@octavia_66_tdi Aha,, rozumim, hmm, no chtelo by to vyzkouset nasadit jiny rezonator, nebo filtr box ? Mozna praskla nejaka pricka, zebro v platu. Nevidel bych to jako velky problem. Kazdopadne to musim vyzkouset, protoze abych pravdu rekl, nikdy neakceleruji z takto nizkych otacek. Muj cit mi tak nejak rika, ze se to tomu motoru nelibi. Ani nechodim pod 2000 otacek, vyjimka je rovina, rychlost 50km/hod - 4 stupen a vylozene lechtani plynu, kdy motor toci cca 1800otacek. Ale nikdy z techto otacek neakceleruji. Bud tedy za obci plynule pomalu pridavam lehkou nohou, nebo proste podradim. Ale vetsinou pri te 50ce jezdim na trojku, tam jde krasne citit ten jemny chod, takhle se to motoru libi. Prudsi akcelerace je u me vyhradne az od 3000 otacek.
Myslel jsem, že i aktualizace map se budou stahovat vzduchem. Ale když vidím tu velikost souboru.. hmm...
To jakože budeme muset strkat flashku do jedné z těch dvou předních USB-C zdířek? A po vložení flashky do slotu se to stáhne automaticky nebo se to bude aplikovat přes ten servisní mód (na který jsem přišel náhodou, že se do něj vstupuje dlouhým stiskem tlačítka domečku)?
Ja vubec nevim co to muze byt. Mel jsem rozebraný celý filtrbox sundaný rezonátor a nic jsem neobjevil. Projevuje se to tak, že téměř při každé akceleraci okolo 2000 otáček začne nepříjemný vibrující se zvuk který je pouze v otáčkách 1800 až 2000 a při akceleraci Pokud v tu dobu jedu třeba do kopce a na chvíli plyn povolím tak to přestane pak přidám a zase to začne ale nesmí to překročit otáčky 2000 pak to také ustane.
To že ten motor občas může být hlučný to vím, ale toto je moc. Mám zkušenosti z několika MPI, měl jsem trojkovou i novejsi F4mpi, ale tady je něco navíc. Slyší to i moje paní, tak to je co rict. Klapku jsem napsal blbě Našel jsem video na YouTube kde hodnotí Tento motor a pod videem byly komentáře kde se několik lidí shodlo se závadou hluku které by mělo dělat něco v sání.