Přejít na obsah

Motor 2.0 TSI

72 témat v tomto fóru

• 106 odpovědí
    • 66.4k zobrazení
  1. 2.0 TSI EA 888 Gen. 3 1 2

• 44 odpovědí
    • 53.3k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 13.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 247 zobrazení
    • 396 odpovědí
    • 103.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 229 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 247 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 282 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4k zobrazení
  2. Únik chladící kapaliny

• 8 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 26.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 934 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 971 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 825 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
  3. Vstrekovače

• 0 odpovědí
    • 611 zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Pridávam sa do klubu. Už viac ako týždeň riešim problém okolo škrtiacej klapky (zatiaľ oba v mojom vlákne) a dnes večer som si všimol, že aj ja mám odlomený ventil odvzdušnenia veka hlavy valcov. Stačí kúpiť iba ten ventil, alebo treba riešiť aj niečo iné okolo toho?    
    • Moc jsem nerikal, auto zacalo pozadovat servis, vychazelo to na 120k. Olej si delam sam. Poptal jsem par servisu mailem na "auto hlasi nutnost servisu" a "asi po 30 tisicich" a ze nechci olej. Nechodim nejak preventivne. Nekdo napsal 24 tisic, tenhle servis 16 a bylo to nakonec jen 13. Vsechny servisy na email volaly zpet, vetsina dle VIN vedela, ze je potreba dsg olej, vymenit svicky, zkontrolovat stresni okno a vymenit brzdovku. Ty veci v seznamu jsou (asi) predepsany skodovkou ve 120k a zda se, ze primo k danemu VIN (strecha, hybrid atd.). Ale meli problem s tim vlastnim olejem. Rikal typek neco o tom, ze za 4 stovky navic to budu mit zapsany jako servisni prohlidku v systemu, jinak by to bylo jen jako nejaka poznamka nekde. Ale nakonec to asi ani nenauctoval, tak nevim. Pouzila se tzv. sekova knizka (15% sleva na dily pro auta starsi 4 let) a podle myho se nejak upsali a dali 15% i na praci.
    • Zeptám se, chtěl si vysloveně roční prohlídku nebo inspekční? Nebo jaké bylo tvoje zadání? Nebo servis udělal prohlídku dle pokynů v DP, stavu km/času?  Já totiž chodím každý rok na prohlídku a třeba o kontrole karoserie nebo podvozku v protokolu není ani slovo. 
    • Pred par dny jsem delal 120k na DGEB (hybrid benzin). V priloze faktura. Nedelal se olej a kabinak. Cena prekvapive docela nizka.
    • Ber to, čo tebe vyhovuje!
  • Vytvořit nový...