a cca som ho kupoval pred mesiacom čiže väčšina km sú diaľničné. Dik
Ahojte.Potreboval by som vyriešiť problém na mojej škode rapid 1.6 tdi 77kw.Keď naštartujem auto,tak spod palubnej dosky na vodičovej strane sa ozýva klepanie,ktoré trvá asi 5.secúnd.Robí mi to druhý deň a len po naštartovaní,alebo zapnutí zapaľovanie.Poradí prosím niekto,že čo by to mohlo byť?Motor je Caycar.